Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

QUOTE(Neringiux @ 2009 02 21, 12:10)
Tai padaro juos kaip nori, gali patobulinti pagal tavo pageidavimus.

doh.gif jus manes nesuprantat, as gyvai tuos ziedus noriu matyti, jie raudono aukso, prie akmenu pabaksnojimai tokie, atrodo kaip senoviniai, as tikiu kad viska padaro, bet ar darys man pagal uzsakyma tik kad zvilgteleciau gyvai?? ax.gif
Atsakyti
Odemas Vilniuje keliose vietose yra - BIg'e (regis), Europoj, Žvėryne. Kažkuriame mačiau tiksliai tokius žiedus su "pabaksnojimais". Ma asmeniškai jie nelabai vestuviniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(basom_per_lietu @ 2009 02 21, 13:05)
Odemas Vilniuje keliose vietose yra - BIg'e (regis), Europoj, Žvėryne. Kažkuriame mačiau tiksliai tokius žiedus su "pabaksnojimais". Ma asmeniškai jie nelabai vestuviniai

Aciu 4u.gif Parasysiu jei rasiu
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 21, 11:29)
doh.gif  jus manes nesuprantat, as gyvai tuos ziedus noriu matyti, jie raudono aukso, prie akmenu pabaksnojimai tokie, atrodo kaip senoviniai, as tikiu kad viska padaro, bet ar darys man pagal uzsakyma tik kad zvilgteleciau gyvai??  ax.gif

Jie turi tokiu ziedu pavyzdziu, galima paziureti gyvai.
Atsakyti
Gal kuri pirkote vestuvinius žiedus "Aukso gijoje" iš Breuning kolekcijos? Ar patenkintos kokybe?
Atsakyti
QUOTE(auxinezuwele @ 2009 02 21, 18:03)
Gal kuri pirkote vestuvinius žiedus "Aukso gijoje" iš Breuning kolekcijos? Ar patenkintos kokybe?

labas rytas., mes irgi esam nusiziureje ziedus is tos kolekcijos breuning wub.gif
Atsakyti
QUOTE(auxinezuwele @ 2009 02 21, 17:03)

Mes šiandien parsinešėm nusipirkę iš Aukso gijos žiedukus smile.gif Viename filiale konsultantė labai siūlė iš Breuning kolekcijos.. O štai kitame tos pačios Aukso gijos filiale kita konsultantė taip šviesiai tiesiai - bakst į žieduką - šitas greit nusitrins, nebeblizgės, reiks poliruot, kitas vėl kažkas... Tai mes taip pažiūrėjom, kad iš Breuning kolekcijos kurie mum patiko (nors mažai buvo, nes mes norėjom be briliantų) nebeliko nieko... blush2.gif Tai paėmėm iš paprasčiausios kolekcijos..balto aukso minimumas, mat jis atseit kaprizingas metalas... smile.gif Taip mum pasakojo, o mes patikėjom 4u.gif
Atsakyti
Mūsiškiai bus vien iš balto aukso, klasikinio modelio, kadangi nei vienas nemėgstam geltono.
Atsakyti
QUOTE(Jota @ 2009 02 23, 20:22)
Mūsiškiai bus vien iš balto aukso, klasikinio modelio, kadangi nei vienas nemėgstam geltono.

Na mes irgi nuėję sakėm, tik balto aukso, nenorim geltono, o raudonas tai išvis doh.gif Bet žinok, užsidėjom tuos balto aukso ir sužadėtuvių žiedas labiau blizga, išsiskiria, nors yra paprastutis nei vestuvių g.gif tai taip ir gavosi, kad visai gražiai žiūrėjosi tas geltonas auksas.. smile.gif
Atsakyti
Na Fashion gold gi sako is Italijos, bet dazniausiai pas visus buna is Turkijos ir mazai is Italijos biggrin.gif nesigynciju..

Del breuning, cia vokieciu gamintojas,man kazkaip labai patikima, todel Van Reine Panoramoje rinkomes Meister( taip pat vokieciu), beje Meister man kuo patiko labiau nei breuning, tuo kad galime rinktis modeli ir keist spalva, praba, nes pvz zemesne praba kainuoja daug pigiau, bet juk ner blogai, zemesne praba kietesne, daugiau priemaisu, nesibraizo taip kaip aukstos prabos smile.gif
Atsakyti
Aš turiu pažįstamą juvelyrą. Jis man papasakojo, kas ir kaip apie baltą auksą. Žodžiu, tas kur, yra visai baltas, nusitrins čia pat. Nes jis yra apipurkštas. Baltas auksas, tas, kuris yra ir liks baltas, nėra visiškai švarutis ir baltas kaip platina. Jis toks šiek tiek gelsvas (nu man rodė). Žodžiu, atrodo jis "balčiau" už geltoną ar raudoną, bet tikrai nėra tas vitrinose matomas. Siūlau tikrai pagalvoti, ar jau tikrai idealiai balto reikia, nes jį po mėnesio purkšti reikia, o tai labai sudėtinga ir bereikalinga.
Atsakyti
Mes breuning užsisakėm ir šiandien kaip tik paskambino pasakyt, kad jau padaryti thumbup.gif
Dėl žemesnės prabos, tai mums pati pardavėja patarė rintis 585, nes 750 minkštesnis ax.gif Šiaip mano sužadėtuvių žiedas 750, tai iš delno vidinės pusės truputi apsitrynė per pusmetį, bet "geroji" pusė netaip į viską trinasi, tai gal viskas ok bus rolleyes.gif Ir dar, nesirinkit tu matinių ar super blizgių nupoliruotų, nes jie nusitrins (mano sužadėtuvių kaip tik toks), geriau jau tuos "natūralius", tai jiems ir baubai visi netokie baisūs (mamos man prieš 2,5 metus dovanotas toks, tai atrodo taip pat gražiai...)
Atsakyti