Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

QUOTE(myliu``tave @ 2009 01 15, 13:14)
Žiūrint,kokį juvelyrą pasirinksit.  mirksiukas.gif Reikėtų visų pirmą niekur neskubant pereiti per visus ir išsiklausinėti,nes jau pati esu įsitikinusi,kad kaina labai skiriasi ir reikia visur kalbėtis,kalbėtis,kalbėtis,o jei patiksit gal dar ir kokią nuolaidėlę padarys  biggrin.gif
Ar užteks jūsų turimo žiedo svorio priklauso nuo to,kokio pločio jūs norite savų žiedų,jeigu ir pilnai neužteks,tai manau papildomai pirkti aukso reikės labai nedaug.Mums juvelyras yra sakęs,kad standartinių žiedų pora sveria apie 10-12 gramų.  ax.gif
Pvz,mes buvom užėję į vieną parduotuvę,pasiklausinėjom.Kadangi mes neturim savo aukso,tai jis mums siūlė darytis pas juos už 55lt gramas aukso + 60 lt už vieno žiedo padarymą.Taigi išeitų,kad pats darbas už žiedus gautųsi tik 120lt,bet mes nepaklausėme,kiek kainuotų jeigu atsineštume savo auksą,gal tada darbo kaina pakiltų.Bet esmė,kad šio juvelyro darbo kaina tikrai nedidelė,nes kiti juvelyrai ima ir 300,ir 500 ir daugiau. Dar viskas priklauso nuo žiedų sudėtingumo.  4u.gif
Tikiuosi,kad bent kažkiek padėjau  4u.gif

Domintu sio juvelyro kontaktai smile.gif jei viesai skelbti negalima, gal i az? smile.gif aciu!
Atsakyti
Sveikos,

Kaip del balto aukso vestuviniu ziedu? ar kas darotes, planuojate?
dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2009 01 16, 10:32)
Sveikos,

Kaip del balto aukso vestuviniu ziedu? ar kas darotes, planuojate?
dekui smile.gif

Pas mane ziedukas geltono aukso, bet su balto aukso juostele.. Tai galiu pasakyt, kad baltas auksas labai apsibraize.. Gal jis minkstesnis, nzn.. Kazin, kaip kitoms panelems? Tai kaip jis atrodytu, jei visas butu is balto aukso.. doh.gif O nesioju dar tik 4 men. smile.gif
Atsakyti
as turiu balto aukso ziedeli ir jau nesioju apie 2 metus ir tikrai nera nusibraizes, viena turejau kur buvo baltu auksu purkstas tai labai greit nusitryne (kazkoks nekokybiskas buvo pasitaikes) g.gif .

O jei apie vestuvinius tai mes planuojam pirkti tradicinius ziedus, nes kartais kai paziuri kitu vestuviu ziedus net neatrodo kad vestuviniai. as gal ir noreciau kitokiu bet mano busimas MB pries doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2009 01 16, 11:15)
Pas mane ziedukas geltono aukso, bet su balto aukso juostele.. Tai galiu pasakyt, kad baltas auksas labai apsibraize.. Gal jis minkstesnis, nzn.. Kazin, kaip kitoms panelems? Tai kaip jis atrodytu, jei visas butu is balto aukso..  doh.gif  O nesioju dar tik 4 men.  smile.gif

Nunesk pas juvelyra ir nupoliruos ziedeli, atrodys kaip naujas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2009 01 16, 12:56)
Nunesk pas juvelyra ir nupoliruos ziedeli, atrodys kaip naujas smile.gif

Tai nesiu, kai kokie metukai bus.. smile.gif Dar pas mus negraviruoti, tai tuo paciu ir isgraviruosim.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2009 01 16, 12:36)
as turiu balto aukso ziedeli ir jau nesioju apie 2 metus ir tikrai nera nusibraizes, viena turejau kur buvo baltu auksu purkstas tai labai greit nusitryne (kazkoks nekokybiskas buvo pasitaikes) g.gif .

O jei apie vestuvinius tai mes planuojam pirkti tradicinius ziedus, nes kartais kai paziuri kitu vestuviu ziedus net neatrodo kad vestuviniai. as gal ir noreciau kitokiu bet mano busimas MB pries  doh.gif

Man irgi kai kuriu ziedai net nepanasus i vestuvinius.. Bet, kaip sakoma, del skonio nesigincijama.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2009 01 15, 23:46)
Domintu sio juvelyro kontaktai smile.gif jei viesai skelbti negalima, gal i az? smile.gif aciu!

Kažin ar tau tiks. 4u.gif Šitas juvelyras dirba Šiauliuose parduotuvėje "Bohema",jis pats ir savininkas šitos parduotuvės,kitokių jo kontaktų neturiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2009 01 04, 00:29)
Sveika,kiek mokejote? 4u.gif

apie 300 svaru smile.gif
Atsakyti
Pas mus ziedukai balto aukso su akute... Tikimes, kad neapsitrins, turiu papuosalu balto aukso, tai dar nebuvo tokios bedos, o jei ir bus manau viska galima sutvarkyti siais laikais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 01 14, 22:06)
kazkaip gaunasi, kad as vis tave isgasdinu lotuliukas.gif  viska turi visur gerai issiklausineti, kad veliau netektu gailetis...

nu tu Eglieska gausi biggrin.gif tikrai mane gasdini...ir aciu tau Myliu tave 4u.gif ai,tikiuosi viskas bus gerai,siais laikais,nieko nera amzino,visi mano pazistamu poru,tj pameta,tj suluzta ziedai doh.gif tikiuosi,kad musu bus tvirti ,to linkiu ir JUMS busimos ir esamos zmoneles drinks_cheers.gif P.Sziedus ir darausi Siauliuose,pas ta meistra assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastulia: 17 sausio 2009 - 21:57
QUOTE(Nastulia @ 2009 01 17, 22:53)
nu tu Eglieska gausi biggrin.gif tikrai mane gasdini...ir aciu tau Myliu  tave 4u.gif ai,tikiuosi viskas bus gerai,siais laikais,nieko nera amzino,visi mano pazistamu poru,tj pameta,tj suluzta ziedai doh.gif tikiuosi,kad musu bus tvirti ,to linkiu ir JUMS busimos ir esamos zmoneles drinks_cheers.gif                                                                                  P.Sziedus ir darausi Siauliuose,pas ta meistra assa.gif

aisku, kad bus viskas gerai tongue.gif o jei kokia smulkmenele ir islis- to net nepastebesi ir greitai pamirsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglieska: 19 sausio 2009 - 08:28
QUOTE(Nastulia @ 2009 01 17, 22:53)
nu tu Eglieska gausi biggrin.gif tikrai mane gasdini...ir aciu tau Myliu  tave 4u.gif ai,tikiuosi viskas bus gerai,siais laikais,nieko nera amzino,visi mano pazistamu poru,tj pameta,tj suluzta ziedai doh.gif tikiuosi,kad musu bus tvirti ,to linkiu ir JUMS busimos ir esamos zmoneles drinks_cheers.gif                                                                                  P.Sziedus ir darausi Siauliuose,pas ta meistra assa.gif

O kur tu Siauliuose daraisi ziedus? Pas ka? Gal gali atrasyti i az 4u.gif
Atsakyti