Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

QUOTE(kicius_be_batu @ 2009 02 25, 01:56)
Mes breuning užsisakėm ir šiandien kaip tik paskambino pasakyt, kad jau padaryti  thumbup.gif
Dėl žemesnės prabos, tai mums pati pardavėja patarė rintis 585, nes 750 minkštesnis  ax.gif  Šiaip mano sužadėtuvių žiedas 750, tai iš delno vidinės pusės truputi apsitrynė per pusmetį, bet "geroji" pusė netaip į viską trinasi, tai gal viskas ok bus  rolleyes.gif Ir dar, nesirinkit tu matinių ar super blizgių nupoliruotų, nes jie nusitrins (mano sužadėtuvių kaip tik toks), geriau jau tuos "natūralius", tai jiems ir baubai visi netokie baisūs (mamos man prieš 2,5 metus dovanotas toks, tai atrodo taip pat gražiai...)

kur gaminotes siuos ziedus? beje, gal kas esat gamine ziedus kaune monodijoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrytukas21: 25 vasario 2009 - 21:17
Buvome ir mes nuėję į Aukso giją apsižiūrėti.

Labiausiai patiko labai paprasti žiedeliai

user posted image

Bet kai paskė, kad vienas kainuoja 1700 Lt tai sulaikę visą kvapą padėkojome ir išėjome.

Neįtikėtina man...
Atsakyti
kaip jums sie ziedai?
javascript:showFoto('products/57.gif')
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 02 25, 21:16)
beje, gal kas esat gamine ziedus kaune monodijoj?

Mes galvojome gamintis žiedus Monodijoj, buvom nuėję, pasikalbėjom ir su pardavėju ir su juvelyru ir nelabai patiko jo kalba ir visas aiškinimas, kaip ir kodėl. Kadangi jau turėjom su kuo palyginti. O ta su kuo lyginom, tai juvelyrė bazėse dirba, mes gaminamės pas ją, tikrai labai viską paiškina, pataria ir bendrauja šiltai.

Jei reiks kontaktų, prašom rašyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 02 25, 23:15)

user posted image

Bet kai paskė, kad vienas kainuoja 1700 Lt tai sulaikę visą kvapą padėkojome ir išėjome.

Neįtikėtina man...

Tai gal čia platina ir su deimančiukais??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 02 26, 00:15)

user posted image

Neįtikėtina man...

mes esam issirinke siuos ziedus aukso gijoj, breuning firmos, tai mano ziedas kainuoja 1300lituku, ten briliantukai. bet irgi brangoka... o va kai monodijoj kalbejom tai sake uz 1500litu pagamintu abu ziedus (su ju medziagom, nes mes savo aukso neturim). tai va nzn kaip geriau daryti.... MB nepasitiki tais juvelyrais sako velnias zino koki ten auksa ides, o aukso gijoj duoda visu dokumentus ir pan.ir stovi musu reikalas del ziedu nes neapsisprendziam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 02 26, 09:27)
mes esam issirinke siuos ziedus aukso gijoj, breuning firmos, tai mano ziedas kainuoja 1300lituku, ten briliantukai. bet irgi brangoka... o va kai monodijoj kalbejom tai sake uz 1500litu pagamintu abu ziedus (su ju medziagom, nes mes savo aukso neturim). tai va nzn kaip geriau daryti.... MB nepasitiki tais juvelyrais sako velnias zino koki ten auksa ides, o aukso gijoj duoda visu dokumentus ir pan.ir stovi musu reikalas del ziedu nes neapsisprendziam doh.gif

juvelyrai taip pat prabuoja žiedus, ir duoda sertifikatus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2009 02 25, 23:30)
Mes galvojome gamintis žiedus Monodijoj, buvom nuėję, pasikalbėjom ir su pardavėju ir su juvelyru ir nelabai patiko jo kalba ir visas aiškinimas, kaip ir kodėl. Kadangi jau turėjom su kuo palyginti. O ta su kuo lyginom, tai juvelyrė bazėse dirba, mes gaminamės pas ją, tikrai labai viską paiškina, pataria ir bendrauja šiltai.

Jei reiks kontaktų, prašom rašyt 4u.gif

mes ir buvome Monodijoje..tai musu nusinestus pvz juvelyras svelniai tariant visus ispeike ir tuomet pradejo siulyti savo....tai mums ziedu pagaminimas butu kainaves su musu auksu 900lt. doh.gif
po to nuejome dar pas kelis Juvelyrus ir panasius ziedelius pasigaminsime uz 350lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 02 26, 08:53)
juvelyrai taip pat prabuoja žiedus, ir duoda sertifikatus  g.gif

Vat butent drinks_cheers.gif Aisku jeigu imsit neprabuotus, tai tada gali buti vos keli procentai aukso ir vietoj briliantu cirkonis.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2009 02 26, 10:53)
Vat butent drinks_cheers.gif  Aisku jeigu imsit neprabuotus, tai tada gali buti vos keli procentai aukso ir vietoj briliantu cirkonis.

Bet is kur zinot, kad juvelyras nenuejo pas koki pazistama ir ar jis kartais neuzdejo praba ant "fuflo"? Jau tikrai ne viena atveji zinau, kad taip buvo padare... Bjaurybes juvelyrai... bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazutee24: 26 vasario 2009 - 11:20
QUOTE(Mazutee24 @ 2009 02 26, 12:19)
Bet is kur zinot, kad juvelyras nenuejo pas koki pazistama ir ar jis kartais neuzdejo praba ant "fuflo"? Jau tikrai ne viena atveji zinau, kad taip buvo padare... Bjaurybes juvelyrai...  bash.gif

tai gali pati nuvažiuot į prabavimo rūmus ir pasitikrint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2009 02 26, 11:19)
Bet is kur zinot, kad juvelyras nenuejo pas koki pazistama ir ar jis kartais neuzdejo praba ant "fuflo"? Jau tikrai ne viena atveji zinau, kad taip buvo padare... Bjaurybes juvelyrai...  bash.gif

Kai kurie praba laiko paprasciausius skaiciukus 585. Tai nera praba, bet kas gali ispausti siuos skaicius, praba yra su raiteliu ant zirgo ir isspaustais skaiciukais 585 ar 750... Nemanau, kad kazkuris juvelyras rizikuotu padirbineti praba blink.gif
Klientas gali pareikalauti parodyti juvelyro saskaita-faktura, pagal kuria buvo prabauoti ziedai. Pagal ziedu svori suvesit ar jusu ziedai prabuoti. Brangakmeniu sertifikato tikrai nepadirbs.
Atsakyti