o mano antroji puse isbande begalybe skutimosi peiliuku,nei fusion, nei kokie kitokie neima jo plaukeliu,pastoviai dejuodavo jog pesioja, nors peiliukai budavo katik ispakuoti. tai nusipirkom skutimosi masinele pfilips 3 galvuciu su 40% nuolaida (nes siauliuose neseniai uzsidarinejo topocentras) tiksliai skaiciuku nepamenu,bet viena vyras labai patenkintas ,lengvai plaunasi po kranu,zodziu super.

QUOTE(vikosiuks @ 2009 09 15, 16:15)
o mano antroji puse isbande begalybe skutimosi peiliuku,nei fusion, nei kokie kitokie neima jo plaukeliu,pastoviai dejuodavo jog pesioja, nors peiliukai budavo katik ispakuoti. tai nusipirkom skutimosi masinele pfilips 3 galvuciu su 40% nuolaida (nes siauliuose neseniai uzsidarinejo topocentras) tiksliai skaiciuku nepamenu,bet viena vyras labai patenkintas ,lengvai plaunasi po kranu,zodziu super. 

pritariu

QUOTE(Tiffany @ 2009 07 23, 10:17)
rekomenduoju Philishave 8250/17
MB negali atsidziaugti - labai gerai skuta, net ir trumpiausius plaukus, turi 3 galvutes po 3 diskus
gal kam pravers - teko isstudijuot vyriskas barzdaskutes, tai nuo 8 serijos prasideda tie geruliai skutimosi diskai 3 po 3, nes 6 - 7 serijos dar eina su 3 viengubais diskais.
mano nuomone neverta pirkti 10 serijos barzdaskuciu, nes praktiskai tie patys peiliukai, tik skiriasi dizainas ir turi JetClean sistema
siuo metu ominoj (sia savaite), visiems philips nuolaida 15 %
o sis 8250/17 parduodamas su 7 % nuolaida + sios savaites nuolaida 15 %

MB negali atsidziaugti - labai gerai skuta, net ir trumpiausius plaukus, turi 3 galvutes po 3 diskus

gal kam pravers - teko isstudijuot vyriskas barzdaskutes, tai nuo 8 serijos prasideda tie geruliai skutimosi diskai 3 po 3, nes 6 - 7 serijos dar eina su 3 viengubais diskais.
mano nuomone neverta pirkti 10 serijos barzdaskuciu, nes praktiskai tie patys peiliukai, tik skiriasi dizainas ir turi JetClean sistema

siuo metu ominoj (sia savaite), visiems philips nuolaida 15 %

isigyjo ir manasis tokia pat kai jam garsiai perskaiciau tavo posta.... sako jeigu jau zmogus taip smulkiai domejosi ir isirinko sita tai bus gera ir jam..... kainu koks skirtumas

super!kaledine dovana MB aiski
as jo bandziau uzklaust ar noretu?sako-kazkada bandziau tevo (ta senobine) tai labai jau pese,del to ir nenoriu...sakau-glusiau tu,taigi naujos technologijos ,apie koki pesima sneki
pries kaledas manau bus daug nuolaidu tai griebsiu,bet nenoriu pigios,o zesiu iki 400lt,juk mylimajam negaila ne cento ,bile patenkintas butu

QUOTE(Mešqtė @ 2009 11 13, 02:10)
tai skustuvą pirk

vidutinis ~300lt kainuoja ir kokybė skutimosi visai kita, ir malonumas kitas, ir odos masažas

