Siaip ka galiu pasakyti apie visus ziedus kuriuos apziurejau apskritai - visi nuotraukose atrodo daug graziau nei realybeje
O del artogea brioni galiu pasakyti tik pagiriamuosius zodzius - super aptarnavimo kokybe, poziuris i klienta ir darba - 10 balu. Aisku, kainos ten didesnes nei kitur, bet uz tai matyt ir aptarnavimo kultura kita O kaip nesiosis ziedai - paziuresim
QUOTE(fragolla @ 2008 09 26, 12:21)
Laba diena
Nr1.:
Nr1.:
Mes irgi buvome apsilankę Artogeia Bryoni salone, šie žiedai man patiko labiausiai. Bet pasikalbėjus su juvelyru (su kitu, ne iš šio salono) teko atsisakyti minties apie juos (o labai gaila iki dabar, nes jie man be galo patinka ir visada patiks). Jų nebus įmanoma atnaujinti, tie nelygumai su laiku apsitrins, o atnaujinti nebus kaip.
Bet vis tiek jie man labai labai patinka...
QUOTE(fragolla @ 2008 09 26, 15:43)
Kalbėdama apie aukso ir kitų metalų maišymą, turėjai galvoje paskutinius žiedelius ar apskritai?
Na aš jiems parašiau trečiadienį bet dar kol kas jokio atsakymo negavau, na reikia gal būti kantresniai dar palauksiu kokią dienelę gal atrašys
Bet dėkoju už tavo nuomonę.
Na aš jiems parašiau trečiadienį bet dar kol kas jokio atsakymo negavau, na reikia gal būti kantresniai dar palauksiu kokią dienelę gal atrašys
Bet dėkoju už tavo nuomonę.
Turejau omeny paskutinius ziedelius. Gal tu geriau jiems paskambink ir pasiklausk Turbut retai tikrina el. pasta
QUOTE(Neringiux @ 2008 09 26, 18:36)
Turejau omeny paskutinius ziedelius. Gal tu geriau jiems paskambink ir pasiklausk Turbut retai tikrina el. pasta
Palauksiu iki pirmadienio, o paskui pabandysiu žiūrėti, nes aš esu anglijoje, bet jų psl radau ir anglišką telefono nr. tai jei ką bandysiu skambinti tuo nr.
Papildyta:
QUOTE(Anqeliukas @ 2008 09 26, 17:53)
Mes irgi buvome apsilankę Artogeia Bryoni salone, šie žiedai man patiko labiausiai. Bet pasikalbėjus su juvelyru (su kitu, ne iš šio salono) teko atsisakyti minties apie juos (o labai gaila iki dabar, nes jie man be galo patinka ir visada patiks). Jų nebus įmanoma atnaujinti, tie nelygumai su laiku apsitrins, o atnaujinti nebus kaip.
O tai kodėl neklausėt būtent juvelyro iš Artogeia Bryoni?Kiek teko skaityti, jie labai atvirai pasako kurie žiedai yra praktiški ir kurie ne,
Na bet aišku gal ir tas juvelyras kur teiravotės sakė tiesa, na aš bandysiu pasiskambinti,nes į el.laiška kol kas neatsakė žiūrėsiu ką pasakys man
QUOTE(fragolla @ 2008 09 26, 21:23)
O tai kodėl neklausėt būtent juvelyro iš Artogeia Bryoni?Kiek teko skaityti, jie labai atvirai pasako kurie žiedai yra praktiški ir kurie ne,
Na bet aišku gal ir tas juvelyras kur teiravotės sakė tiesa, na aš bandysiu pasiskambinti,nes į el.laiška kol kas neatsakė žiūrėsiu ką pasakys man
Neklausėme, nes vyras užsispyrė kad žiedus gaminsime būtent pas tą juvelyrą, nors jei būtume nutarę užsakinėti šituos, tai būčiau užsispyrusi juos gaminti Artogeia Bryoni - netikiu, kad kitas juvelyras būtų padaręs tokius pat.
QUOTE(Anqeliukas @ 2008 09 27, 09:17)
Neklausėme, nes vyras užsispyrė kad žiedus gaminsime būtent pas tą juvelyrą, nors jei būtume nutarę užsakinėti šituos, tai būčiau užsispyrusi juos gaminti Artogeia Bryoni - netikiu, kad kitas juvelyras būtų padaręs tokius pat.
Man tada kiek geriau nes mano būsimas vyras labai nori būtent iš čia žiedelių. Tai vakar dar pasitarėm,kad palauksim pirmadienio ir tada aš jau skambinsiu ir klausiu būtent artogeio bryoni juvelyro
Gero savaitgalio
Mums su vyru labiausiai patiko sitie ziedai (tik uzsimanem is geltono aukso)
tik gamino mums juvelyras is pylimo g. (kur lombardas ir juvelyrine taisykla), gavosi visai kiti ziedai
Papildyta:
Tik kaina labai gera gavosi , du ziedai sveria ~20 gr., o sumokejome 1160 lt uz darba ir uz auksa . Kadangi mes tuokemes tik CMB, o galvojam apie baznytine santuoka, tai galvojam ir ziedus pakeist, nes labai jau is pradziu nepatiko ziedai, bet gal iki to laiko priprasim ir prie situ
tik gamino mums juvelyras is pylimo g. (kur lombardas ir juvelyrine taisykla), gavosi visai kiti ziedai
Papildyta:
Tik kaina labai gera gavosi , du ziedai sveria ~20 gr., o sumokejome 1160 lt uz darba ir uz auksa . Kadangi mes tuokemes tik CMB, o galvojam apie baznytine santuoka, tai galvojam ir ziedus pakeist, nes labai jau is pradziu nepatiko ziedai, bet gal iki to laiko priprasim ir prie situ
Beautiful Life, man grazus jusu ziedeliai nors ir ne tokie pat kaip pirkoje nuotraukoje Jei nepatiks, galit paprasyti pas koki juvelyra, padarys toki pat grubu pavirsiu ir bus kaip is nuotraukos.
Man jie per daug stori ir netokie platus kokius isivaizdavau, kartais norisi biski plaktuku is visu pusiu papleskent
QUOTE(prox579 @ 2008 09 26, 16:49)
nei vieni
na labai tikiuosi kad jau ishmokau..
Papildyta:
Na va valio ir ishmokau..
Papildyta:
Tai va dabar galesiu parodyt ir savo svente..:)cia musu ziedukai kuriuos darem pas juvelyra,ilgai dare nes sake kad graveris atostogose bet mes gavom tokius kokiu ir ieskojom ir labai norejom..:)Beja mums labai pigiai kainavo..
QUOTE(Beautiful Life @ 2008 09 30, 07:28)
Mums su vyru labiausiai patiko sitie ziedai (tik uzsimanem is geltono aukso)
Papildyta:
Papildyta:
Na man asmeniškai gražiau atrodo balto aukso, o dėl pločio tai visiems skirtingai, man asmeniškai gražiau siauresni.
Tik prašau neįsižeisti dėl mano nuonmonės.
O šeip tai ir jūsų žiedeliai gražūs
Sakykit, jei bendrai ziedukai sveria apie 12gr... Kiek mazdaug ju rinkos vidutine kaina...? Gal ir kvailas klausimas, bet ziedukai praktiskai paprasti... O va parduotuveje kainuoja kaip minimum 1800 lt abiems Tai ir nezinau - cia daug ar mazai?