panos nu yr ant fotiku tokios knopkes kaip wite balans
jei neparasyta tai yra piesinukai lempute saulute debesiukas
nu gi paspauskit tas knopkes atinkamo apsvietimo metu, jei apteme debesiukas, jei sviesu saulute ir t.t.
tad ir nuotraukos atrodis daug geriau
p.s cia ne kritika, prasau neisizesiti cia patarimas
va mieguti
aisku viska galima ir kompu pataisyti, bet kai iskarto gerai tai geriau
Ita
pas mane nėra nei knopkės ,nei debesėlio jau sakyčiau senutė mano muilinė
o eksperimentai visada gerai ,jei poto ir lieka neaiškus gniužulas
pas mane nėra nei knopkės ,nei debesėlio jau sakyčiau senutė mano muilinė
o eksperimentai visada gerai ,jei poto ir lieka neaiškus gniužulas
netikiu
net ir senuose aparatuose yra, tik gal kur biski giliau paslepta reik paieskoti
na o jei nera is tikro tai su kompu gi visada galima pataisyti
sorry :0 nesupykit kad as cia taip isijauciau
na o jei nera is tikro tai su kompu gi visada galima pataisyti
sorry :0 nesupykit kad as cia taip isijauciau
QUOTE(ItaBita @ 2008 09 13, 20:24)
netikiu
einu ieškot
oij apibariau mieguti o pagirti ir pamirsau
tikrai labai grazus darbeliai, tas raudonai margas ziedas baisiai grazus
ir kiti labai simpatingi
tikrai labai grazus darbeliai, tas raudonai margas ziedas baisiai grazus
ir kiti labai simpatingi
oi man net patiko nes nemėgstu perdaug saldumo
o mygtuko neradau ...turbūt nežinau kur ieškot
o mygtuko neradau ...turbūt nežinau kur ieškot
nu turi buti knope functions ar options nu ar kazkas panasaus, o teen jau kazkur ir bus tie debesai
ziurekit megaites mano medaliai..nieko nedariau - nelakavau neslifavau(nes tai labai sudetinga butu) tik krastus palyginau... tik va beda ant poros medaliu iskelus iskilo kelios pusleles kaip manot ar perdaryti?
Nagi nuostabūs medaliukai , vaikučiams tikrai patiks , aš ir pati tokio norėčiau
Sveikos, darbeliai labai grazus jusu, kai maniskiai isdzius ir suversiu - pasirodysiu. Kol kas pirmieji, tad tobuleti dar laaaabai yra kur. Nezinau ar jau kas minejo, taciau beziuredama jusu darbelius pastebejau, kad jeigu darot atvaizdus is spausdintu paveiksliuku turiu patarima:
Kompiuteryje spaudziat ant paveiksliuko desini klavisa, darote OPEN WITH> Microsoft Office Picture Manager (galima ir su kitais, bet sita visos turit rasti savuose:) ), atsidarius paveiksliukui, virsuj irankiu juostoje spaudziate PICTURE > ROTATE AND FLIP. Desinej puses atsidaro irankiu juosta, spaudziate FLIP HORIZONTAL ir stai, jusu paveiksliukas turi veidrodini atspindi Nebereiks "rasyti is desines i kaire" ir smuiko raktas bus savoj pusej Tikiuosi pagelbejau bent kam nors
Kompiuteryje spaudziat ant paveiksliuko desini klavisa, darote OPEN WITH> Microsoft Office Picture Manager (galima ir su kitais, bet sita visos turit rasti savuose:) ), atsidarius paveiksliukui, virsuj irankiu juostoje spaudziate PICTURE > ROTATE AND FLIP. Desinej puses atsidaro irankiu juosta, spaudziate FLIP HORIZONTAL ir stai, jusu paveiksliukas turi veidrodini atspindi Nebereiks "rasyti is desines i kaire" ir smuiko raktas bus savoj pusej Tikiuosi pagelbejau bent kam nors
Margareta, kaip grazu , manau, nieko tokio, kad yra pusleliu. Man labai katinas patiko
Pasisakys tylus skaitytojas , labai gražus medaliai