Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdaskutė

QUOTE(Elzė @ 2007 11 22, 11:46)
per tv dabar pradejo reklamuoti Philips barzdaskutę. tik nepamenu modelio. gal kas matet ir gal net turit. kaip ji?

man atrodo kad šita: BARZDASKUTĖ PHILIPS RQ 1095 (Elektromarkte 1199 Lt). o tu mama mia, koks brangumas, klausimas ar nusipelnė ...
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 11 20, 11:12)
Mano vyras irgi uzsinorejo brazdaskutes kaledoms..
galvos skausmas man dabar bus,kol isrinksiu...  doh.gif

Negi nei vienos vyras nenaudoja barzdaskutes... pasidalinkit patirtimi, koks modeliukas, kaip veikia... ar nesiskundzia  mirksiukas.gif
Labai pagelbetumet

Oj, merginos panašu, kad jus visai neskaitot temos, temos pradžioje viskas parašyta. O perskaičius visa tema manau, daug kas pasidarytu aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DaliaS @ 2007 11 22, 19:30)
man atrodo kad šita: BARZDASKUTĖ PHILIPS RQ 1095  (Elektromarkte 1199 Lt). o tu mama mia, koks brangumas, klausimas ar nusipelnė ...

aha jau ir as susiradau. lankstinuke radau- akcija 899lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2007 11 25, 16:06)
Oj, merginos panašu, kad jus visai neskaitot temos, temos pradžioje viskas parašyta. O perskaičius visa tema manau, daug kas pasidarytu aisku  mirksiukas.gif

Is ko panasu? unsure.gif
AS asmeniskai visus 6 puslapius perskaiciau ir kas .... blink.gif neaiskiau....
jeigu turi ka pasakyti ar patarti.... tai patark..... mirksiukas.gif o tai puse pasisakymu- pablevyzgojimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2007 11 25, 22:20)
aha jau ir as susiradau. lankstinuke radau- akcija 899lt  blink.gif

O kokios parduotuvės lankstinuke radai? bigsmile.gif Tik mane domina ar į ją gelis pilasi ar ne? bigsmile.gif Gal kas nors zinot? As noriu pirkti tokia, kuri tiek slapiai tiek sausai skustu. Gal galit rekomenduoti? bigsmile.gif
Atsakyti
niu? bigsmile.gif
Atsakyti
Mano vyro tėvas nusipirko barzdakutę, kurią reklamuoja BTV. Atsiuntė jam paštu. Ta barzdakutė yra žaislų žaislas doh.gif . Nieko ji ten visai neskuta. Dabar užsimanė žirklių-šukų, tipo kirptis nereiks thumbup.gif , susišukuos ir viskas. Vienu žodžiu mano šešuras yra reklamos auka.
Atsakyti
QUOTE(širma @ 2007 11 29, 13:45)
Mano vyro tėvas nusipirko barzdakutę, kurią reklamuoja BTV. Atsiuntė jam paštu.  Ta barzdakutė yra žaislų žaislas  doh.gif . Nieko ji ten visai neskuta.

Tai man jau cia seniai buvo aisku, kad ten fufliakas. Argi gali geras daiktas kainuoti 99.99lt irnesakyk.gif Kai tuo tarpu tikrai geros barzdaskutes kainuoja virs 1000lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2007 11 26, 09:18)
O kokios parduotuvės lankstinuke radai? bigsmile.gif  Tik mane domina ar į ją gelis pilasi ar ne? bigsmile.gif  Gal kas nors zinot? As noriu pirkti tokia, kuri tiek slapiai tiek sausai skustu. Gal galit rekomenduoti?  bigsmile.gif

Mano vyras Kalėdoms išsirinko Braun 5875 - tinka ir sausam, ir šlapiam naudojimui. kaina 345lt. Po kalėdų galėsiu parašyt atsiliepimus bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi jau issirinkau ir nusipirkau stai sita barzdaskute philips 1085
user posted image
po Kaledu bus atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2007 12 01, 14:59)
As irgi jau issirinkau ir nusipirkau stai sita barzdaskute philips 1085
user posted image
po Kaledu bus atsiliepimai  ax.gif

Kiek kainavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2007 11 30, 00:38)
Mano vyras Kalėdoms išsirinko Braun 5875 - tinka ir sausam, ir šlapiam naudojimui. kaina 345lt. Po kalėdų galėsiu parašyt atsiliepimus  bigsmile.gif

Man parduotuveje konsultante pasiulė butent sita Braun 5875 . Sake, tarp barzdaskuciu lyderis butent BRAUN, o tarp depiletoriu Philips.

Atsakyti