aš tai išvis norėjau visą geltoną, bet kai pas juvelyrą visaip dėliojome tuos modėlius, vyras labiau buvo į šį variantą, tai ir aš po to nusprendžiau kad darome taip
Si savaitgali su savo MB vaiksciojom po juvelyrines parduotuve taip apsidairyt Tikejausi kazko geresnio, visi ziedai kazkokie be rysio, toks jausmas kad vitrinoje vielgaliai o ne ziedai sudeti Na dar turim laiko gal susirasim saviskius bet pradedu rimtai svarstyti kad reisks darytis o ne pirkt nes parduotuvese pravalas
Si savaitgali su savo MB vaiksciojom po juvelyrines parduotuve taip apsidairyt Tikejausi kazko geresnio, visi ziedai kazkokie be rysio, toks jausmas kad vitrinoje vielgaliai o ne ziedai sudeti
Na dar turim laiko gal susirasim saviskius bet pradedu rimtai svarstyti kad reisks darytis o ne pirkt nes parduotuvese pravalas
Si savaitgali su savo MB vaiksciojom po juvelyrines parduotuve taip apsidairyt Tikejausi kazko geresnio, visi ziedai kazkokie be rysio, toks jausmas kad vitrinoje vielgaliai o ne ziedai sudeti
Na dar turim laiko gal susirasim saviskius bet pradedu rimtai svarstyti kad reisks darytis o ne pirkt nes parduotuvese pravalas
merginos butinai uzsukit i BIG'e esancia aukso parduotuve. Jie turi tooooki vestuviniu ziedu pasirinkima! man tik akys isisilakste.... ir pigesniu ir brangiu, tikrai labai ivairiu. Buvom ir ziedu valdove, bet ten man nelabai o toj Bige galima su laiku ir visa rinkinuka papuosalu paderint prie ziedu - auskarus, pakabuka, apyranke...
sveikos, mes irgi gaminomes ziedus gaminomes pagal viena nuotraukele, jau tie ziedeliai man patys graziausi! bet aisku pagamino visai ne tokius bet irgi originalius labai , prisegu nuotraukele, tu paciu graziausiu
mes irgi jau nebesulaukiam savuju,jau trecias menuo,iki velyku jau bus, jau kelis kart net sapnavau,tai per didelis,tai akutes iskrito,tikiuosi viskas bus tvarkoj