Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

[quote=myliu``tave,2009 03 04, 12:08]
Pritariu mirksiukas.gif Mūsų draugai,kurie susituokė tik prieš kelis mėnesius,sakė dabar rinktųsi ne tiesius,o užapvalintus žiedukus.Nes tas tiesus,netgi prausiantis kliūna už veido. blink.gif
Na o čia mūsiškiai wub.gif

super ziedukai thumbup.gif vestuviniai man tokie patys graziausi wub.gif musu panasus ax.gif
Atsakyti
sweikos, ogal kas galite ka nors papasakoti apie "aukso pyne" esancia Kaune, laisves alejoj? mes ten buvom uzeje, tai labai maloni moteriske pasirode, ir paskaiciavo kad dvieju ziedu pagaminimas kainuotu mazdaug 1250litu, kai tuo tarpu aukso gijoj uz tokius paciu praso 2300litu , taigi skirtumas akivaizdus smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif Jie visiškai paprasti,gaubti,4 mm storio. wub.gif

QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 03 04, 12:16)
o kur darėt? ar pirkot gatavus? ir, jei ne paslaptis, kiek mokėjot?  4u.gif

Pirkom iškart,Šiauliuose parduotuvėje "Santimas",mokėjom labai mažai,patys netikim,kad taip pasisekė rasti, tik 398lt už abu cool.gif
Atsakyti
user posted image

labutis o stai musu bus tokie daromes is savo aukso ir kainuos abu 600lt
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2009 03 05, 21:01)
user posted image

labutis o stai musu bus tokie daromes is savo aukso ir kainuos abu 600lt

Cia raudonas auksas su baltu? rolleyes.gif
Grazu smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Cia musu busimi ziedeliai, jau guli stalciuje saugiai biggrin.gif
user posted image
Fotografe is manes prasta doh.gif . tas juodas taskas ant vyrisko ziedo tai fotoaparato atspindys, siaip ziedai lygus lygus, tik maniskis su brilijantuku.
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2009 03 06, 09:48)
Sveikos merginos  4u.gif
Cia musu busimi ziedeliai, jau guli stalciuje saugiai  biggrin.gif

Fotografe is manes prasta  doh.gif . tas juodas taskas ant vyrisko ziedo tai fotoaparato atspindys, siaip ziedai lygus lygus, tik maniskis su brilijantuku.

Grazus ziedai! thumbup.gif
Mano tokie pat, tik be brilijanciuko... ax.gif

user posted image
Atsakyti
Gražučiai abiejų wub.gif Man tokie žiedai patys gražiausi ir atrodo stilingiausiai, nei primarginti thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, mes irgi gaminomes ziedus smile.gif gaminomes pagal viena nuotraukele, jau tie ziedeliai man patys graziausi! 4u.gif bet aisku pagamino visai ne tokius schmoll.gif bet irgi originalius labai , prisegu nuotraukele, tu paciu graziausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ma-dama @ 2009 03 06, 11:32)
sveikos, mes irgi gaminomes ziedus smile.gif gaminomes pagal viena nuotraukele, jau tie ziedeliai man patys graziausi! 4u.gif  bet aisku pagamino visai ne tokius schmoll.gif  bet irgi originalius labai , prisegu nuotraukele, tu paciu graziausiu  blush2.gif

Kokie grazuciai!!!!
Pirmakart tokius matau smile.gif
O gali ikelti foto kokius padare?

O kazin kodel juvelyrai kartais padaro kitokius?
Ne pirma karta cia tenka skaityt kai nusivilia gave ne tokius...

Mes butent del pirkome jau gatavus, kad ir brangiau isejo, bet bent jau grynai tokie kokiu norejome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ma-dama @ 2009 03 06, 12:32)
sveikos, mes irgi gaminomes ziedus smile.gif gaminomes pagal viena nuotraukele, jau tie ziedeliai man patys graziausi! 4u.gif  bet aisku pagamino visai ne tokius schmoll.gif  bet irgi originalius labai , prisegu nuotraukele, tu paciu graziausiu  blush2.gif

labai grazus wub.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti