Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

QUOTE(almituke_ @ 2008 09 24, 15:19)
o cia musu vestuviniai ziedai,jusu teismui 4u.gif http://public.fotki..../musu-ziedukai/ 4u.gif

Labai grazus ziedeliai wub.gif

QUOTE(*didi* @ 2008 09 24, 18:56)
na sveikutes.mes savuosius gaminomes vilniuje ir uztruko viskas apie savaite,kadangi buvom grize i lietuva tik atostogu.kainavo virs 2500litu,bet nei kiek nesigailim jie tokie kokiu norejom.tiesiog,atsinesem pas juvelyra nuotrauka ir parodem.jie buvo is lietuvisko internetini puslapio istraukti.jis pasiziurejo ir pasake,jog reikes lazerinio graviravimo,kuri atlieka fizikos institute.tai dar prie kaineles prisidejo tai.o ziedukai is raudono aukso,po 12deimantuku kiekviename ziedelyje ir ju svoris 24g berods.na cia tik nuoroda kaip jie atrodo,nes ziedeliai pas teveliu lietuvoje liko.naturaliai jie tokie grazus wub.gif
http://www.fortunata...talog/list/1/9/

Man atrodo jau karta rasei apie savo ziedelius biggrin.gif , nes nuotrauka ir aprasymas matyti biggrin.gif
Is tiesu labai grazus ziedai.
Atsakyti
QUOTE(Anqeliukas @ 2008 09 21, 19:13)
Užsakinėjome savo žiedus pas tą juvelyrą - vienintėlė laimė, kad gavosi gražūs, bet visai ne tokie kokius užsakinėjome... Taip ir likau nesupratusi, kam rodyti pavyzdžius (nuotraukas) iš kurių išsirenki žiedus, jeigu pagamina kitokius, pagal save... Kainos irgi nemažos.

QUOTE(Neringiux @ 2008 09 22, 16:23)
Del kainu nezinau, bet ziedus Ibrahimo juvelyras daro labai grazius wub.gif Ir siaip kaip zmogus labai fainas,patars...

visai susibalamūtinau smile.gif bet nuojauta sako, kad verta nuvažiuoti pas juos pasižiūrėti kas ir kaip. Beje, gal žinot ar pas Ibrahimo juvelyrą galima įsigyti deimantukų, ar jų reiktų kažkur kitur ieškoti? g.gif
QUOTE(*didi* @ 2008 09 24, 18:56)
na sveikutes.mes savuosius gaminomes vilniuje ir uztruko viskas apie savaite,kadangi buvom grize i lietuva tik atostogu.kainavo virs 2500litu,bet nei kiek nesigailim jie tokie kokiu norejom.tiesiog,atsinesem pas juvelyra nuotrauka ir parodem.jie buvo is lietuvisko internetini puslapio istraukti.jis pasiziurejo ir pasake,jog reikes lazerinio graviravimo,kuri atlieka fizikos institute.tai dar prie kaineles prisidejo tai.o ziedukai is raudono aukso,po 12deimantuku kiekviename ziedelyje ir ju svoris 24g berods.na cia tik nuoroda kaip jie atrodo,nes ziedeliai pas teveliu lietuvoje liko.naturaliai jie tokie grazus wub.gif
http://www.fortunata...talog/list/1/9/

labai gražūs žiedeliai 4u.gif pas kokį juvelyrą darėtės?
Atsakyti
Ibrachimo juvelyras deimantukų turi, mes pas jį ir užsakinėjome. Įdedu mūsų žiedukus:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(fragolla @ 2008 09 23, 17:03)
Laba diena merginos  4u.gif

Norėjau paklausti gal kas paskutiniu metu darėsi žiedelius čia http://www.artogeiab...m/lt/catalogue/. Būčiau dėkinga už bet kokią info.

P.S. jei jau kas pasakojo apie tai atsiprašau,neseku temos  blush2.gif

Kažkuri pasakojo kad ten kur matinta vieta, labai greitai nusitrynė. g.gif
Papildyta:
QUOTE(fragolla @ 2008 09 23, 17:03)
Laba diena merginos  4u.gif

Norėjau paklausti gal kas paskutiniu metu darėsi žiedelius čia http://www.artogeiab...m/lt/catalogue/. Būčiau dėkinga už bet kokią info.

