Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdaskutė

QUOTE(vasarė @ 2008 02 01, 17:44)
jei berai odą, tai nerekomenduoja pirkti skritulinių. O philips kitokių nemčiau, kaip tik tokios  g.gif

Bet šlapiai skutant gal nebertu ?
Braun labiau tinka riebiam veidui... jei kudas geriau skrituliniai...
Atsakyti
QUOTE(Nick @ 2008 02 01, 17:04)

nežinau, mano vyro veidas ne putlus, bet Braunas pasidarė draugu thumbup.gif ir nebuvo nė karto išbėrę, nors oda jautri.
Atsakyti
Sveikos visos. 4u.gif Norėjau pasidalinti patirtimi apie barzdaskutę philips rq 1095... http://www2.senukai....id=000050902718
Taigi, vakar gimtadienio proga saviškiui nupirkau būtent tokią, tik kad pirkau internetu Neriba.lt parduotuvėje, mokėjau 1100 lt., nors visur kitur 1199 lt.. Ir ką jūs manot? Pabandė jis ją, bet žinokit visai nieko įpatingo, kažkaip net kelis kartus reikia brūžinti tą pačią vietą, kad pašalintų plaukelius... schmoll.gif Jis dar turi sena philips'ą, jo peiliukų nekeitęs jau kelis metus, bet susidarė įspūdis, kad būtent ta senoji skuta geriau... Tai kaip čia suprasti? g.gif Gal dar kas jau yra tokią įsigijęs, čia gal tik man tokia "brokuota pasitaikė" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2008 02 05, 14:39)
Sveikos visos.  4u.gif  Norėjau pasidalinti patirtimi apie barzdaskutę philips rq 1095... http://www2.senukai....id=000050902718
Taigi, vakar gimtadienio proga saviškiui nupirkau būtent tokią, tik kad pirkau internetu Neriba.lt parduotuvėje, mokėjau 1100 lt., nors visur kitur 1199 lt.. Ir ką jūs manot? Pabandė jis ją, bet žinokit visai nieko įpatingo, kažkaip net kelis kartus reikia brūžinti tą pačią vietą, kad pašalintų plaukelius... schmoll.gif  Jis dar turi sena philips'ą, jo peiliukų nekeitęs jau kelis metus, bet susidarė įspūdis, kad būtent ta senoji skuta geriau... Tai kaip čia suprasti? g.gif Gal dar kas jau yra tokią įsigijęs, čia gal tik man tokia "brokuota pasitaikė" verysad.gif

Nepirkčiau gyvenime už toką kainą. doh.gif O dar kaip ir patirtis pačių parodė, kad brangus daiktas stebūklų nepadaro. Vis tiek brūžint reikia unsure.gif
Atsakyti
tai va, as irgi turiu "bedele", reikia uosviui nupirkt gimtadienio dovana... galvoju apie barzdaskute, nes jis naudoja ne peiliukus. galvoju gal jam nauja neprosal butu ax.gif bet kazin kaip jam isrinkt... reiks ryt istyrinet kokia jis ten naudoja biggrin.gif anytos isklausinesiu smile.gif internete ziurejau kokios jos brangios... turguj siandien del idomumo paklausiau, tai 32 lt biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2007 12 15, 19:51)
Tik ka nupirkau vyrui BRAUN contour 5875 barzdaskute Aviteloje, Vilniuje Laisves pr. ,  tik sitras elektroninis ju puslapis , pasirodo jau senai nedirba ir ta kaina 279lt sena.  Dabar kainuoja  315lt,  kaip ir Topo centre 315lt.  Bet pasakiau kad Tope tiek pat, tai pasiule ir pardave uz 299lt. thumbup.gif
Pasikonsultavau , dar paziurejau lankstinuka, tai tikrai labaigeras pasirinkimas.
Braun 5875
-Dviem kryptimis judancios galvutes
-3daliu skutamoji sistema
-Skutamasis tinklelis Smart Foil
-Skustuvas plaunamas po vandens srove
-Sausas ir dregnas skutimasis
-Energija tiekiamas is akumuliatoriaus ir is tinklo
-Krovimo laikas 60min.
-Veikimo laikas su akumuliatoriumi 50min.
-Greito krovimo laikas 5 min.
  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ir tik uz 299lt.

