Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

o musu tokie ziedukai wub.gif
http://www.auksogija...euning-77.aspx#

p.s. vyras sako,gera investicija visam gyvenimui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1JULIANA6 @ 2009 03 11, 13:54)
o musu tokie ziedukai wub.gif
http://www.auksogija...euning-77.aspx#

p.s. vyras sako,gera investicija visam gyvenimui lotuliukas.gif

Jūsų šitie? ax.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(pelele @ 2009 03 11, 12:59)
Gal galit patarti, kur saugu taisyti žiedą su briliantu (iškrito briliantas). Buvau užėjus į juvelyrinę Rotundo gatvėj. Pataisytų, bet reikia palikti - iškart nepataisys. O kur garantija, kad nepakeis brilianto cirkoniu?..

O nenorit ten pat kur įsigijot nunešt? g.gif Man regis logiškiausia būtų-juk negadins sau "vardo", nors, abejoju, kad ir Rotundo gatvėj norėtų "nešlovės" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2009 03 11, 13:09)
Jūsų šitie?  ax.gif
user posted image

Papildyta:

O nenorit ten pat kur įsigijot nunešt?  g.gif Man regis logiškiausia būtų-juk negadins sau "vardo", nors, abejoju, kad ir Rotundo gatvėj norėtų "nešlovės"  biggrin.gif

Butent apie juvelyrine taisykla rotundo g. esu girdejus nekokiu atsiliepimu!
Man kazkada, jei taip nutiktu, sios srities meistras patare, kad reikia pasakyti, kad po visko vesite i probavimo rumus Zirmunuose. Todel turi atitikti ziedo svoris ir t.t. Ir manyciau kai mato klienta ismananti apie ju ''darbelius'' jo neapgaus.
Atsakyti
[quote=Nady,2009 03 11, 14:09]
Jūsų šitie? ax.gif
user posted image

Papildyta:

aga, 4u.gif
nu nezinau,cia aisku kiekvienoskonio,pinigu reikalas,jie aisku brangus ziedai,bet jei dabar reiketu pasirinkt,imciau ir vel ,tik del dydzio pasiimciau siauresnius.

p.s.sorry uz poster_offtopic.gif ,bet kaip ikelt nuotrauka? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1JULIANA6: 11 kovo 2009 - 13:26
QUOTE(Nady @ 2009 03 10, 22:34)
Jei esi vilnietė, tai nuvažiuok į Akropolį, ten netoli Reserved parduotuvės yra "alejoj"  nemažai juvelyrinių. Vienoje buvo tie "klasikiniai-tradiciniai" nuo siaurų iki plačių. Tai vat galima nusipirkti nuo  200Lt už vnt.  4u.gif

Na aš ne vilnietė, bet pritariu, kad paprastų žiedų "be nieko" nemažas pasirinkimas kai kuriose parduotuvėse. Bet dažniausiai jie būna labai plonyčiai (mažai aukso). Mes užsiknisom ieškodami storesnių, bet pagaliau radom - be taisymo aišku neapsiėjom, reikėjo mažint dydžius.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gal kuri esate susidurusi ar yra teke girdeti apie juvelyra Irmanta (Vilniuj, Pylimo gatvej)? Butu labai idomu kokiu atsiliepimu isgirsti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2009 03 12, 12:43)
Na aš ne vilnietė, bet pritariu, kad paprastų žiedų "be nieko" nemažas pasirinkimas kai kuriose parduotuvėse. Bet dažniausiai jie būna labai plonyčiai (mažai aukso).  Mes užsiknisom ieškodami storesnių, bet pagaliau radom - be taisymo aišku neapsiėjom, reikėjo mažint dydžius.

Tai atvažiuokit į "prekybos ir visuotino lankymo meką" lotuliukas.gif
Na juokas juokais, bet prekiauja visokiausio storio, pločio ir gramatūros "klasikiniais" žiedais rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 03 12, 12:26)
Sveikos  smile.gif
Gal kuri esate susidurusi ar yra teke girdeti apie juvelyra Irmanta (Vilniuj, Pylimo gatvej)? Butu labai idomu kokiu atsiliepimu isgirsti  rolleyes.gif

Simpatiskas vyras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2009 03 12, 11:43)
Na aš ne vilnietė, bet pritariu, kad paprastų žiedų "be nieko" nemažas pasirinkimas kai kuriose parduotuvėse. Bet dažniausiai jie būna labai plonyčiai (mažai aukso).  Mes užsiknisom ieškodami storesnių, bet pagaliau radom - be taisymo aišku neapsiėjom, reikėjo mažint dydžius.

Su tokia pacia problema ir mes Klaipedoj buvom susidure, ieskojom klasikiniu, bet troresniu, tai is visu parduotuviu, tik pora radom, kuriose tokius pardavineja. Jei uzsakant, tai galima bet kur, o jau gatavu tik tose. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 12, 16:10)
Su tokia pacia problema ir mes Klaipedoj buvom susidure, ieskojom klasikiniu, bet troresniu, tai is visu parduotuviu, tik pora radom, kuriose tokius pardavineja. Jei uzsakant, tai galima bet kur, o jau gatavu tik tose. unsure.gif

Dabar tikrai labai sunku rasti ziedelius kurie butu grazus prabangus be vikrontasu ir klasikiniai verysad.gif Mes irgi ieskom klasikiniu ziedu bet norim balto aukso ir kolkas ner i ka ziuret unsure.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti