Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

merginos, mes katik is aukso gijos... iskilo toks klausimas, vat aukso gijoj nuejom apsiziureti savo isrinktus ziedus, tai parduotuvej turi visus sertifikatus , akmenuku dokumentus ir pan. na vis garantija kazkokia . o va MB nerimauja kad lombarde negali buti tikras koki auksa nupirksi, ir ar juvelyras ko neprimaisys neides stikliuku vietoj akmenuku sad.gif na nzn ar geriau moketi 2000lt parduotuvej uz ziedus ar pasitiketi juvelyru ir auksu pirktu lombarde, juvelyras tokius ziedus pagamintu uz 800lt. skirtumas yra... ka jus galite pasakyti siuo klausimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 12, 20:07)
merginos, mes katik is aukso gijos... iskilo toks klausimas, vat aukso gijoj nuejom apsiziureti savo isrinktus ziedus, tai parduotuvej turi visus sertifikatus , akmenuku dokumentus ir pan. na vis garantija kazkokia . o va MB  nerimauja kad lombarde negali buti tikras koki auksa nupirksi, ir ar juvelyras ko neprimaisys neides stikliuku vietoj akmenuku  sad.gif na nzn ar geriau moketi 2000lt parduotuvej uz ziedus ar pasitiketi juvelyru ir auksu pirktu lombarde, juvelyras tokius ziedus pagamintu uz 800lt. skirtumas yra... ka jus galite pasakyti siuo klausimu? g.gif

Juvelyras pagamines ziedus turi nunesti juos uzprabuoti ir jeigu jus pageidausit issimti ziedams brangakmeniu sertifikata. Jokiu budu nesutikt daryti ziedu be prabavimo. Tuomet ziedai gali neatitikti prabos ir vietoj briliantuku gali buti ideti stikliukai. Taip jums tikrai ziedai kainuos pigiau nei Aukso gijoj. Jei dar kas domina parasyk i az. Mielai atsakysiu, nes tame dalyke gaudausi.
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2009 01 12, 12:05)
Taip, taip, visi juvelyrai nepataria daryti matiniu ziedu.. Nes labai greit nusidevi..  smile.gif

konsultavausi su pazistamu juvelyru,tj patare(kas liecia platesnius ziedus)daryt nuo 7gr,nes su lengvesniais ilgai netemps,ir ,kad is vidaus butu tarsi ispjauta,o ne lygu,td nepjaus pirstuko ax.gif ,aisku ne matiniai smile.gif mes irgi issirinkome platesnius ziedukus,i mano ides 7brilikus nail.gif 7,tj laimes zenklas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 01 12, 22:02)
konsultavausi su pazistamu juvelyru,tj patare(kas liecia platesnius ziedus)daryt nuo 7gr,nes su lengvesniais ilgai netemps,ir ,kad is vidaus butu tarsi ispjauta,o ne lygu,td nepjaus pirstuko ax.gif ,aisku ne matiniai smile.gif mes irgi issirinkome platesnius ziedukus,i mano ides 7brilikus nail.gif 7,tj laimes zenklas wub.gif

laukiam foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 01 12, 21:02)

As norejau detis tris.. Bet man patare, kad deciau tik viena, nes su vienu briliantuku, dar imanoma zieduka tvarkyt, t.y. didint ar mazint, o kai jau daugiau, tai sake poto niekas neapsiimtu jo didinti ar mazinti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2009 01 13, 10:26)
As norejau detis tris.. Bet man patare, kad deciau tik viena, nes su vienu briliantuku, dar imanoma zieduka tvarkyt, t.y. didint ar  mazint, o kai jau daugiau, tai sake poto niekas neapsiimtu jo didinti ar mazinti..  smile.gif

o man isvis patare be ju daryti, nes kai reikia taisyti zieda-jei jis su briliantais-reikia ji iskarto visa perdaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 01 13, 16:49)
o man isvis patare be ju daryti, nes kai reikia taisyti zieda-jei jis su briliantais-reikia ji iskarto visa perdaryti g.gif

as ta pati girdejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 01 13, 16:49)

vo blin doh.gif net nepagalvojau,tikiuosi nesikeis pirsto dydis ilga laika,siaip nemazai metu nesioju tuos pacius ziedus,jokiu bedu neturejau verysad.gif kai turesiu ziedukus,idesiu foto mirksiukas.gif darau juos aklai,tj ir pati nekantrauju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 01 13, 23:56)
vo blin doh.gif net nepagalvojau,tikiuosi nesikeis pirsto dydis ilga laika,siaip nemazai metu nesioju tuos pacius ziedus,jokiu bedu neturejau verysad.gif kai turesiu ziedukus,idesiu foto mirksiukas.gif darau juos aklai,tj ir pati nekantrauju blink.gif

gal ir nesikeis. siaip po nestumo girdejau, kai kam pasidaro per mazas g.gif beto- jei susibraizys auksas ir noresi slifuoti-brilikai gali neatlaikyti. nu man taip sake g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 01 14, 00:51)
gal ir nesikeis. siaip po nestumo girdejau, kai kam pasidaro per mazas g.gif  beto- jei susibraizys auksas ir noresi slifuoti-brilikai gali neatlaikyti. nu man taip sake g.gif

nu vienu zodziu swoon.gif nuotaikele liuks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 01 13, 23:51)
gal ir nesikeis. siaip po nestumo girdejau, kai kam pasidaro per mazas g.gif  beto- jei susibraizys auksas ir noresi slifuoti-brilikai gali neatlaikyti. nu man taip sake g.gif

Va, va.. Visko gali buti, kad po nestumo padides.. Pvz., mano dydis dabar 15, tai as manau, kad kazkada tikrai padides.. Juk ir svorio priaugsi kazkada ir pan. ax.gif
Atsakyti
briliantai labai grazu, bet ir labai nepraktiska smile.gif mes taip pat norejom graziu, idomesniu ziedu, bet prigasdino, kad bus neimanoma nei pamazinti, nei padidinti, tai pasirinkom palyginus paprastus is balto ir raudono aukso smile.gif
Atsakyti