Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

QUOTE(krikstole @ 2009 01 22, 10:56)
issirinkom, kad darysimes panasius, tik be bryliku

user posted image

maciau gyvai tokius, tai dar graziau atrodo nei foto wub.gif
sau i favoritus isirasiau tokius, tik is balto metalo ir su brilikais wub.gif

QUOTE(Neringiux @ 2009 01 22, 12:49)
Esu maciusi tokius gyvai. Tikrai graziai atrodo wub.gif Tik ne kiekvienas juvelyras padarys...

sitie irgi grazus wub.gif

man tai keista, kad nenorit briliku nes bijot pamest g.gif mano suzadetuviu su, bet nesioju ir viska su juo darau, nenusiimu. jei kas nutiks, tai nutiks...

bet kad nenorit tai skonio reikalas, man graziau su ax.gif

dar nusiziurejau tokius:
user posted image
Atsakyti
[dar nusiziurejau tokius:
user posted image
[/quote]

site tikrai grazuciai thumbup.gif
kur pamatei tokius?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2009 01 22, 20:01)
site tikrai grazuciai  thumbup.gif
kur pamatei tokius?? 4u.gif

nepamenu doh.gif blush2.gif kazkur interneto platybese blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2009 01 22, 16:27)
Su briliantais reiks ziuret, kad nepamesciau...ir siaip man visada mielesni paprastesni  wub.gif

nemanau, kad tie briliantai taip lengvai ima ir byra mirksiukas.gif

QUOTE(Čerčikas @ 2009 01 22, 19:45)
dar nusiziurejau tokius:
user posted image

gražu wub.gif bet tas matinis paviršius mane gąsdina... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2009 01 23, 01:48)
gražu wub.gif bet tas matinis paviršius mane gąsdina...  schmoll.gif

taip, jei darysimes tokius žiedus tai juos modifikuosi ax.gif bus blizgus su matine juosetel ir vyriškas bus maximaliai panašus į moterišką ax.gif
mb vakar išreiškė norą, kad pas jį būtų be akmenukų rolleyes.gif tik su juostele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(25gelyte @ 2009 01 22, 16:39)
Mes siandien buvom pas juvelyra Giedriu ir uzsisakeme ziedukus is balto aukso klasikinius, mano zieduke bus briliantukas. Oi kaip laukiu. Draugai monodijoje pasidare tai labai nepatogus pjauna jiem pirstus, astriom briaunom padare tai kruvinais pirstukais vaiksto

Tai galima ziedus pataisyti, kam kenteti...
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2009 01 22, 18:45)
dar nusiziurejau tokius:
user posted image

siti tai thumbup.gif
Atsakyti
sitie tai labai grazus. gaila tokiu neradau, kai sau ieskojom sad.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2009 01 23, 02:48)
nemanau, kad tie briliantai taip lengvai ima ir byra  mirksiukas.gif
gražu wub.gif bet tas matinis paviršius mane gąsdina...  schmoll.gif

matinis pavirsius kai susibraizo tada reikia nesti nupoliruoti ir palieka blizgus ziedas. nelabai apsimoka matinius ziedus darytis
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2009 01 23, 10:10)
taip, jei darysimes tokius žiedus tai juos modifikuosi ax.gif  bus blizgus su matine juosetel ir vyriškas bus maximaliai panašus į moterišką ax.gif
mb vakar išreiškė norą, kad pas jį būtų be akmenukų rolleyes.gif tik su juostele wub.gif

man patinka Tavo idėja wub.gif

QUOTE(uppity @ 2009 01 24, 20:26)
matinis pavirsius kai susibraizo tada reikia nesti nupoliruoti ir palieka blizgus ziedas. nelabai apsimoka matinius ziedus darytis

mums kalbinti juvelyrai taip pat nerekomendavo matinio pavirčiaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
as tai grizus is juvelyro vos nezliumbiu, zodziu nezinau, jis gan patyres yra ir pasake man toki dalyka, kad visi tie siuo metu populiarus ziedai kaip tarkim per pus baltas per pus auksinis, arba tarkim su kokia nors juostele per viduri, arba matinio ir nematinio kartu pavirsiaus- yra visai nepraktiski. t.y. kad zmones perka bet nieks neatsizveogia i tai kad kai juos reikes didinti tai bus problema, arba kad kad tie per kurie per pus susinesios greit ir neatskirsi kur buvo balta o kur geltona (rode pvz.), kur lygus pavirsius o kur matinis g.gif ir zodziu as visai nevilty, nes tada kas belieka? tie paprasti su kokia gal akute tiesiog ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2009 01 27, 23:15)
as tai grizus is juvelyro vos nezliumbiu, zodziu nezinau, jis gan patyres yra ir pasake man toki dalyka, kad visi tie siuo metu populiarus ziedai kaip tarkim per pus baltas per pus auksinis, arba tarkim su kokia nors juostele per viduri, arba matinio ir nematinio kartu pavirsiaus- yra visai nepraktiski. t.y. kad zmones perka bet nieks neatsizveogia i tai kad kai juos reikes didinti tai bus problema, arba kad kad tie per kurie per pus susinesios greit ir neatskirsi kur buvo balta o kur geltona (rode pvz.), kur lygus pavirsius o kur matinis  g.gif  ir zodziu as visai nevilty, nes tada kas belieka? tie paprasti su kokia gal akute tiesiog ir viskas  doh.gif

Na kam tiek panikuot console.gif Visa gyvenima zinoma jie neisliks tokie pat jei kasdien nesiosit, bet juk nunesi pas juvelyra ir patvarkys.
Nieko nera amzino, neimu i galva per daug tokiu dalyku irnesakyk.gif
Atsakyti