Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

QUOTE(Mėlynake @ 2009 02 05, 10:30)
nea, jie man nepatiko, nes turku auksas...O mes ejome i priesias vyru ale salonas, bet turi ir moterisku, Van Rein atrodo...kazkaip man vokieciu gamyba patikimiau smile.gif

Kas tau sake, kad turku auksas blink.gif Vestuviniai ziedai tikrai ne turkiski.
Atsakyti
QUOTE(Ruciux85 @ 2009 02 06, 09:27)
mes irgi  drinks_cheers.gif

Secrecy, jusu tikrai ziedeliai labai dailus  4u.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
tai siulot paprastesnius ziedukus g.gif ,man nelabai tie paprasti ,atsibodus ta klasika doh.gif .as tai noriu kad butu geri ir modelis neatsibodes.idomu ar as tokiu rasiu unsure.gif

ausryyte o tai is kokio metalo geriausi ziedai?
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 02 06, 11:05)
tai siulot paprastesnius ziedukus g.gif ,man nelabai tie paprasti ,atsibodus ta klasika  doh.gif .as tai noriu kad butu geri ir modelis neatsibodes.idomu ar as tokiu rasiu  unsure.gif

ausryyte o tai is kokio metalo geriausi ziedai?

O kodel pas mane klausi? biggrin.gif As galiu pasakyt tik savo nuomone, nesu profesionale.. ax.gif 4u.gif Manau, dauguma darosi is aukso.. Kai kurie is platinos.. Bet daugiausia auksiniai.. Pas mane irgi geltonas auksas su balto aukso juostele.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(secrecy @ 2009 02 05, 18:16)
Labas merginos, papasakosiu as savo patirti, jei leisit  4u.gif  As buvau issirinkusi kelis ziedelius su baltu ir geltonu auksu, pynutem ir t.t. Pirma karta pasiziurejau (pasakiskai grazu). Atejau paziureti antra karta. Nu nieko, trecia karta - nieko. Ketvirta man jau jie atsibodo ir nusipirkau klasikiniu. Padariau isvada, kad klasika yra klasika... Padarem ziedelius klasikinius, tik mano su deimanciuku ir labai dziaugiuosi iki siol.

http://public.fotki....2/scan0048.html

Labai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plaktojigrietinele @ 2009 02 06, 13:41)
Labai grazus  4u.gif

Aciu blush2.gif
Atsakyti
[quote=Stebuklinga,2009 01 30, 15:22]
[quote=Ruciux85,2009 01 28, 09:52]
butent drinks_cheers.gif
Papildyta:
niu del didinimo/ mazinimo tai ir as sita girdejau - kad jei ziedeliai su kokiais tai pavingiavimais, skirtingu auksu kombinacijom ar deimanciukais, ju ateity nei padidinsi nei pamazinsi... o del nusidevejimo...mano suzadetuviu ziedas yra dvieju auksu, tai jau skirtumas tikrai nera labai zymus... o nesioju dar tik apie metus... bet gal cia tik mano ziedeliui taip... ax.gif

Kai pirsosi, MB padovanojo balto aukso ziedeli su deimanciuku, kuris man yra per didelis. Nesem i juvelyrine sumazint, taciau mums pasake, kad tai neimanoma del specifines deimanciuko padeties - jis ne isodintas, o istatytas i tarpeli. Na, del suzadetuviu ziedo tai nieko tokio - nesioju ant kaires rankos didziojo pirsto.

Pries gera menesi nusprendem pasigaminti vestuvinius ziedus. Juos padare idealiai tokius, kokius norejom - triju juosteliu (balto aukso is sonu, geltono per viduriuka), o mano ziedeli dar su deimanciuku. Taciau ir vel mano ziedelis siek tiek per didelis. Buvau uzsidejus panesiot, tai rankoms susalus jis lengvai nukrenta. Pamaniau, kad vestuvinio tai jau tikrai ant belekokio pirsto nenesiosiu, todel nuvaziavau i ta pacia juvelyrine ir paprasiau pataisyti. Pradzioj sake, kad beveik neimanoma, bet veliau paaiskino, kad imanoma, bet labai labai sudetinga ir uzima daug laiko. Reiskia, kiti juvelyrai greiciausiai tingi arba jiems truksta igudziu taisyti ziedus...
Papildyta:
QUOTE(secrecy @ 2009 02 05, 21:16)
Labas merginos, papasakosiu as savo patirti, jei leisit  4u.gif  As buvau issirinkusi kelis ziedelius su baltu ir geltonu auksu, pynutem ir t.t. Pirma karta pasiziurejau (pasakiskai grazu). Atejau paziureti antra karta. Nu nieko, trecia karta - nieko. Ketvirta man jau jie atsibodo ir nusipirkau klasikiniu. Padariau isvada, kad klasika yra klasika... Padarem ziedelius klasikinius, tik mano su deimanciuku ir labai dziaugiuosi iki siol.

http://public.fotki....2/scan0048.html

Visiskai sutinku. Genialumas ir ypatingumas slypi paprastume smile.gif
Beje, secrecy, grazios nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(timbuktu @ 2009 02 09, 17:56)
Visiskai sutinku. Genialumas ir ypatingumas slypi paprastume smile.gif
Beje, secrecy, grazios nuotraukos  thumbup.gif

Dekui smile.gif
Atsakyti
Labas vakarelis Damos 4u.gif

Na ir as pasidalinsiu kad jau tema apie vestuviniu ziedus ax.gif

Kaip tik siandien su MB nusipirkome ''Giorgio Visconti'' vestuvinius ziedelius rolleyes.gif

Kainele ju gerokai virsijo ta kiek pradzioje buvome numate skirti ziedams doh.gif
Bet ko nesumokesi uz kokybe ax.gif

Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 02 09, 22:57)
Labas vakarelis Damos  4u.gif

Na ir as pasidalinsiu kad jau tema apie vestuviniu ziedus  ax.gif

Kaip tik siandien su MB nusipirkome ''Giorgio Visconti'' vestuvinius ziedelius  rolleyes.gif

Kainele ju gerokai virsijo ta kiek pradzioje buvome numate skirti ziedams  doh.gif
Bet ko nesumokesi uz kokybe  ax.gif

Idek parodyti nuotrauka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2009 02 10, 09:32)
Idek parodyti nuotrauka mirksiukas.gif

Su didziausiu malonumu ideciau, tik nemoku... doh.gif
As cia tik neperseniausiai pradejau reikstis .
Gal parasytum kaip ta padaryti? ax.gif
Atsakyti
Uzsiregistravau fotki.com lotuliukas.gif

Kaip suprantu ikelti nuotraukeles, kad iskart visi matytu prie posto, gali ne visos blush2.gif

Laukiu ivertinimu. ax.gif

http://public.fotki....iziedai002.html
Atsakyti