Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

QUOTE(deimapov @ 2009 03 09, 12:39)
rodau ir mūsų žiedukus smile.gif vestuvės mūsų bvo prieš puse metų, tai jau išbandyti, patogūs ir dar šiandien jais neatsidžiaugiu smile.gif

Vaaau, kokie grazus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2009 03 09, 13:02)
Vaaau, kokie grazus bigsmile.gif

blush2.gif ačiū už pagyras smile.gif o mokėjome tai tikrai nebrangiai smile.gif mes gaminomės pagal užsakymą žiedukus
Atsakyti
visai faini, nematyti tokie, orginalus mano akimis ziurint smile.gif aisku man kuklumo megejai jie per margi, bet visvien grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 03 09, 12:39)
rodau ir mūsų žiedukus smile.gif vestuvės mūsų bvo prieš puse metų, tai jau išbandyti, patogūs ir dar šiandien jais neatsidžiaugiu smile.gif

thumbup.gif labai grazuciai!!!
Musu ziedu principas balto ir geltono aukso derinimu panasus i jusiskiu, tik kad ziedai balto aukso su geltono aukso krasteliais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 03 09, 14:14)
thumbup.gif    labai grazuciai!!!
Musu ziedu principas balto ir geltono aukso derinimu panasus i jusiskiu, tik kad ziedai balto aukso su geltono aukso  krasteliais rolleyes.gif

thumbup.gif
aš tai išvis norėjau visą geltoną, bet kai pas juvelyrą visaip dėliojome tuos modėlius, vyras labiau buvo į šį variantą, tai ir aš po to nusprendžiau kad darome taip smile.gif
Atsakyti
Si savaitgali su savo MB vaiksciojom po juvelyrines parduotuve taip apsidairyt smile.gif Tikejausi kazko geresnio, visi ziedai kazkokie be rysio, toks jausmas kad vitrinoje vielgaliai o ne ziedai sudeti doh.gif doh.gif doh.gif
Na dar turim laiko gal susirasim saviskius bet pradedu rimtai svarstyti kad reisks darytis o ne pirkt nes parduotuvese pravalas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Niema @ 2009 03 09, 15:57)
Si savaitgali su savo MB vaiksciojom po juvelyrines parduotuve taip apsidairyt  smile.gif  Tikejausi kazko geresnio, visi ziedai kazkokie be rysio, toks jausmas kad vitrinoje vielgaliai o ne ziedai sudeti doh.gif  doh.gif  doh.gif
Na dar turim laiko gal susirasim saviskius bet pradedu rimtai svarstyti kad reisks darytis o ne pirkt nes parduotuvese pravalas blink.gif

tikrai, kad parduotuvese pravals nieko normalaus nera doh.gif

As is tu senoviniu ir noriu to paprasto nestoro zieduko, bet kol kas niekur nerau pirkti, tad jauciu teks gamintis
Atsakyti
QUOTE(Niema @ 2009 03 09, 14:57)
Si savaitgali su savo MB vaiksciojom po juvelyrines parduotuve taip apsidairyt  smile.gif  Tikejausi kazko geresnio, visi ziedai kazkokie be rysio, toks jausmas kad vitrinoje vielgaliai o ne ziedai sudeti doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ir pas mus buvo panasi reakcija pirma diena pasivaiksciojus... doh.gif
Ar buvote ZIEDU VALDOVUOSE zveryne, seliu g. ant kampo? Berods odemas vadinasi.. g.gif

Nors mes nusipirkome "Auksineje dovaneleje", masciau i ten grizti, jei kitu nerasime. Ten jie nepigus, bet originalesni ir tikrai ne vielgaliukai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chile0: 09 kovo 2009 - 15:03
QUOTE(Niema @ 2009 03 09, 14:57)

o kokių maždaug norite?
Atsakyti
merginos butinai uzsukit i BIG'e esancia aukso parduotuve. Jie turi tooooki vestuviniu ziedu pasirinkima! blink.gif man tik akys isisilakste.... ir pigesniu ir brangiu, tikrai labai ivairiu. Buvom ir ziedu valdove, bet ten man nelabai g.gif o toj Bige galima su laiku ir visa rinkinuka papuosalu paderint prie ziedu - auskarus, pakabuka, apyranke... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ma-dama @ 2009 03 06, 12:32)
sveikos, mes irgi gaminomes ziedus smile.gif gaminomes pagal viena nuotraukele, jau tie ziedeliai man patys graziausi! 4u.gif  bet aisku pagamino visai ne tokius schmoll.gif  bet irgi originalius labai , prisegu nuotraukele, tu paciu graziausiu  blush2.gif

Idek tuos kuriuos jums padare, labai butu idomu paziuret.. ax.gif
Atsakyti
mes irgi jau nebesulaukiam savuju,jau trecias menuo,iki velyku jau bus, ax.gif jau kelis kart net sapnavau,tai per didelis,tai akutes iskrito,tikiuosi viskas bus tvarkoj rolleyes.gif
Atsakyti