Man šitie labai gražūs
QUOTE(Saaule @ 2009 01 22, 11:43)
O mes kolkas esam apsistoję ties šiais žiedukais (Verdi)
Žiūrėsim ar pasirinkimas pasikeis po susitikimo su juvelyru
grazus ziedeliai...o kodel dauguma na man taip pasirode nori be briliku ziedu?
QUOTE(Nastulia @ 2009 01 21, 21:06)
na,mes irgi daromes is visokiu ziedu ,bet juk kunigas juos palaimins,ir visi blogumai isgaruos kaip vejas jei tiek prietaringos esat
QUOTE(Neringiux @ 2009 01 22, 08:29)
Del kokybes, tai nera ko abejoti jei ant ziedo yra praba. Nereikia prisigalvoti, kad juvelyrai prideda nezinia ko, juk gaminius jie nesa tikrinti i Prabavimo rumus. Galite pareikalauti saskaitos, kad parodytu ar tikrai ziedai buvo tikrinti ir ispauduojami.
Mes tikrai nesam prietaringi,aš tik atsakiau į tą pasisakymą,kad bijo iš savų imti auksą Mes kadangi visiškai neturim savo aukso,tai vistiek pirksim.
Aš šnekėjau ne apie kokybę,o apie žiedų aukso "praeitį" ar kaip čia išsireiškus.
Bet man keista,kodėl kiti juvelyrai siūlo ir nenori prabuoti žiedų.O tie klientai,kurie sutinka neprabuoti,tai taip išeina,kad gauna nepatikrintus žiedus?
QUOTE(Saaule @ 2009 01 22, 13:22)
Padaryti gal ir padarytų, bet gal ne kiekvienas taip gražiai
As ta ir turejau omeny
Papildyta:
QUOTE(myliu``tave @ 2009 01 22, 15:18)
Bet man keista,kodėl kiti juvelyrai siūlo ir nenori prabuoti žiedų.O tie klientai,kurie sutinka neprabuoti,tai taip išeina,kad gauna nepatikrintus žiedus?
Tu teisi, jei zmones neprabuoja ziedu, daznai buna apgauti, ziedai nelaiko prabos. Buna atrodo normalios spalvos, o patikrinus pasirodo, kad prideta daug priemaisu ir praba 375 arba net metalas. Todel geriau sumoketi uz prabavima ir buti tikram del prabos nei tiketi juvelyru snekom.
QUOTE(Neringiux @ 2009 01 22, 15:20)
Tu teisi, jei zmones neprabuoja ziedu, daznai buna apgauti, ziedai nelaiko prabos. Buna atrodo normalios spalvos, o patikrinus pasirodo, kad prideta daug priemaisu ir praba 375 arba net metalas. Todel geriau sumoketi uz prabavima ir buti tikram del prabos nei tiketi juvelyru snekom.
Aišku,tada prašysim,kad būtų praba Nes mes labiausiai to ir bijojom,kad prašysim,jog pagamintų juvelyras,o kai mes nieko neišmanom,tai ir prigamins mums
QUOTE(Katty @ 2009 01 22, 16:13)
del to, kad tokie ziedai -klasika....
QUOTE(Katty @ 2009 01 22, 15:13)
QUOTE(krikstole @ 2009 01 22, 15:52)
del to, kad tokie ziedai -klasika....
O man būtų ir labai gaila jei akutę pamesčiau Dar papildomi rūpesčiai, o klasikiniai ir gražu (mums) ir praktiška
QUOTE(Saaule @ 2009 01 22, 17:22)
O man būtų ir labai gaila jei akutę pamesčiau Dar papildomi rūpesčiai, o klasikiniai ir gražu (mums) ir praktiška
Su briliantais reiks ziuret, kad nepamesciau...ir siaip man visada mielesni paprastesni
QUOTE(25gelyte @ 2009 01 22, 16:39)
Mes siandien buvom pas juvelyra Giedriu ir uzsisakeme ziedukus is balto aukso klasikinius, mano zieduke bus briliantukas. Oi kaip laukiu. Draugai monodijoje pasidare tai labai nepatogus pjauna jiem pirstus, astriom briaunom padare tai kruvinais pirstukais vaiksto
Giedrius yra saunuolis, pamatysit, kokie liksit patenkinti..
QUOTE(Mazutee24 @ 2009 01 22, 17:27)
Su briliantais reiks ziuret, kad nepamesciau...ir siaip man visada mielesni paprastesni
Juk galima į klasikinį žiedą įdėti vieną mažytį briliką ir labai gražiai, kukliai atrodys. Super Man taip pat nepatinka visokie priraižymai, apraizgymai, tad nusprendėm rinktis klasikinio tipo, ir į moterišką žiedelį dėti akmenuką
Gražūs šie žiedai, bet mums juvelyras minėjo, kad geltonam aukse brilikai neparodo viso savo grožio, reikia kad prie jų būtų baltas auksas, tuomet jie spindi
QUOTE(Minosa @ 2009 01 22, 10:15)
grazu
QUOTE(Saaule @ 2009 01 22, 10:43)
O mes kolkas esam apsistoję ties šiais žiedukais (Verdi)
[attachmentid=168342]
[attachmentid=168342]
QUOTE(Mazutee24 @ 2009 01 22, 11:05)
QUOTE(sanrea @ 2009 01 22, 13:28)
Man šitie labai gražūs
visu ziedai