Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

Man šitie labai gražūs
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2009 01 22, 11:43)
O mes kolkas esam apsistoję ties šiais žiedukais (Verdi)
Žiūrėsim ar pasirinkimas pasikeis po susitikimo su juvelyru  biggrin.gif

grazus ziedeliai...o kodel dauguma na man taip pasirode nori be briliku ziedu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 01 21, 21:06)
na,mes irgi daromes is visokiu ziedu smile.gif ,bet juk kunigas juos palaimins,ir visi blogumai isgaruos kaip vejas mirksiukas.gif jei tiek prietaringos esat tongue.gif

QUOTE(Neringiux @ 2009 01 22, 08:29)
Del kokybes, tai nera ko abejoti jei ant ziedo yra praba. Nereikia prisigalvoti, kad juvelyrai prideda nezinia ko, juk gaminius jie nesa tikrinti i Prabavimo rumus. Galite pareikalauti saskaitos, kad parodytu ar tikrai ziedai buvo tikrinti ir ispauduojami.

Mes tikrai nesam prietaringi,aš tik atsakiau į tą pasisakymą,kad bijo iš savų imti auksą 4u.gif Mes kadangi visiškai neturim savo aukso,tai vistiek pirksim.
Aš šnekėjau ne apie kokybę,o apie žiedų aukso "praeitį" ar kaip čia išsireiškus. blush2.gif
Bet man keista,kodėl kiti juvelyrai siūlo ir nenori prabuoti žiedų.O tie klientai,kurie sutinka neprabuoti,tai taip išeina,kad gauna nepatikrintus žiedus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2009 01 22, 13:22)
Padaryti gal ir padarytų, bet gal ne kiekvienas taip gražiai  biggrin.gif

As ta ir turejau omeny rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(myliu``tave @ 2009 01 22, 15:18)
Bet man keista,kodėl kiti juvelyrai siūlo ir nenori prabuoti žiedų.O tie klientai,kurie sutinka neprabuoti,tai taip išeina,kad gauna nepatikrintus žiedus?  unsure.gif

Tu teisi, jei zmones neprabuoja ziedu, daznai buna apgauti, ziedai nelaiko prabos. Buna atrodo normalios spalvos, o patikrinus pasirodo, kad prideta daug priemaisu ir praba 375 arba net metalas. Todel geriau sumoketi uz prabavima ir buti tikram del prabos nei tiketi juvelyru snekom.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2009 01 22, 15:20)
Tu teisi, jei zmones neprabuoja ziedu, daznai buna apgauti, ziedai nelaiko prabos. Buna atrodo normalios spalvos, o patikrinus pasirodo, kad prideta daug priemaisu ir praba 375 arba net metalas. Todel geriau sumoketi uz prabavima ir buti tikram del prabos nei tiketi juvelyru snekom.

Aišku,tada prašysim,kad būtų praba 4u.gif Nes mes labiausiai to ir bijojom,kad prašysim,jog pagamintų juvelyras,o kai mes nieko neišmanom,tai ir prigamins mums lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katty @ 2009 01 22, 16:13)
grazus ziedeliai...o kodel dauguma na man taip pasirode nori be briliku ziedu? smile.gif

del to, kad tokie ziedai -klasika....
Atsakyti
QUOTE(Katty @ 2009 01 22, 15:13)

QUOTE(krikstole @ 2009 01 22, 15:52)
del to, kad tokie ziedai -klasika....

drinks_cheers.gif
O man būtų ir labai gaila jei akutę pamesčiau unsure.gif Dar papildomi rūpesčiai, o klasikiniai ir gražu (mums) ir praktiška thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2009 01 22, 17:22)
drinks_cheers.gif
O man būtų ir labai gaila jei akutę pamesčiau  unsure.gif Dar papildomi rūpesčiai, o klasikiniai ir gražu (mums) ir praktiška  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Su briliantais reiks ziuret, kad nepamesciau...ir siaip man visada mielesni paprastesni wub.gif
Atsakyti
Mes siandien buvom pas juvelyra Giedriu ir uzsisakeme ziedukus is balto aukso klasikinius, mano zieduke bus briliantukas. Oi kaip laukiu. Draugai monodijoje pasidare tai labai nepatogus pjauna jiem pirstus, astriom briaunom padare tai kruvinais pirstukais vaiksto
Atsakyti
QUOTE(25gelyte @ 2009 01 22, 16:39)
Mes siandien buvom pas juvelyra Giedriu ir uzsisakeme ziedukus is balto aukso klasikinius, mano zieduke bus briliantukas. Oi kaip laukiu. Draugai monodijoje pasidare tai labai nepatogus pjauna jiem pirstus, astriom briaunom padare tai kruvinais pirstukais vaiksto

Giedrius yra saunuolis, pamatysit, kokie liksit patenkinti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2009 01 22, 17:27)
Su briliantais reiks ziuret, kad nepamesciau...ir siaip man visada mielesni paprastesni  wub.gif

Juk galima į klasikinį žiedą įdėti vieną mažytį briliką ir labai gražiai, kukliai atrodys. Super thumbup.gif Man taip pat nepatinka visokie priraižymai, apraizgymai, tad nusprendėm rinktis klasikinio tipo, ir į moterišką žiedelį dėti akmenuką wub.gif

user posted image
Gražūs šie žiedai, bet mums juvelyras minėjo, kad geltonam aukse brilikai neparodo viso savo grožio, reikia kad prie jų būtų baltas auksas, tuomet jie spindi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Water*: 22 sausio 2009 - 18:18
QUOTE(Minosa @ 2009 01 22, 10:15)

QUOTE(Saaule @ 2009 01 22, 10:43)
O mes kolkas esam apsistoję ties šiais žiedukais (Verdi)
[attachmentid=168342]
Žiūrėsim ar pasirinkimas pasikeis po susitikimo su juvelyru  biggrin.gif

QUOTE(Mazutee24 @ 2009 01 22, 11:05)

QUOTE(sanrea @ 2009 01 22, 13:28)
Man šitie labai gražūs

visu ziedai thumbup.gif
Atsakyti