Konsultante sake, kad Braun yra vyrams, kuriu oda yra jautri ir siap labiau perkamas nei Philips. Ziuresim ir lauksim po Kaledu atsiliepimu is vyro.  4u.gif

Tai va, vyro atsiliepimai apie sita barzdaskute. smile.gif Jeigu reikia greitai, tai visai nieko, bet visgi peiliukia geriau skuta biggrin.gif . Nebandes nesuzinosi, bet kaip ir skaiciau vyru saite- uz peiliukus ( Gillette) nieko nera geriau. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 15 vasario 2008 - 22:06
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 02 15, 22:03)
Tai va, vyro atsiliepimai apie sita barzdaskute. smile.gif  Jeigu reikia greitai, tai visai nieko, bet visgi peiliukia geriau skuta biggrin.gif .  Nebandes nesuzinosi, bet kaip ir skaiciau vyru saite- uz peiliukus ( Gillette) nieko nera geriau. rolleyes.gif

Bet extra atveju labai gerai tokia barzdaskutė mirksiukas.gif Aš irgi tokią dovanojau. Labai patenkintas, ypač kai savaitę neturi galimybės nusiskųsti su peiliukais. Be to, peiliukai užima daugiau laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nick @ 2008 02 01, 17:04)

Esme tame, kad jei pas tave net ir pats veidas spoguotas, tai tuos spuogelius skrituline "pesios" - t.y. dirgins pacia oda.

Mano brolis turi philips'a - beria ir pesa (butent spuogelius!).

O as is principo pirkau Brauna. Daviau pabandyt - karta nusiskuto - vos atsiemiau atgal
ax.gif

Sake stums saviske ir pirkt bandys Braun'a biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Upokšnis @ 2008 02 16, 11:35)
Bet extra atveju labai gerai tokia barzdaskutė  mirksiukas.gif Aš irgi tokią dovanojau. Labai patenkintas, ypač kai savaitę neturi galimybės nusiskųsti su peiliukais. Be to, peiliukai užima daugiau laiko  mirksiukas.gif

Siaip as jau nuo Kaledu bruzinuosi Braun'u. Isvada - mazdaug kas menesi/du/tris vis tiek reikia peiliukais (arba labai preciziskai barzdaskute) prasiskusti, nes vis tiek lieka visokiu plaukeliu (ne barzdos, o tokie plaukeliai-pukeliai), kuriu skutantis taip lengvai neuzciuopi...

O del naujos barzdaskutes - instrukcija skaitet???
Ten aiskiai parasyta - reikia nuo savaites iki dvieju, kol oda prisitaikys prie naujos masinkos. Turi peiliukai "prisiderinti prie veido formos"...
Be to - juk naujosiose masinkose naujos technologijos...
Atsakyti
sveiki,

mane domina, ar kas nors skutate galva? Peiliukais? Barzdaskute?
Ash pats skutu kasdien - kas 2 dienos su peiliukais (gillette). Kadaise skusdavau priesh plauka, dabar pagal plauka. Peiliukai labai greitai atshimpa: priesh plauka - 2-4 skutimai, paplaukiui - 3-7 skutimai.
Galvoju isigyti barzdaskute, nes peiliukai pabodo. I KA ATKREIPTI DEMESI? Esu bandes keleta kartu su barzdaskute, bet, manau, reikia ilgesnio laiko, kad galima butu vertinti.
Geriau su ratukais ar ishtisiniu tinkleliu?
Atsakyti
O ka rinktis - su tinkleliu, ar ratukais, jei paukas kietas, o oda jautri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2008 06 19, 20:58)
O ka rinktis - su tinkleliu, ar ratukais, jei paukas kietas, o oda jautri  g.gif

Su tinkleliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Topole @ 2008 01 11, 20:46)
Tai laukiam atsiliepimu  4u.gif Is praktikos taip sakant, ne reklaminiu smile.gif

Nu ka as galiu pasakyti... šūdas paskutinis... nieko neskuta, guli dabar nebenaudojama user posted image
Niekam patariu pirkti, verciau pigesne, tai geresne bus user posted image
Papildyta:
QUOTE(vasarė @ 2008 06 19, 21:23)
Su tinkleliu  mirksiukas.gif

As kai pirkau ir konsultavauti, tai man konsultantas (vyras) patare kietam plaukui ir jautriai oda butent su ratukais pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti