Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

QUOTE(Londi @ 2009 01 28, 23:43)
pagaliau ir mes savo ziedelius atsiemem... issirinkom klasikinius is platinos  wub.gif
user posted image

o vyriškas - visiškai lygus ar ko nors neįmatau? g.gif
man gražu wub.gif
Atsakyti
Man irgi grazu.. 4u.gif Tik pamacius moteriska zieduka, kai vyro salia nebutu, nepasakyciau, kad jis vestuvinis.. Nors, gal ant pirstuko kitaip atrodo.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ania.ks @ 2009 01 28, 11:09)
user posted image
mes sau padarem tokius ziedus , ir didinom ir mazinom, baltas auksas baltas, jokiu pokyciu nepastebejom.

tai ir sakau, kad cia gal tik mano patirtis tokia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2009 01 29, 12:50)
Man irgi grazu..  4u.gif  Tik pamacius moteriska zieduka, kai vyro salia nebutu, nepasakyciau, kad jis vestuvinis.. Nors, gal ant pirstuko kitaip atrodo..  4u.gif

siaip cia viso trys ziedai... mirksiukas.gif vyriskas ir moteriskas abu lygus ir mano suzadetuviu salia... ax.gif mano vestuvinis siek tiek islenktas, pritaikytas pagal forma. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 01 29, 15:26)
siaip cia viso trys ziedai...  mirksiukas.gif  vyriskas ir moteriskas abu lygus ir mano suzadetuviu salia... ax.gif  mano vestuvinis siek tiek islenktas, pritaikytas pagal forma.  wub.gif

A.. biggrin.gif As blondine visiska.. doh.gif Galvojau, kad cia tavo toks vestuvinis.. doh.gif
Atsakyti
[quote=Ruciux85,2009 01 28, 09:52]
butent drinks_cheers.gif
Papildyta:
niu del didinimo/ mazinimo tai ir as sita girdejau - kad jei ziedeliai su kokiais tai pavingiavimais, skirtingu auksu kombinacijom ar deimanciukais, ju ateity nei padidinsi nei pamazinsi... o del nusidevejimo...mano suzadetuviu ziedas yra dvieju auksu, tai jau skirtumas tikrai nera labai zymus... o nesioju dar tik apie metus... bet gal cia tik mano ziedeliui taip... ax.gif

Mano ziedukas su deimanciukais, o pagamino per maza. Neisivaizduoju kaip as tada rinkausi dydi doh.gif
Nunesiau i Akropoli juvelyrui, kad padidintu. Ten dirbanti moteris man uztikrino, kad tokio zieduko neimanoma padidinti. Visai buvau nusiminusi. verysad.gif Bet juvelyras, kuris gamino zieduka, ji padidino. Ir jam tai nebuvo jokia problema.

Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 01 29, 00:43)
pagaliau ir mes savo ziedelius atsiemem... issirinkom klasikinius is platinos  wub.gif
user posted image

O žiedukų grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2009 01 29, 16:49)
A..  biggrin.gif  As blondine visiska..  doh.gif  Galvojau, kad cia tavo toks vestuvinis..  doh.gif

ne tu viena mirksiukas.gif aš irgi iš antro karto tik pažiūrėjus susipratau lotuliukas.gif
Atsakyti
mes uzsisakem ziedus per Ziedu valdovai, per menesi padare, nueinam atsiimt...tik "panashus" i isshsirinktus...o dr pardaveja aiskina, kad ranku darbo neimanoma pakartot. protest.gif .tipo kaip pavyzdys...niu gerokai mane supykde...kam tada tie pavyzdziai...liepem perdaryt..tikiuos normalus shi kart gausis...nepagalvojau, kad su tokia problema teks susidurt
Atsakyti
[quote=Stebuklinga,2009 01 30, 15:22]
[quote=Ruciux85,2009 01 28, 09:52]
butent drinks_cheers.gif
Papildyta:
niu del didinimo/ mazinimo tai ir as sita girdejau - kad jei ziedeliai su kokiais tai pavingiavimais, skirtingu auksu kombinacijom ar deimanciukais, ju ateity nei padidinsi nei pamazinsi... o del nusidevejimo...mano suzadetuviu ziedas yra dvieju auksu, tai jau skirtumas tikrai nera labai zymus... o nesioju dar tik apie metus... bet gal cia tik mano ziedeliui taip... ax.gif

Mano ziedukas su deimanciukais, o pagamino per maza. Neisivaizduoju kaip as tada rinkausi dydi doh.gif
Nunesiau i Akropoli juvelyrui, kad padidintu. Ten dirbanti moteris man uztikrino, kad tokio zieduko neimanoma padidinti. Visai buvau nusiminusi. verysad.gif Bet juvelyras, kuris gamino zieduka, ji padidino. Ir jam tai nebuvo jokia problema.
[/quote]

is tiesu, dar ir nuo meistro juk priklauso 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruciux85: 02 vasario 2009 - 09:37
na ziedus patariu paprastus darytis, nes visi kas pasidaro mandrius gailis, nepatogu nesiot, nusidevi, nusibraizo, grozio nelieka ir dar rankos kencia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 01 28, 23:43)
user posted image

Grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti