Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

laba vakara, esu cia naujoke 4u.gif bet noriu pranest kad pries metus tuokemes ir daremes ziedus Ziedu Valdove( Odemas), ir ka gi..Po metu ziedai atrodo taip- manasis itrukes, apsibraizes...Aisku as ji saugau, nusiemu plaunant indus, nakciai nusiemu...kazkiek suvokiu kad turi braizytis ir trintis..bet tikrai gaila pinigu..vyra spjove i viska, ir pasiule issirinkt naujus..labai nenorejau esu prieraisi wub.gif bet sitas variantas nerealus biggrin.gif Uzsisakeme Panoramoje, viena juvelyriniu gaminiu parduotuve prekiau vokieciu dizainerio gaminiais, juos net graviruoja vokietijoje...ir daro is vieno lydinio, tai tikrai neskils bigsmile.gif

Va kaip atrodys musu wub.gif
ziedeliai

neleidzia idet foto blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynake @ 2009 02 02, 21:20)
laba vakara, esu cia naujoke 4u.gif  bet noriu pranest kad pries metus tuokemes ir daremes ziedus Ziedu Valdove( Odemas), ir ka gi..Po metu ziedai atrodo taip- manasis itrukes, apsibraizes...Aisku as ji saugau, nusiemu plaunant indus, nakciai nusiemu...kazkiek suvokiu kad turi braizytis ir trintis..bet tikrai gaila pinigu..vyra spjove i viska, ir pasiule issirinkt naujus..labai nenorejau esu prieraisi wub.gif  bet sitas variantas nerealus biggrin.gif Uzsisakeme Panoramoje, viena juvelyriniu gaminiu parduotuve prekiau vokieciu dizainerio gaminiais, juos net graviruoja vokietijoje...ir daro is vieno lydinio, tai tikrai neskils bigsmile.gif

ziedeliai

labai grazus ziedeliai 4u.gif
Atsakyti
Kai tik susiruošiau keliauti į žiedų valdovus, pasipylė blogi atsiliepimai doh.gif Aišku gerai, kad prieš tai, o ne po to biggrin.gif Tai kur galima tada keliauti su savo auksu ir pas patikima juvelyrą? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saaule: 03 vasario 2009 - 07:58
QUOTE(Saaule @ 2009 02 03, 08:57)
Kai tik susiruošiau keliauti į žiedų valdovus, pasipylė blogi atsiliepimai  doh.gif Aišku gerai, kad prieš tai, o ne po to  biggrin.gif Tai kur galima tada keliauti su savo auksu ir pas patikima juvelyrą? ax.gif

Basanaviviaus g/algirdo kampas, Dalius Kudaba atrodo, man vyras is ten pirko ziedeli su duminiu kvarcu..ir tikri profesionaliai pasako klaidas, kas gali nutikti, rizika ir tt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynake @ 2009 02 02, 22:20)
laba vakara, esu cia naujoke 4u.gif  bet noriu pranest kad pries metus tuokemes ir daremes ziedus Ziedu Valdove( Odemas), ir ka gi..Po metu ziedai atrodo taip- manasis itrukes, apsibraizes...Aisku as ji saugau, nusiemu plaunant indus, nakciai nusiemu...kazkiek suvokiu kad turi braizytis ir trintis..bet tikrai gaila pinigu..vyra spjove i viska, ir pasiule issirinkt naujus..labai nenorejau esu prieraisi wub.gif  bet sitas variantas nerealus biggrin.gif Uzsisakeme Panoramoje, viena juvelyriniu gaminiu parduotuve prekiau vokieciu dizainerio gaminiais, juos net graviruoja vokietijoje...ir daro is vieno lydinio, tai tikrai neskils bigsmile.gif

ziedeliai

Labai, labai grazuciai.. wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, nori su Jumis pasidalinti ispudziais. kaip tik su busimu vyru ieskojome ziedeliu. tai aplankeme daug vietu. turime savo aukso. graziausi is to kas gamina, o ne perparduoda man pasirode Odeme. ir kainos dar prieinamos. o stai artogeia bryoni..galiu pasakyti kad daug reklamos, labai graziai viskas ju internet puslapyje atrodo. O kaip pamatai realiai, vaizdas kazkoks tikrai kitoks. Na cia mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2009 02 03, 08:57)
Kai tik susiruošiau keliauti į žiedų valdovus, pasipylė blogi atsiliepimai  doh.gif Aišku gerai, kad prieš tai, o ne po to  biggrin.gif Tai kur galima tada keliauti su savo auksu ir pas patikima juvelyrą? ax.gif

nu manau visiems gali pasitaikyt ir nemanau, kad vien zeidu valdove tokios bedos, bet kaip pats susiduri pradeda mastyt smile.gif

Atsakyti
Nz as pradejau vertint kokybe, o ypac kai Panoramoje ta parduotuve duoda 2 metu garantija..Beto ir kainos ikandamos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(plaktojigrietinele @ 2009 02 03, 13:49)
Sveikos merginos, nori su Jumis pasidalinti ispudziais. kaip tik su busimu vyru ieskojome ziedeliu. tai aplankeme daug vietu. turime savo aukso. graziausi is to kas gamina, o ne perparduoda man pasirode Odeme. ir kainos dar prieinamos. o stai artogeia bryoni..galiu pasakyti kad daug reklamos, labai graziai viskas ju internet puslapyje atrodo. O kaip pamatai realiai, vaizdas kazkoks tikrai kitoks. Na cia mano nuomone.

o tai kainos mazdaug kokios pas juvelyra su savo auksu?
Atsakyti
QUOTE(Mėlynake @ 2009 02 03, 22:29)
Nz as pradejau vertint kokybe, o ypac kai Panoramoje ta parduotuve duoda 2 metu garantija..Beto ir kainos ikandamos.  biggrin.gif

Cia gal Fashion Gold?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
kaip matau ne viena as cia naujoke ax.gif .noreciau paklaust jusu nuomones apie topgold ziedukus?
http://www.topgold.l...estuviniai1.htm
kad ir siuos
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 02 05, 00:06)
sveikutes  4u.gif
kaip matau ne viena as cia naujoke ax.gif .noreciau paklaust jusu nuomones apie topgold ziedukus?
http://www.topgold.l...estuviniai1.htm
kad ir siuos

Realybeje sie ziedukai atrodo daug graziau wub.gif Tokius galima ir uzsisakyti pas juvelyrus, dabar daug kas renkasi toki modeli.
Atsakyti