sveikos.. na ir as va susimasciau ka cia dovanoti.. paklausiau brangiojo ar jis labiau nori praktiskos ar emocines ir turiningos dovanos, tai pasirinko praktiska, nors mano sirdis vis dar linksta prie kitos...
bet jei jau praktiska, tai manau skustuvas praverstu... tai radau du galimus philips modelius pirmasis 8460 Rotary Shaver (kainaves 800lt, dabar akcija - 320lt) ir antrasis HS8420 Shaver (irgi su nuolaida radau)
klausykit ar apart krovimo laiko ir to, kad galimas pirmajame slapias skutimas kas nors dar skirias? ar tas slapias skutimas tikrai zymiai geresnis ir efektyvesnis? nes siaip i abi barzdaskutes pilasi dar kondicionieriai kurie drekina tiek slapio tiek sausio skutimosi metu. vajaj kaip sunku apsisprest
norisi, kad ir MB butu laimingas ir neapsisauti bei neismesti pinigu i bala, kad paskui stovetu ji nenaudojama...

bet jei jau praktiska, tai manau skustuvas praverstu... tai radau du galimus philips modelius pirmasis 8460 Rotary Shaver (kainaves 800lt, dabar akcija - 320lt) ir antrasis HS8420 Shaver (irgi su nuolaida radau)
klausykit ar apart krovimo laiko ir to, kad galimas pirmajame slapias skutimas kas nors dar skirias? ar tas slapias skutimas tikrai zymiai geresnis ir efektyvesnis? nes siaip i abi barzdaskutes pilasi dar kondicionieriai kurie drekina tiek slapio tiek sausio skutimosi metu. vajaj kaip sunku apsisprest

ka tik pasiskaickiau ir pasirodo abi jas galima naudoti ir duse... hm...
nepirkit vyram tokiu dalyku. Manau ir pacios nenoretumet gaut dovanu epiliatoriaus. Tai yra labai individualus ir net savotiskai intymus daiktas.
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 12 07, 20:07)
nepirkit vyram tokiu dalyku. Manau ir pacios nenoretumet gaut dovanu epiliatoriaus. Tai yra labai individualus ir net savotiskai intymus daiktas.
nevaryk. dar ir kaip apsidžiaugčiau, gavęs kokį Thiers-Issard'ą
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 12 07, 18:07)
kazkaip pamasciau, kad po 2 metu kartu tai kaip to intymumo ir nebelabai lieka, bent jau kas liecia barzdaskutes ir epiliatorius... o cia kai kurios jau turbut ir 10 ar daugiau metu kartu... idomus poziuris

Papildyta:
QUOTE(kazys_dabar @ 2009 12 07, 18:33)
neboga ideja, is pradziu net buvau susigundzius kai pamaciau pirmus tavo postus... bet kainos greitai atbaide

QUOTE(camillyte @ 2009 12 07, 21:17)
kazkaip pamasciau, kad po 2 metu kartu tai kaip to intymumo ir nebelabai lieka, bent jau kas liecia barzdaskutes ir epiliatorius... o cia kai kurios jau turbut ir 10 ar daugiau metu kartu... idomus poziuris 
Papildyta:
neboga ideja, is pradziu net buvau susigundzius kai pamaciau pirmus tavo postus... bet kainos greitai atbaide

Papildyta:

Lieka, da ir kaip.
Po triju metu gyvenimo kartu, maniske vis dar nezino kur as skutuosi (pries dusa, budamas duse, ar islipes is duso), nezino kada koki skutikli naudoju kada ir kaip. Taip pat nezino, koks skustuvas man labiau patinka. As taip pat nezinau kada, kaip ir kur ji kojas skuta. Tai yra asmenines higienos preke, tokia pati kaip dantu sepetukas.
Papildyta:
QUOTE(kazys_dabar @ 2009 12 07, 20:33)
Gaves toki, ismesciau ji i siuksliu deze. Ir visai nesvarbu kiek jis kainuoja. Tai ne man ir tiek.
QUOTE(camillyte @ 2009 12 07, 21:17)

na galima ir po 20-30$ puikių devėtų įsigyt. iš sportinio intereso (nes turiu skustuvų pakankamai) dažnai skelbimus čia pažiūrinėju. skelbimai išsilaiko tik porą dienų - greit nuperka