Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 02 19, 11:56)
Tai pereik per kelias parduotuves, tokiu ziedu jau beveik kiekvienoj yra, bent jau pas mus Klaipedoj!

Butinai pereisim, aciu, kai nesilankau tai ir nezinau, as tokioj zvalgybinej padety dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 19, 11:08)
Butinai pereisim, aciu, kai nesilankau tai ir nezinau, as tokioj zvalgybinej padety dar  ax.gif

Mes kai tik pradejom zvalgytis, tai jie man irgi patiko, bet kai pamaciau realiai ir kai pradejo vos ne visose parduotuvese jie kartotis, tai tas noras perdege. biggrin.gif
Apsistojom ties storais tradiciniais. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 02 19, 14:00)
Mes kai tik pradejom zvalgytis, tai jie man irgi patiko, bet kai pamaciau realiai ir kai pradejo vos ne visose parduotuvese jie kartotis, tai tas noras perdege. biggrin.gif
Apsistojom ties storais tradiciniais. wub.gif

Mes žiedus darytis nuėjom pas juvelyrą, perkratėm krūvas katalogų doh.gif ... išsirinkom žalio aukso tiesiog pastorintus paplatintus. bet nesigailiu, kad daryta pas juvelyrą - kažkaip mieliau, kai žinai, kad čia ne fabrikinis štampuotas žiedas, o specialiai tau ir vyrui daryta, tada jis kažkokią šilumą skleidžia wub.gif
Atsakyti
As neturiu juvelyro, kuriuo galeciau pasitiketi.. Tiesiog neteko nieko gamintys, papuosalu nenesioju. O taip eiti na"ura" kaip cia viena forumiete ir gauti visiskai kitka negu isivaizdavai man sirdis neatlaikys... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 19, 10:41)
Dange, ziedai pasakiski! Norejau tradiciniu, bet kai pamaciau situos  ax.gif  Kaip gaila kad Klaipedoje, gal zinote kas Vilniuje gamina kazka panasaus? Ir nemanau, kad senatveje jau butu geda tokius ziedus nesioti, man jie ekstravagantiski neatrodo...

Tokio modelio ziedus gamina Artogeia Bryoni, Odemas.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2009 02 19, 15:05)
Tokio modelio ziedus gamina Artogeia Bryoni, Odemas.

Aciu 4u.gif Ju puslapy maciau ne visai tokius, bet panasius, tai manau kad ir tokius bus ne beda pagaminti. Kitas klausimas kad kaina is karto skiriasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*zyza* @ 2009 02 19, 13:52)
Mes žiedus darytis nuėjom pas juvelyrą, perkratėm krūvas katalogų  doh.gif ... išsirinkom žalio aukso tiesiog pastorintus paplatintus. bet nesigailiu, kad daryta pas juvelyrą - kažkaip mieliau, kai žinai, kad čia ne fabrikinis štampuotas žiedas, o specialiai tau ir vyrui daryta, tada jis kažkokią šilumą skleidžia  wub.gif

Kaip tas žalias auksas atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Do @ 2009 02 19, 14:26)
Kaip tas žalias auksas atrodo? g.gif

Man irgi tas pats klausimas iskilo? blush2.gif
Atsakyti
Atrodo "zaliai" biggrin.gif
http://www.bijouxeso...rt-argent-R.jpg
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 19, 14:48)

Siek tiek kitaip is tikruju atrodo zalias auksas. As turiu zalio aukso auskarus ir zieda, tai sviesiai geltonas auksas su zaliu atspalviu.
Atsakyti
sviesiai geltonas su zaliu atspalviu ax.gif
zalsvas jisai, jei prie aukso padesi matosi tikrasis atspalvis
Atsakyti
Sveiki,norėjau paklausti gal kam teko susidurti su deimantuko žiede sertifikavimu?Kiek tai kainuoja ir kokie sertifikavimo privalumai?
ačiū smile.gif
Atsakyti