Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

QUOTE(krikstole @ 2009 01 22, 16:52)
del to, kad tokie ziedai -klasika....

butent drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(-Anna- @ 2009 01 27, 23:15)
as tai grizus is juvelyro vos nezliumbiu, zodziu nezinau, jis gan patyres yra ir pasake man toki dalyka, kad visi tie siuo metu populiarus ziedai kaip tarkim per pus baltas per pus auksinis, arba tarkim su kokia nors juostele per viduri, arba matinio ir nematinio kartu pavirsiaus- yra visai nepraktiski. t.y. kad zmones perka bet nieks neatsizveogia i tai kad kai juos reikes didinti tai bus problema, arba kad kad tie per kurie per pus susinesios greit ir neatskirsi kur buvo balta o kur geltona (rode pvz.), kur lygus pavirsius o kur matinis  g.gif  ir zodziu as visai nevilty, nes tada kas belieka? tie paprasti su kokia gal akute tiesiog ir viskas  doh.gif

niu del didinimo/ mazinimo tai ir as sita girdejau - kad jei ziedeliai su kokiais tai pavingiavimais, skirtingu auksu kombinacijom ar deimanciukais, ju ateity nei padidinsi nei pamazinsi... o del nusidevejimo...mano suzadetuviu ziedas yra dvieju auksu, tai jau skirtumas tikrai nera labai zymus... o nesioju dar tik apie metus... bet gal cia tik mano ziedeliui taip... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Water* @ 2009 01 27, 22:30)
Na kam tiek panikuot  console.gif  Visa gyvenima zinoma jie neisliks tokie pat jei kasdien nesiosit, bet juk nunesi pas juvelyra ir patvarkys.
Nieko nera amzino, neimu i galva per daug tokiu dalyku irnesakyk.gif

tai kad idomiausia jog jis sako kad tai ale nepatvarkomas dalykas, perlydyti is naujo gausis, tai cia kaip nauja zieda isigyti smile.gif
Atsakyti
Siaubas doh.gif mes buvom išsirinkę tokį derinį, kur mano žiede plati geltono aukso juosta ir siaura balto, o pas MB atvirkščiai g.gif gerai, kad dar nenusipirkom doh.gif bo jau žadėjom važiuot
Atsakyti
user posted image

mes sau padarem tokius ziedus , ir didinom ir mazinom, baltas auksas baltas, jokiu pokyciu nepastebejom.
Atsakyti
As irgi nesuprantu.. Mano su balto aukso juostele.. Ir nemanau, kad ji nusitrins.. Jei ziedas nenupurkstas, tai ko jam nusitrint iki geltono? g.gif Mano juvelyras irgi sake, kad su deimanciukais sunku didinti/mazinti, bet kad balto aukso neliks, cia nesamone.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2009 01 27, 23:15)
tada kas belieka? tie paprasti su kokia gal akute tiesiog ir viskas  doh.gif

man tokie ir yra vieni gražiausių mirksiukas.gif

QUOTE(*Water* @ 2009 01 27, 23:30)
Nieko nera amzino, neimu i galva per daug tokiu dalyku irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif juk ne tūkstantmečiui į priekį daromės mirksiukas.gif

QUOTE(-Anna- @ 2009 01 28, 10:09)
tai kad idomiausia jog jis sako kad tai ale nepatvarkomas dalykas, perlydyti is naujo gausis, tai cia kaip nauja zieda isigyti smile.gif

įžvelkim gerąją pusę - bus proga atnaujinti santuokos įžadus 4u.gif

QUOTE(Ania.ks @ 2009 01 28, 11:09)
user posted image
mes sau padarem tokius ziedus , ir didinom ir mazinom, baltas auksas baltas, jokiu pokyciu nepastebejom.

labai dailūs - mano skonio wub.gif
Atsakyti
As turiu 4 ziedus balto aukso ir 2 nesioju kikviena diena jau kokius 2 metus. Bet jie nenusitryne. Manau nusitrintu jei jie butu purksti. O jei jie nepurksti tai tikrai jie nenusitrins. Taip, kad mergaites neatsisakykit savo svajoniu tureti grazius ziedelius mirksiukas.gif
Atsakyti
pagaliau ir mes savo ziedelius atsiemem... issirinkom klasikinius is platinos wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 01 28, 22:43)
pagaliau ir mes savo ziedelius atsiemem... issirinkom klasikinius is platinos  wub.gif
user posted image

Paprasta, bet labai grazu! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 01 28, 23:43)

Labai stilingai atrodo, tokie išskirtiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 01 28, 23:43)
pagaliau ir mes savo ziedelius atsiemem... issirinkom klasikinius is platinos  wub.gif
user posted image

Jie balto aukso? ar man tik taip atrodo? labai labai gražūs! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Do @ 2009 01 29, 06:17)
Jie balto aukso? ar man tik taip atrodo? labai labai gražūs! wub.gif

aciu mergaites 4u.gif ... jie is platinos mirksiukas.gif labai laukiu kada galesiu nesioti wub.gif
Atsakyti