Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

QUOTE(demettra @ 2009 02 06, 01:16)
Maciau tokius( ar panasius ) Bige (Vilniuj), man jie realybej daug daug grazesni pasirode wub.gif , bet pati tokiu nesirinkciau, ziurint i ateiti ir i tai kaip nesiosis ax.gif
kaip sakant, pritariu daugumai cia pasisakiusiu merginu thumbup.gif

mano busvusi grupioke tokius ziedus vestuvinius issirinko,bet pas ja kitokios spalvos ir be briliantu.klausiau jos kaip nesiojas,sake jokiu problemu su prilindimais ar kitokiais dalykais,ji istekejus jau 6 metai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(secrecy @ 2009 02 05, 21:16)
Labas merginos, papasakosiu as savo patirti, jei leisit  4u.gif  As buvau issirinkusi kelis ziedelius su baltu ir geltonu auksu, pynutem ir t.t. Pirma karta pasiziurejau (pasakiskai grazu). Atejau paziureti antra karta. Nu nieko, trecia karta - nieko. Ketvirta man jau jie atsibodo ir nusipirkau klasikiniu. Padariau isvada, kad klasika yra klasika... Padarem ziedelius klasikinius, tik mano su deimanciuku ir labai dziaugiuosi iki siol.

http://public.fotki....2/scan0048.html

ir as tik uz klasika biggrin.gif nes ju niekada nesumaisysi su nei kokiu kitokiu ziedu smile.gif
Atsakyti
labas rytas, nuotakeles mes rytoj vaziuojam i lenkija, gal kuri zinote kur,kuriam mieste, kokiose parduotuvese galima pasidairyti (ir gal net nuzipirkti) vestuviniu ziedu? rolleyes.gif
Atsakyti
Mes ieškojom klasikinių, moteriško su brilijančiuku, o vyriško be, bet išsirinkom tokius biggrin.gif
user posted image
Tik foto nekokia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANDI: 16 vasario 2009 - 21:07
QUOTE(ANDI @ 2009 02 16, 20:04)
Mes ieškojom klasikinių, moteriško su brilijančiuku, o vyriško be, bet išsirinkom tokius  biggrin.gif
user posted image
Tik foto nekokia  ax.gif

labai dailus. as irgi esu nusiziurejusi ziedelius, kuriu vyriskas su deimantuku. kaip tavasis reagavo i deimantuka??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(imanuele @ 2009 02 16, 22:25)
labai dailus. as irgi esu nusiziurejusi ziedelius, kuriu vyriskas su deimantuku. kaip tavasis reagavo i deimantuka??? g.gif

Iš pradžių nelabai kaip, sakė nevyriškai jam atrodo smile.gif Matavomės įvairius, o šie labai patogūs pasirodė ir ta akutė visai nieko ax.gif O dabar visai patinka.
Atsakyti
QUOTE(ANDI @ 2009 02 16, 22:26)
Iš pradžių nelabai kaip, sakė nevyriškai jam atrodo  smile.gif  Matavomės įvairius, o šie labai patogūs pasirodė ir ta akutė visai nieko  ax.gif  O dabar visai patinka.

aisku. nu reiks eit mums abiem pasiziuret tu zieduku, gal tiks ir patiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDI @ 2009 02 16, 23:26)
Iš pradžių nelabai kaip, sakė nevyriškai jam atrodo  smile.gif  Matavomės įvairius, o šie labai patogūs pasirodė ir ta akutė visai nieko  ax.gif  O dabar visai patinka.

Pries keleta psl. turetum rast ir mano ikelta foto su musu ziedais. Beje labai panasus kazkuom, tik forma daugiau klasikine, isgaubta. rolleyes.gif
Vyriskas su akute ir maniskis taipogi buvo pradzioje labai pries, bet kai atrandi kas idealiai patinka, net ta akute ne taip bado akis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 02 17, 12:15)
Pries keleta psl. turetum rast ir mano ikelta foto su musu ziedais. Beje labai panasus kazkuom, tik forma daugiau klasikine, isgaubta.  rolleyes.gif
Vyriskas su akute ir maniskis taipogi buvo pradzioje labai pries, bet kai atrandi kas idealiai patinka, net ta akute ne taip bado akis  tongue.gif

Aha mačiau ax.gif Labai gražūs ir į mūsų panašūs thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaitės 4u.gif buvo kazkad ideta puslapiukas lenkiskas su daug daug ziedu paveiksliuku..melynas puslapio fonas atsimenu..ten buvau radus savo svajoniu ziedus..blyn iskuiciau visas ziedu temas niekur neradau...Gal kuri netycia turi?beda ten nuotraukos neleidzia isaugoti
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 02 05, 01:06)
sveikutes 
kaip matau ne viena as cia naujoke ax.gif .noreciau paklaust jusu nuomones apie topgold ziedukus?
http://www.topgold.l...estuviniai1.htm
kad ir siuos

Dange, ziedai pasakiski! Norejau tradiciniu, bet kai pamaciau situos ax.gif Kaip gaila kad Klaipedoje, gal zinote kas Vilniuje gamina kazka panasaus? Ir nemanau, kad senatveje jau butu geda tokius ziedus nesioti, man jie ekstravagantiski neatrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maža mazgė: 19 vasario 2009 - 10:43
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 19, 10:41)
Dange, ziedai pasakiski! Norejau tradiciniu, bet kai pamaciau situos  ax.gif  Kaip gaila kad Klaipedoje, gal zinote kas Vilniuje gamina kazka panasaus? Ir nemanau, kad senatveje jau butu geda tokius ziedus nesioti, man jie ekstravagantiski neatrodo...

Tai pereik per kelias parduotuves, tokiu ziedu jau beveik kiekvienoj yra, bent jau pas mus Klaipedoj! 4u.gif
Atsakyti