[quote=Stebuklinga,2009 01 30, 15:22]
[quote=Ruciux85,2009 01 28, 09:52]
butent
Papildyta:
niu del didinimo/ mazinimo tai ir as sita girdejau - kad jei ziedeliai su kokiais tai pavingiavimais, skirtingu auksu kombinacijom ar deimanciukais, ju ateity nei padidinsi nei pamazinsi... o del nusidevejimo...mano suzadetuviu ziedas yra dvieju auksu, tai jau skirtumas tikrai nera labai zymus... o nesioju dar tik apie metus... bet gal cia tik mano ziedeliui taip...
Kai pirsosi, MB padovanojo balto aukso ziedeli su deimanciuku, kuris man yra per didelis. Nesem i juvelyrine sumazint, taciau mums pasake, kad tai neimanoma del specifines deimanciuko padeties - jis ne isodintas, o istatytas i tarpeli. Na, del suzadetuviu ziedo tai nieko tokio - nesioju ant kaires rankos didziojo pirsto.
Pries gera menesi nusprendem pasigaminti vestuvinius ziedus. Juos padare idealiai tokius, kokius norejom - triju juosteliu (balto aukso is sonu, geltono per viduriuka), o mano ziedeli dar su deimanciuku. Taciau ir vel mano ziedelis siek tiek per didelis. Buvau uzsidejus panesiot, tai rankoms susalus jis lengvai nukrenta. Pamaniau, kad vestuvinio tai jau tikrai ant belekokio pirsto nenesiosiu, todel nuvaziavau i ta pacia juvelyrine ir paprasiau pataisyti. Pradzioj sake, kad beveik neimanoma, bet veliau paaiskino, kad imanoma, bet labai labai sudetinga ir uzima daug laiko. Reiskia, kiti juvelyrai greiciausiai tingi arba jiems truksta igudziu taisyti ziedus...
Papildyta:
QUOTE(secrecy @ 2009 02 05, 21:16)
Labas merginos, papasakosiu as savo patirti, jei leisit
As buvau issirinkusi kelis ziedelius su baltu ir geltonu auksu, pynutem ir t.t. Pirma karta pasiziurejau (pasakiskai grazu). Atejau paziureti antra karta. Nu nieko, trecia karta - nieko. Ketvirta man jau jie atsibodo ir nusipirkau klasikiniu. Padariau isvada, kad klasika yra klasika... Padarem ziedelius klasikinius, tik mano su deimanciuku ir labai dziaugiuosi iki siol.
http://public.fotki....2/scan0048.html
Visiskai sutinku. Genialumas ir ypatingumas slypi paprastume
Beje, secrecy, grazios nuotraukos