sveikos merginos, kadangi nesu labai didele aukso gerbeja ir nieko apie ji nenutuokiu noriu jusu paklausti. turime aukso lauzo, atrodo taip vadinasi, kazkur 16g - mano tevelio plato vestuvini zieda, mociutes danti ir dar grandineles toki gabaleli, buvome nueje i viena juvelyrine, ten mums siule keisti, na issirenkam ziedus jei su baltu auksu du ziedai 200lt, plius dar truko aukso, kai paziurejom kokiu mazdaug norim, tai dar kainuotu 48 lt. tai palyginti nedaug, bet ar ne geriau darytis is savo aukso, nes jis butu kokybiskesnis? patarkite kas nusimanote. kas geriau keisti ar gaminti? aciu merginos
QUOTE(VSsirduze @ 2009 01 20, 07:57)
sveikos merginos, kadangi nesu labai didele aukso gerbeja ir nieko apie ji nenutuokiu noriu jusu paklausti. turime aukso lauzo, atrodo taip vadinasi, kazkur 16g - mano tevelio plato vestuvini zieda, mociutes danti ir dar grandineles toki gabaleli, buvome nueje i viena juvelyrine, ten mums siule keisti, na issirenkam ziedus jei su baltu auksu du ziedai 200lt, plius dar truko aukso, kai paziurejom kokiu mazdaug norim, tai dar kainuotu 48 lt. tai palyginti nedaug, bet ar ne geriau darytis is savo aukso, nes jis butu kokybiskesnis? patarkite kas nusimanote. kas geriau keisti ar gaminti? aciu merginos
Na, mes norejom, kad ziedukai butu is musu aukso.. Ypac, kai tevelio ziedelis.. Bet siaip, tai nzn..
QUOTE(VSsirduze @ 2009 01 20, 08:57)
mes irgi norejome, kad is musu aukso gamintu...
QUOTE(Ruciux85 @ 2009 01 20, 14:54)
mes irgi norejome, kad is musu aukso gamintu...
Vadinasi ne mes vieni tokie..
QUOTE(saulelyyyte @ 2008 09 10, 05:33)
nemaniau, kad buna tokiu graziu vestuviniu ziedu , balto aukso zienai tai kadangi geltono aukso negaliu pakesti, manau ateityje rinksiuosi kazka panasaus i siuos
QUOTE(Nastulia @ 2009 01 17, 21:53)
P.Sziedus ir darausi Siauliuose,pas ta meistra
Tai jūs pas tą,kur "Bohemoje" dirba? Šaunu,nepamiršk pasirodyti.Kiek jums kainuos viskas?
Mes su tuo juvelyru nieko nešnekėjom apie akutes,o apie akutę aš klausiau kito juvelyro iš "Tilžėje" esančios parduotuvės "If and D" ar kažkaip panašiaip,tai jis man sakė,kad viskas įmanoma,tik reikia įdėti daug darbo.Gal truputį ne taip nupasakojau aš
QUOTE(ausryyte @ 2009 01 20, 15:59)
Vadinasi ne mes vieni tokie..
tikrai ne mums auksa atidave mano teveliai, tai kazkaip norejos ji issaugoti...
QUOTE(Ruciux85 @ 2009 01 21, 16:30)
tikrai ne mums auksa atidave mano teveliai, tai kazkaip norejos ji issaugoti...
O mums MV mociute savo vestuvinius ziedus padovanojo.. Jos vyras mires, tai mums ziedelius perleido.. Tai todel irgi norejom, kad butu butent musu auksas..
QUOTE(ausryyte @ 2009 01 21, 18:15)
O mums MV mociute savo vestuvinius ziedus padovanojo.. Jos vyras mires, tai mums ziedelius perleido.. Tai todel irgi norejom, kad butu butent musu auksas..
nu nzn, kazkaip visgi tikiu prietaru, kad negalima savu vestuviniu ziedu darytis is seimos nariu vestuviniu ziedeliu. net jei ir nezinociau tu prietaru, nelabai noreciau mociutes, mamos, tecio ar dar kokio artimo zmogaus vestuvinius ziedelius lydyti ir savus daryti. mano mama turi savo tecio zieda, dar kitokiu auksiniu nenesiojamu papuosalu, bet net nesiule jo, o patare geriau jau nusipirkti. zinoma, ka as galiu zinoti, is kokio aukso tie pirktieji pagaminti, bet bent zinau, kad tai nebuvo mano artimojo simbolinis zenklas.
QUOTE(Tanite @ 2009 01 21, 18:56)
nu nzn, kazkaip visgi tikiu prietaru, kad negalima savu vestuviniu ziedu darytis is seimos nariu vestuviniu ziedeliu. net jei ir nezinociau tu prietaru, nelabai noreciau mociutes, mamos, tecio ar dar kokio artimo zmogaus vestuvinius ziedelius lydyti ir savus daryti. mano mama turi savo tecio zieda, dar kitokiu auksiniu nenesiojamu papuosalu, bet net nesiule jo, o patare geriau jau nusipirkti. zinoma, ka as galiu zinoti, is kokio aukso tie pirktieji pagaminti, bet bent zinau, kad tai nebuvo mano artimojo simbolinis zenklas.
Kiekvienam savo.. As prietarais netikiu.. O tuos ziedus mociute dovanojo nuo sirdies.. Ir as nematau nieko cia blogo..
Iš tikrųjų tai gal ir negerai darytis žiedų iš jau kažkieno buvusių vestuvinių žiedų,bet ką tu žinai iš ko pagamintas pirktinis ar gamintas žiedas,tai jau geriau aš bent būčiau rami,kad tai iš mano šeimos žiedas ir jis priklausė doram žmogui,o ne kažkokiam nepažįstamui
QUOTE(myliu``tave @ 2009 01 21, 21:42)
Iš tikrųjų tai gal ir negerai darytis žiedų iš jau kažkieno buvusių vestuvinių žiedų,bet ką tu žinai iš ko pagamintas pirktinis ar gamintas žiedas,tai jau geriau aš bent būčiau rami,kad tai iš mano šeimos žiedas ir jis priklausė doram žmogui,o ne kažkokiam nepažįstamui
na,mes irgi daromes is visokiu ziedu ,bet juk kunigas juos palaimins,ir visi blogumai isgaruos kaip vejas jei tiek prietaringos esat