P.S. jei jau kas pasakojo apie tai atsiprašau,neseku temos  blush2.gif

lygiai tokius mačiau iš arti , tai nuotraukoj gal ir gražiau atrodo, bet šiaip labai nesiskiria.
Atsakyti
QUOTE(justeva @ 2008 09 24, 15:42)
almituke, labai grazus ziedeliai thumbup.gif

Klausimelis visoms, kiek mazdaug zadate/ galite skirti pinigeliu ziedukams? ax.gif
Papildyta:
Juk tai daiktas visam gyvenimui. vat ziedeliam tai tikrai netaupysime, pataupyti galima kazkam kitam, bet ziedeliu noriu graziu ir netradiciniu rolleyes.gif

as irgi taip galvoju drinks_cheers.gif musiskiai kainavo 1400 doh.gif nezinau kaip jums, bet man tai didele suma blush2.gif bet ne kiek nesigailiu tiek sumokejus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 25, 16:54)
as irgi taip galvoju  drinks_cheers.gif  musiskiai kainavo 1400  doh.gif  nezinau kaip jums, bet man tai didele suma  blush2.gif  bet ne kiek nesigailiu tiek sumokejus  thumbup.gif

sutinku didele suma doh.gif mes tai ziedukam pataupem ir sumokejom beveik 2000,bet nesigailiu nes tie ziedukai mum labai svarbus:geda2: doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prox579 @ 2008 09 14, 19:54)
Musu ziedai bus netradiciniai:

http://www.furthers....dding-rings.htm

patys apatiniai desineje puseje. Tik juos gaminsime Lietuvoje pas juvelyra ir bus ne is titano, o balto aukso.

Tiktai įdomus, tik galvoju kaip jie realybėje atrodys, nes foto man visada gražiau atrodo. Bet negali žinot, kol nepamatai.
Atsakyti
sveikos nezinau ar man isheis ideti mano vestuvini ziedeli,bet pabandysiu mes daremes ish savo aukso pas juvelyra..smile.gif
Papildyta:
velnias merginos,kaip ideti foto kodel man nesigauna prisegti ju..?
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2008 09 26, 06:48)
sveikos nezinau ar man isheis ideti mano vestuvini ziedeli,bet pabandysiu mes daremes ish savo aukso pas juvelyra..smile.gif
Papildyta:
velnias merginos,kaip ideti foto kodel man nesigauna prisegti ju..?

Laba diena 4u.gif

Kaip įdėti nuotraukytę rasi ČIA

Sėkmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Neringiux @ 2008 09 23, 17:50)
Ka noretum suzinoti apie siuos ziedelius? Maciau siandien lygiai tokius pat, ka tik pagamintus biggrin.gif Sakyciau nuotraukoj atrodo zymiai geriau nei gyvai. doh.gif

Man įdomu būtų sužinoti ar
*padaro kokybiškai
*jei darai iš savo aukso, kiek maždaug reikia gramų
* mes su savo būsimuoju esam nusižiūrėja šiuos:
Nr1.:user posted image

Nr2.:user posted image

Nr3.:user posted image
taip pat labai įdomūs štai šie
Nr4.:user posted image
P.S. gelsvi
tik va dėl šių ir labiausiai abejojam ar nenusitrins visas tas gražumas

O šeip tai man praverstų bet kokia info apie šio salono žiedelius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fragolla: 26 rugsėjo 2008 - 11:22
QUOTE(fragolla @ 2008 09 26, 12:21)
*padaro kokybiškai

Nr2.:user posted image

Nr3.:user posted image
taip pat labai įdomūs štai šie
Nr4.:user posted image
P.S. gelsvi
tik va dėl šių ir labiausiai abejojam ar nenusitrins visas tas gražumas

O šeip tai man praverstų bet kokia info apie šio salono žiedelius 4u.gif

siulyciau siais klausimais kreiptis i artogeia Bryoni, jie ir atsakys kiek reikia auksto ziedams biggrin.gif
Paskutiniai ziedeliai tikrai labai grazus, jie nenusitrins. Man irgi buvo kiles toks klausimas, sake, kad tikrai ne, nes ziedas gaminamas pagal specialia technologija, sudedamos ivairiu spalvu aukso juosteles. Spalvas pasirenka klientas. Siulyciau nemaisyti aukso su kitais metalais.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 09 26, 13:17)
siulyciau siais klausimais kreiptis i artogeia Bryoni, jie ir atsakys kiek reikia auksto ziedams biggrin.gif
Paskutiniai ziedeliai tikrai labai grazus, jie nenusitrins. Man irgi buvo kiles toks klausimas, sake, kad tikrai ne, nes ziedas gaminamas pagal specialia technologija, sudedamos ivairiu spalvu aukso juosteles. Spalvas pasirenka klientas. Siulyciau nemaisyti aukso su kitais metalais.

Kalbėdama apie aukso ir kitų metalų maišymą, turėjai galvoje paskutinius žiedelius ar apskritai?
Na aš jiems parašiau trečiadienį bet dar kol kas jokio atsakymo negavau, na reikia gal būti kantresniai dar palauksiu kokią dienelę gal atrašys
Bet dėkoju už tavo nuomonę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fragolla @ 2008 09 26, 12:21)
Laba diena  4u.gif

Kaip įdėti nuotraukytę rasi ČIA

Sėkmės  4u.gif
Papildyta:

*padaro kokybiškai