Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

Sweikutes.. 4u.gif Mes ziedelius daremes pas jusu jau mineta Giedriu.. Patys geriausi zodziai jam.. Uz ziedeliu padaryma sumokejom 300 lt, plius briliantukas 80lt.. Viso 380lt (zinoma, auksas musu smile.gif )
Idedu ir nuotraukele smile.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau sutvarkiau nuotraukas, senokai nufotografau, bet neprisesdavau..
Norejau nestandartiniu, placiu ziedu (nes placius turim suzadetuviu abu) blush2.gif
Atveze is lenkijos, abu kainavo tik 500 lt blush2.gif

user posted image

user posted image

Cia gal labiau matosi, kad linija balto aukso :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Adilaila @ 2009 01 09, 13:10)
Na va, pagaliau sutvarkiau nuotraukas, senokai nufotografau, bet neprisesdavau..
Norejau nestandartiniu, placiu ziedu (nes placius turim suzadetuviu abu)  blush2.gif
Atveze is lenkijos, abu kainavo tik 500 lt  blush2.gif

Cia gal labiau matosi, kad linija balto aukso :

labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minosa: 09 sausio 2009 - 12:42
labukas, kaip jums tokia paprasti ziedukai? man jie labai grazus, nezinau kodel bet juos pirmus pamaciau ir visalaik po ilgu ieskojimu griztu prie situ wub.gif http://www.auksogija...reuning-93.aspx
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 09, 12:51)
labukas,  kaip jums tokia paprasti ziedukai? man jie labai grazus, nezinau kodel bet juos pirmus pamaciau ir visalaik po ilgu ieskojimu griztu prie situ  wub.gif http://www.auksogija...reuning-93.aspx

cia jau manau nera jie "paprasti", man labai grazus blush2.gif
Atsakyti
na turejau galvoje kad be jokiu israitymu vingiu papuosimu, tame paprasti, ketinu pasimti is parduotuves zieduka palikus uzstata ir su juvelyru sneket apie pagaminima rolleyes.gif tikiuosi nebus problemu pagamint, nors sako kad su akmenukais nerekomenduoja gaminti ziedu, bet man taip grazu kad mat jy galas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 09, 12:56)
na turejau galvoje kad be jokiu israitymu vingiu papuosimu, tame paprasti, ketinu pasimti is parduotuves zieduka palikus uzstata ir su juvelyru sneket apie pagaminima rolleyes.gif tikiuosi nebus problemu pagamint, nors sako kad su akmenukais nerekomenduoja gaminti ziedu, bet man taip grazu kad mat jy galas  biggrin.gif

nerekomenduoja kadangi ju negalima nei platinti nei siaurinti, kaip ir balto aukso nerekomenduoja platinti ar siaurinti 4u.gif
Atsakyti
na juvelyras sake kad faktiskai galima juos tvarkyti, bet ne visi juvelyrai tai daro, nes reikia is naujo deti akmenukus, tai gaunasi praktiskai ziedo gamyba is naujo rolleyes.gif bet vistiek pastebiu daug nuotaku kuriu ziedai papuosti akmenukais ar baltu auksu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 09, 12:51)
labukas,  kaip jums tokia paprasti ziedukai? man jie labai grazus, nezinau kodel bet juos pirmus pamaciau ir visalaik po ilgu ieskojimu griztu prie situ  wub.gif http://www.auksogija...reuning-93.aspx

QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 09, 12:56)
na turejau galvoje kad be jokiu israitymu vingiu papuosimu, tame paprasti, ketinu pasimti is parduotuves zieduka palikus uzstata ir su juvelyru sneket apie pagaminima rolleyes.gif tikiuosi nebus problemu pagamint, nors sako kad su akmenukais nerekomenduoja gaminti ziedu, bet man taip grazu kad mat jy galas  biggrin.gif

Siulau nusinesti nuotrauka ir parodyti juvelyrui. Odemas tokius ziedukus laisvai pagamintu mirksiukas.gif
Atsakyti
o kur yra tas odemas? man reiketu kaune . is tikruju tai jau kalbejau su vienu juvelyru kaune, o pati zieduka netgi galima " pasiskolinti" is parduotuves palikus uzstata wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2009 01 09, 12:02)
Sweikutes..  4u.gif  Mes ziedelius daremes pas jusu jau mineta Giedriu.. Patys geriausi zodziai jam.. Uz ziedeliu padaryma sumokejom 300 lt, plius briliantukas 80lt.. Viso 380lt (zinoma, auksas musu  smile.gif )
Idedu ir nuotraukele  smile.gif

o kur tas minetas Giedrius dirba? gal kas jo kontaktus gali duoti?
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2009 01 09, 14:40)
o kur tas minetas Giedrius dirba? gal kas jo kontaktus gali duoti?

Giedrius dirba AMETISTE, Sv. Gertrudos g. 18, galeciau ir numeriuka rasti, jei reikia.. 4u.gif
Atsakyti