QUOTE(krikstole @ 2009 01 22, 16:52)
del to, kad tokie ziedai -klasika....
butent
Papildyta:
QUOTE(-Anna- @ 2009 01 27, 23:15)
as tai grizus is juvelyro vos nezliumbiu, zodziu nezinau, jis gan patyres yra ir pasake man toki dalyka, kad visi tie siuo metu populiarus ziedai kaip tarkim per pus baltas per pus auksinis, arba tarkim su kokia nors juostele per viduri, arba matinio ir nematinio kartu pavirsiaus- yra visai nepraktiski. t.y. kad zmones perka bet nieks neatsizveogia i tai kad kai juos reikes didinti tai bus problema, arba kad kad tie per kurie per pus susinesios greit ir neatskirsi kur buvo balta o kur geltona (rode pvz.), kur lygus pavirsius o kur matinis ir zodziu as visai nevilty, nes tada kas belieka? tie paprasti su kokia gal akute tiesiog ir viskas
niu del didinimo/ mazinimo tai ir as sita girdejau - kad jei ziedeliai su kokiais tai pavingiavimais, skirtingu auksu kombinacijom ar deimanciukais, ju ateity nei padidinsi nei pamazinsi... o del nusidevejimo...mano suzadetuviu ziedas yra dvieju auksu, tai jau skirtumas tikrai nera labai zymus... o nesioju dar tik apie metus... bet gal cia tik mano ziedeliui taip...