Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

Sveikos 4u.gif pagaliau susiruosiau ir savo ziedus parodyt ax.gif
ziedai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goosia112: 06 kovo 2009 - 18:02
Mes kadangi vestuves per daugmaz viena menesi turejom susiplanuot, tai gaminti ziedus nebuvo kada, nusipirkom tiesiog tokius paprastucius, lyg ir tradiciniai, tuo paciu ir kitokie del papuosimo smile.gif
http://paslydau.mult...res.../37/37#23
Atsakyti
Mes siandien is Giedriaus pasiemem ziedus thumbup.gif tikrai patogius padare ir be priekaistu
Atsakyti
QUOTE(paslydau @ 2009 03 06, 19:13)
Mes kadangi vestuves per daugmaz viena menesi turejom susiplanuot, tai gaminti ziedus nebuvo kada, nusipirkom tiesiog tokius paprastucius, lyg ir tradiciniai, tuo paciu ir kitokie del papuosimo smile.gif
http://paslydau.mult...res.../37/37#23

mes tokius darytis norejom smile.gif bet juvelyras atkalbejo, nes atsieit nepraktiski ax.gif tai pasidarem paprastus raudono aukso su balto aukso juostele per viduri smile.gif siandien atsiemem ir likom patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(goosia112 @ 2009 03 06, 18:00)
Sveikos  4u.gif  pagaliau susiruosiau ir savo ziedus parodyt  ax.gif
ziedai smile.gif

Grazus ziedeliai! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2009 03 06, 23:14)
mes tokius darytis norejom  smile.gif bet juvelyras atkalbejo, nes atsieit nepraktiski ax.gif tai pasidarem paprastus raudono aukso su balto aukso juostele per viduri smile.gif siandien atsiemem ir likom patenkinti thumbup.gif

na tokius darytis neapsimoka vien todel kad ju pirkt yra, ir nebusit nei kiek originalus, kai jau gaminates gi galit daug idomesniu variantu prigalvot, prisiieskot smile.gif
o kodel nepraktiska? man atrodo priesingai, o ir is patirties jau galiu sakyt. Ir susibraizymu nesimato, ir labai patogus, kazkaip kiti buna nepatogus, situ isgaubimas labai pagal pirsta tinka. o visa kita skonio reikalas, bet kas del naudojimo tai labai patogu smile.gif
Atsakyti
mes tokius darytis norejom  smile.gif bet juvelyras atkalbejo, nes atsieit nepraktiski ax.gif tai pasidarem paprastus raudono aukso su balto aukso juostele per viduri smile.gif siandien atsiemem ir likom patenkinti thumbup.gif

na tokius darytis neapsimoka vien todel kad ju pirkt yra, ir nebusit nei kiek originalus, kai jau gaminates gi galit daug idomesniu variantu prigalvot, prisiieskot smile.gif
o kodel nepraktiska? man atrodo priesingai, o ir is patirties jau galiu sakyt. Ir susibraizymu nesimato, ir labai patogus, kazkaip kiti buna nepatogus, situ isgaubimas labai pagal pirsta tinka. o visa kita skonio reikalas, bet kas del naudojimo tai labai patogu smile.gif
Atsakyti

Atsakyti
QUOTE(paslydau @ 2009 03 07, 08:21)

ne del isgaubtumo nepatogus, bet del to rastelio, nes i ji prilenda visokiu nesvarumu ir isvalyt sunku 4u.gif del patogumo tai negaliu gincytis, gali but, kad patogus smile.gif man asmeniskai jie grazus, o gamintis norejom tikrai ne del originalumo, o kad turint savo aukso, gamintis yra pigiau, nei pirkti smile.gif be to, mes esam uz klasikinius vestuviu ziedus, be jokiu dideliu "originalumu", kurie ziedus padaro net nepanasius i vestuvinius smile.gif originalumas gali pasireiksti ir kituose papuosaluose ax.gif cia tik mano nuomone, visu skonis skirtingas ir svarbiausia susirasti tokius ziedelius, kurie butu mieliausi patiems 4u.gif o mes savaisiais, bent jau kol kas, esam labai patenkinti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2009 03 07, 14:26)
ne del isgaubtumo nepatogus, bet del to rastelio, nes i ji prilenda visokiu nesvarumu ir isvalyt sunku 4u.gif del patogumo tai negaliu gincytis, gali but,  kad patogus smile.gif man asmeniskai jie grazus, o gamintis norejom tikrai ne del originalumo, o kad turint savo aukso, gamintis yra pigiau, nei pirkti smile.gif be to, mes esam uz klasikinius vestuviu ziedus, be jokiu dideliu "originalumu", kurie ziedus padaro net nepanasius i vestuvinius smile.gif originalumas gali pasireiksti ir kituose papuosaluose ax.gif cia tik mano nuomone, visu skonis skirtingas ir svarbiausia susirasti tokius ziedelius, kurie butu mieliausi patiems 4u.gif o mes savaisiais, bent jau kol kas, esam labai patenkinti blush2.gif  4u.gif

aisku, tai jums gal biski kitokius butu dare, nes tuose ziedukuose neimanoma kad prilystu nesvarumu, nereikia jo valyti, nemoku net nupasakot, gal is foto atrodo kad yra kur kauptis nesvarumams smile.gif as turbut panasiai galvoju, kad ner ko is proto eiti, kai kurie originalus ziedai tokie jau, kad ziedo atpazint nebeina :]]
Atsakyti
QUOTE(paslydau @ 2009 03 07, 14:42)
aisku, tai jums gal biski kitokius butu dare, nes tuose ziedukuose neimanoma kad prilystu nesvarumu, nereikia jo valyti, nemoku net nupasakot, gal is foto atrodo kad yra kur kauptis nesvarumams smile.gif as turbut panasiai galvoju, kad ner ko is proto eiti, kai kurie originalus ziedai tokie jau, kad ziedo atpazint nebeina :]]

pritariu, is foto sunku pasakyt, kaip jie realiai atrodo, nes as buvau macius tik nuotrauka smile.gif 4u.gif bet kokiu atveju, tikrai grazus ziedeliai thumbup.gif
Atsakyti
rodau ir mūsų žiedukus smile.gif vestuvės mūsų bvo prieš puse metų, tai jau išbandyti, patogūs ir dar šiandien jais neatsidžiaugiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimapov: 09 kovo 2009 - 12:40