Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdaskutė

QUOTE(Mutė @ 2007 12 05, 11:14)
Kiek kainavo ax.gif

839lt ax.gif
QUOTE(/ Lisa / @ 2007 12 09, 22:22)
Man parduotuveje konsultante pasiulė butent sita Braun 5875 . Sake, tarp barzdaskuciu lyderis butent BRAUN, o tarp depiletoriu Philips.

Kiekviena konsultante vis kitaip sneka irnesakyk.gif , as barzdaskute rinkausi labai kruopsciai, kaip sakant ilgai ir nuobodžiai...
Apsislankiau Topo centre, elektromarkete, senukuose, ir visuose konsultantai kalbejo skirtingai doh.gif
O labiausiai prajuokino elektromarketo konsultante, kuri pasake, kad philips barzdaskutes skirtos tik jaunuoliams, kuriems ka tik barzda pradejo dygti lotuliukas.gif doh.gif
Taip, kad neverta kreipti demesi i nekvalifikuotu konsultantu papezejimus biggrin.gif
Atsakyti
pasidalinsiu patirtim smile.gif Barzdaskute Philips 7100 pirkau vasara, mokejau virs 300 litu - labai dziaugiasi ja. Dizainas patinka, plius - galima ja plauti panaudojus po vandens srove, na ir skuta, aisku, gerai biggrin.gif thumbup.gif

barzdaskute isrinkau pati. Is konsultantes veblenimo supratau tik viena - tos, kurios yra su tinkliuku, skirtos minkstam plaukui, o likusios - kietam smile.gif

Atsakyti
o kažin ar didelis skirtumas tarp barzdaskučių su trimis ar dviem ratukais?
kiek žiūrėjau iš Philips, tai su šlapio skutimo f-ja vieną temačiau. Ar didelis pliusas tas šlapias skutimas? g.gif

Kiek forume skaičiau tai kitiems vyrams peša tos barzdaskutės, bijau kad ir maniškiui taip nebūtų... g.gif
Papildyta:
http://www.elektroma...146001011637671

Tu šitą pirkai 7100, dabar jau ir pigiau išeitų... Tokia verta dėmesio atrodo... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 12 gruodžio 2007 - 16:31
QUOTE(linarija @ 2007 12 12, 16:30)
o kažin ar didelis skirtumas tarp barzdaskučių su trimis ar dviem ratukais?
kiek žiūrėjau iš Philips, tai su šlapio skutimo f-ja vieną temačiau. Ar didelis pliusas tas šlapias skutimas? g.gif

Kiek forume skaičiau tai kitiems vyrams peša tos barzdaskutės, bijau kad ir maniškiui taip nebūtų... g.gif
Papildyta:
http://www.elektroma...146001011637671

Tu šitą pirkai 7100, dabar jau ir pigiau išeitų... Tokia verta dėmesio atrodo... g.gif

ar ji skuta slapiai, tai nezinau, greiciausiai ne g.gif Pirkau su trim ratukais, nes su trim ratukais ir sena turejo. Pamaniau, kad gal is karto "ima" daugiau ploto, greiciau gal procedura praeina. Skuta gerai ir tikrai nepesa - jau ketvirtas menuo ja dziaugiasi, nei vieno blogo zodzio negirdejau biggrin.gif

va jei buciau paemusi su tinkleliu, kuri man pasirode tiesiog grazesne blush2.gif , tai nezinia, kaip butu ji atlaikiusi kieta plauka doh.gif
Atsakyti
Prasitariau vyrui, kad gal jam barzdaskutės dovanų reiktų, bet išgirdau kategorišką atsakymą: „niekada gyvenime, niekas už peiliukus geriau nenuskus“ lotuliukas.gif Galvoju, pasakysiu, nueisim kartu ir išsirink, vyras geriau žino kas jam tinka ir ko reikia...
O jau buvau pradėjus ieškot pati, bet gerai, kad ir užsiminiau. dabar teks ieškot kitos dovanos.
Atsakyti
na, tada irgi zinau daikciuka, kuris jam tiktu biggrin.gif Kazkada vos tokio nenupirkau savajam, bet paaiskejo, kad jis tik barzdaskute pripazista blink.gif

L'occitane parduotuvese pasizvalgyk yra tokiu lazdeliu (lyg ir aluno, bet galiu klysti). Tokios nedideles baltos - pardaveju paklausi, jos zinos - kraujavimui sustabdyti isipjovus smile.gif Sudrekini ta lazdele vandeniu, patepi ipjauta vieta ir viskas thumbup.gif Mano tetis naudoja - be galo patenkintas bigsmile.gif
Atsakyti
oho, čia jau neblogas dalykas būtų.... nedažnai, bet būna, kad isiplauna.
tik, kad tokios parduotuvės, tai jau Telšiuose tikrai nežinau.... ir greičiausiai ner... verysad.gif na, kai nulėksim į Klp reiks nepamiršt paieškot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 13 gruodžio 2007 - 10:31
kai turesi galimybe - butinai paieskok, nenusivilsit 4u.gif
Atsakyti
panarsiau nete - Klaipedos Akropolyje tokia prd yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2007 12 12, 23:51)
ar ji skuta slapiai, tai nezinau, greiciausiai ne  g.gif  Pirkau su trim ratukais, nes su trim ratukais ir sena turejo. Pamaniau, kad gal is karto "ima" daugiau ploto, greiciau gal procedura praeina. Skuta gerai ir tikrai nepesa - jau ketvirtas menuo ja dziaugiasi, nei vieno blogo zodzio negirdejau biggrin.gif

va jei buciau paemusi su tinkleliu, kuri man pasirode tiesiog grazesne  blush2.gif , tai nezinia, kaip butu ji atlaikiusi kieta plauka  doh.gif

Mano vyro plaukas sviesus , retas ir manau , kad minkstas g.gif . Niekaip negaliu isrinkti kokia dovanoti.. doh.gif Apie Braun irgi geru atsiliepimu yra. Man idomu, ar tas dregnas skutimas labai reikalingas g.gif . O sausai neberia? Ir jei Philips, tai su 3, ar 2 galvutem pirkti? g.gif
Atsakyti
pagudrauk ir atsargiai savo vyra isklausinek - cia toks subtilus dalykelis, kad ojoj doh.gif
Atsakyti
as gavau siais metais dovanu barzdaskute.

patariu geriau imti Brauna, nes pas ji eina sieteliai, o ne kaip pas Pfilipsa peiliukai, kurie kiek zinau dirgina oda. as pirkau be balzamo, nes oda nera labai jautri. taip pat geriau imti plaunama, kad su ja galetum naudoti ir skutimosi putas. as gavau BRAUN contour 5875. topo centre dabar jai yra akcijele 315 Lt kaina.

ir siaip BRAUN kiek zinau seniausiai gamina skustabarzdes smile.gif
Atsakyti