Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

[quote=solidi,2008 10 08, 17:00]

user posted image

o man tai šie labai dailūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 10 10, 10:55)
Man grazu arba labai paprasti (stori, klasikiniai, be jokiu akmenuku ir rastu) arba jau ranku darbo ypatingi
vienas is ypatingu
user posted image

tikrai ypatingas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
o as mergaites nutariau kad noriu kitokio ziedo nei tradiciniai.... g.gif nenoriu ziedo tradicines formos..... blush2.gif taip kad ta ziedeli su juodais deimantukais kur idejau nuotrauka nebeboriu... blush2.gif

noreciau kazko tokio...bet juodieji deimantai vis dar mano galvoj....norisi spalvos...

user posted image
ta ziedas nerealus
user posted image

user posted imagesokoladinai deimantai irgi tinka.. wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 10 13, 09:33)
o as mergaites nutariau kad noriu kitokio ziedo nei tradiciniai.... g.gif  nenoriu ziedo tradicines formos.....  blush2.gif  taip kad ta ziedeli su juodais deimantukais kur idejau nuotrauka nebeboriu... blush2.gif

noreciau kazko tokio...bet juodieji deimantai vis dar mano galvoj....norisi spalvos...
user posted image
ta ziedas nerealus
user posted image
user posted imagesokoladinai deimantai irgi tinka.. wub.gif

user posted image

Kiekviena diena tokio ziedo nepanesiosi schmoll.gif Speju dulkes stalciuj, arba po metu atrodys baisiai doh.gif , nes su deimantais ziedus reikia labai saugoti. Nors jei pajamos leidzia kas metus galesi pasikeisti deimantus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiux: 13 spalio 2008 - 10:02
QUOTE(Isabelle @ 2008 10 13, 09:33)

šitas wub.gif
ir prabangus, ir skoningas - jamčiau tą daiktą drinks_cheers.gif
pirmas irgi žavus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 10 10, 14:45)
man masyvūs klasikiniai irgi labai patinka, tik tiek, kad nesižaviu geltona spalva, o balto aukso toks atrodytų nei šiaip, nei taip....

Tikrai, maniskis irgi sako, kad balto auksto nori, bet nesiziures
Papildyta:
QUOTE(Čerčikas @ 2008 10 10, 15:11)
gražu, bet ant mano plonų pirštų doh.gif
todėl rinksiuos ploną ir su deimantais biggrin.gif  skorpioniukė ir upsikaz mano skonio pateikė, tik ten kur geltonas auksas imčiau baltą  wub.gif

mano zinok kaires (sirdies) rankos pirstas 15 dydzio doh.gif ziauriai kudi pirstai ir ilgi. Siaip grazu, bet reiketu gaminti, nes pardese tokiu dydziu nera doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kle0patra @ 2008 10 11, 15:23)
Labai grazus ziedeliai  thumbup.gif  man mama siulo irgi darytis tokio rasto, nes tas zenklas kazka gero reiskia, nepamenu tiksliai ka butent...biggrin.gif  blush2.gif

Meandras tas rastas vadinamas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 10 13, 08:01)
Kiekviena diena tokio ziedo nepanesiosi schmoll.gif Speju dulkes stalciuj, arba po metu atrodys baisiai doh.gif , nes su deimantais ziedus reikia labai saugoti. Nors jei pajamos leidzia kas metus galesi pasikeisti deimantus biggrin.gif

pirma karta girdziu kad su deimantais kazkas atsitinka... g.gif ta prasme iskrtisti jie gali....bet kad deimantas susidevi tai dar nemaciau tokio reiskynio..... g.gif gal kokie prastos kokybes deimantai ir susidevi..... g.gif va auksas tai apsibraizo, baltas auksas nuo laiko ir spalva pakeicia...pasidaro pilkas... ir t.t...uztat kai perki ziedus yra garantijos(deimantai keiciami jei iskrenta ar iskilsta ir t.t.) ir viso gyvenimo prieziura.....kas sesis menesius reikia ziedus nesti apziurai....ir profesionaliam valymui.....ir su nusidevijimu problemu nebus.....ir deimantus apziuri ir apvalo juos ir auksa nupoliaruoja ir pasiemi ziedus vel kaip naujus.... thumbup.gif o kai buna vestuviu jubiliejai tai ir nauju ziedu galima tiketis... smile.gif

