Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 09, 14:22)
o kur yra tas odemas? man reiketu kaune . is tikruju tai jau kalbejau su vienu juvelyru kaune, o pati zieduka netgi galima " pasiskolinti" is parduotuves palikus uzstata  wink.gif

Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(Adilaila @ 2009 01 09, 11:10)
Na va, pagaliau sutvarkiau nuotraukas, senokai nufotografau, bet neprisesdavau..
Norejau nestandartiniu, placiu ziedu (nes placius turim suzadetuviu abu)  blush2.gif
Atveze is lenkijos, abu kainavo tik 500 lt  blush2.gif

user posted image

user posted image

Cia gal labiau matosi, kad linija balto aukso :

user posted image

ziedukai tai super thumbup.gif
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 09, 11:51)
labukas,  kaip jums tokia paprasti ziedukai? man jie labai grazus, nezinau kodel bet juos pirmus pamaciau ir visalaik po ilgu ieskojimu griztu prie situ  wub.gif http://www.auksogija...reuning-93.aspx

grazuciai thumbup.gif
Atsakyti
Jei darysies siuos ziedelius,paklausk juvelyro,ar bus praktiski.Matau,kad ziedukai turi astrias briaunas,gali piurstuka pradet pjaut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adilaila @ 2009 01 09, 12:10)

man labai patiko 4u.gif bet ar teisingai supratau - jie ABU tiek kainavo, ar kiekvienas po tiek? kiek moteriškame žiedelyje gramų? o tas platumas tai man labai labai wub.gif

QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 09, 12:51)
labukas,  kaip jums tokia paprasti ziedukai?

subtilūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jugajuga @ 2009 01 09, 23:39)
Jei darysies siuos ziedelius,paklausk juvelyro,ar bus praktiski.Matau,kad ziedukai turi astrias briaunas,gali piurstuka pradet pjaut blush2.gif

cia apie mano ziedelius taip sakai? kad as tai lyg nematau astriu briaunu, jie kaip tik suapvalainti g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrytukas21: 10 sausio 2009 - 20:23
QUOTE(Adilaila @ 2009 01 09, 13:10)
Na va, pagaliau sutvarkiau nuotraukas, senokai nufotografau, bet neprisesdavau..
Norejau nestandartiniu, placiu ziedu (nes placius turim suzadetuviu abu)  blush2.gif

user posted image

user posted image

Cia gal labiau matosi, kad linija balto aukso :

user posted image

Kaip tik snd Marijampoleje tokius pat maciau, tai vienas (nepastebejau ar vyriskas/ar moteriskas) kainavo 788 lt smile.gif ot plesikai tie pardavejai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(imanuele @ 2009 01 09, 18:29)
ziedukai tai super thumbup.gif

grazuciai thumbup.gif

aciu wink.gif

QUOTE(upsikaz @ 2009 01 09, 23:03)
man labai patiko  4u.gif bet ar teisingai supratau - jie ABU tiek kainavo, ar kiekvienas po tiek? kiek moteriškame žiedelyje gramų? o tas platumas tai man labai labai  wub.gif
subtilūs  wub.gif

taip, jie abu kainavo 500 lt biggrin.gif abu sveria 6-7 gramai.. plonuciai jie tik kad platus smile.gif

QUOTE(barbarise @ 2009 01 10, 22:04)
Kaip tik snd Marijampoleje tokius pat maciau, tai vienas (nepastebejau ar vyriskas/ar moteriskas) kainavo 788 lt smile.gif ot plesikai tie pardavejai  doh.gif

o geras bigsmile.gif o mes ieskom ir nerandam, mum sake kad parduotuvej bus dvigubi brangiau, tai galvojau abu turetu kainuoti 1000, o cia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 10, 19:22)
cia apie mano ziedelius  taip sakai? kad as tai lyg nematau astriu briaunu, jie kaip tik suapvalainti  g.gif  smile.gif

Na,as cia ne apie pacias briaunas blush2.gif ,o apie tuos griovelius ax.gif .Nesenai pazystami tuokesi ir pirko ziedelius su issikisimais tokiais,tai vyriskis neissikentes,pats su dildele,biski juos apslifavo smile.gif .Ziedeliai tavo tai labai grazuciai,tik sakau apsiziurekit ir juvelyro paklausinekit ar praktiski ir patogus bus mirksiukas.gif
Atsakyti
aaa, aciu uz patarima thumb_yello.gif
Atsakyti
mums tai juvelyras is vis rekomendavo su jokiais raizymais nedaryti, nes greit nusitrins ir nusideves g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 01 12, 09:31)
mums tai juvelyras is vis rekomendavo su jokiais raizymais nedaryti, nes greit nusitrins ir nusideves g.gif

Na nezinau, pas mus su vyru ziedai irgi su grioveliais, 3 metus devim, bet visai nenusidevejo, tik kur buvo matinis pavirsius, pasidare blizgus, todel daryti matini pavirsiu nesiulau, nes po menesio jo nebebus. Daznai atnaujinti ziedu nepatariama, nes kiekviena karta mazeja ziedo svoris, viena diena gali nieko nelikti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2009 01 12, 09:44)
Na nezinau, pas mus su vyru ziedai irgi su grioveliais, 3 metus devim, bet visai nenusidevejo, tik kur buvo matinis pavirsius, pasidare blizgus, todel daryti matini pavirsiu nesiulau, nes po menesio jo nebebus. Daznai atnaujinti ziedu nepatariama, nes kiekviena karta mazeja ziedo svoris, viena diena gali nieko nelikti doh.gif

Taip, taip, visi juvelyrai nepataria daryti matiniu ziedu.. Nes labai greit nusidevi.. smile.gif
Atsakyti