nieko nera amzina jei daikto nepriziuri......o as ir nezadu indu plauti su ziedu ant rankos ar darze raustis su ziedu.... 4u.gif

pirmas ziedas buvo paprastas balto aukso.....proba gan auskta...nesiojau istysai nenusimaudama.....ir ka ...po metu laiko tas ziedas taip papilkejo taip nusibraze kad atrode kaip koks pigus ziedas...kai isvale vel grozi atgavo......

kaip minejau net ir paprastam ziedui reikia prieziuros...
Atsakyti
wub.gif grazu
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 10 13, 21:21)
pirma karta girdziu kad su deimantais kazkas atsitinka... g.gif ta prasme iskrtisti jie gali....bet kad deimantas susidevi tai dar nemaciau tokio reiskynio..... g.gif  gal kokie prastos kokybes deimantai ir susidevi..... g.gif  va auksas tai apsibraizo, baltas auksas nuo laiko ir spalva pakeicia...pasidaro pilkas... ir t.t...uztat kai perki ziedus yra garantijos(deimantai keiciami jei iskrenta ar iskilsta ir t.t.) ir viso gyvenimo prieziura.....kas sesis menesius reikia ziedus nesti apziurai....ir profesionaliam valymui.....ir su nusidevijimu problemu nebus.....ir deimantus apziuri ir apvalo juos ir auksa nupoliaruoja ir pasiemi ziedus vel kaip naujus.... thumbup.gif  o kai buna vestuviu jubiliejai tai ir nauju ziedu galima tiketis... smile.gif
nieko nera amzina jei daikto nepriziuri......o as ir nezadu indu plauti su ziedu ant rankos ar darze raustis su ziedu.... 4u.gif
pirmas ziedas buvo paprastas balto aukso.....proba gan auskta...nesiojau istysai nenusimaudama.....ir ka ...po metu laiko tas ziedas taip papilkejo taip nusibraze kad atrode kaip koks pigus ziedas...kai isvale vel grozi atgavo......

kaip minejau net ir paprastam ziedui reikia prieziuros...

Tu teisi, susidevi prastos kokybes deimantai. Ne visi zmones supranta kokius deimantus reikai pirkti, nenusimano charakteristikose ir prisiperka nuolauzu doh.gif
Del pirmojo vestuvinio ziedo, tai 750 prabos auksas yra minsktesnis, labiau braizosi.
Atsakyti
Dekui kleopatra uz pagirimus ziedams,as tik noriu pasakyt kad mums sitie ziedai labai patiko,tiesiog norejom kazka paprasto ir kartu nea,maciau kazkur panasius tik plius su baltu auksu mums nepatiko labai ilgai ieshkojom kur galim isigyti,o ka sie rashtai reiskia tikrai nezinau,svarbu kad nieko blogu,cia tiesa skaiciau kazkas reiskia nuomone del simbolikos kad rinktis kazka savo tautu tai noriu pasakyti,kad kaip kam patinka...o mes del saves esam viduje ziedo ishgravirave lotyniska sakiny kuris zinomas tik mums..smile.gif
Atsakyti
Paskutinis mano atradimas -ziedai is juodojo titano wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
titanas turi toki pilkuma...kaip plienas..ir prabangiai jis neatrodo.....truksta blizgumo.......nubruzintas auksas vistiek turi blizgumo....titanas ne.....titanas toks matinis ..juodas titanas neblogai ziurisi....bet labaiu vyrams tinka.....
Atsakyti