Sweikutes.. Mes ziedelius daremes pas jusu jau mineta Giedriu.. Patys geriausi zodziai jam.. Uz ziedeliu padaryma sumokejom 300 lt, plius briliantukas 80lt.. Viso 380lt (zinoma, auksas musu )
Idedu ir nuotraukele
Na va, pagaliau sutvarkiau nuotraukas, senokai nufotografau, bet neprisesdavau..
Norejau nestandartiniu, placiu ziedu (nes placius turim suzadetuviu abu)
Atveze is lenkijos, abu kainavo tik 500 lt
Cia gal labiau matosi, kad linija balto aukso :
QUOTE(Adilaila @ 2009 01 09, 13:10)
Na va, pagaliau sutvarkiau nuotraukas, senokai nufotografau, bet neprisesdavau..
labai grazu
labukas, kaip jums tokia paprasti ziedukai? man jie labai grazus, nezinau kodel bet juos pirmus pamaciau ir visalaik po ilgu ieskojimu griztu prie situ http://www.auksogija...reuning-93.aspx
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 09, 12:51)
labukas, kaip jums tokia paprasti ziedukai? man jie labai grazus, nezinau kodel bet juos pirmus pamaciau ir visalaik po ilgu ieskojimu griztu prie situ http://www.auksogija...reuning-93.aspx
cia jau manau nera jie "paprasti", man labai grazus
na turejau galvoje kad be jokiu israitymu vingiu papuosimu, tame paprasti, ketinu pasimti is parduotuves zieduka palikus uzstata ir su juvelyru sneket apie pagaminima tikiuosi nebus problemu pagamint, nors sako kad su akmenukais nerekomenduoja gaminti ziedu, bet man taip grazu kad mat jy galas
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 09, 12:56)
na turejau galvoje kad be jokiu israitymu vingiu papuosimu, tame paprasti, ketinu pasimti is parduotuves zieduka palikus uzstata ir su juvelyru sneket apie pagaminima tikiuosi nebus problemu pagamint, nors sako kad su akmenukais nerekomenduoja gaminti ziedu, bet man taip grazu kad mat jy galas
nerekomenduoja kadangi ju negalima nei platinti nei siaurinti, kaip ir balto aukso nerekomenduoja platinti ar siaurinti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 09, 12:51)
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 09, 12:56)
Siulau nusinesti nuotrauka ir parodyti juvelyrui. Odemas tokius ziedukus laisvai pagamintu
QUOTE(ausryyte @ 2009 01 09, 12:02)
Sweikutes.. Mes ziedelius daremes pas jusu jau mineta Giedriu.. Patys geriausi zodziai jam.. Uz ziedeliu padaryma sumokejom 300 lt, plius briliantukas 80lt.. Viso 380lt (zinoma, auksas musu )
Idedu ir nuotraukele
Idedu ir nuotraukele
o kur tas minetas Giedrius dirba? gal kas jo kontaktus gali duoti?
QUOTE(shipra @ 2009 01 09, 14:40)
o kur tas minetas Giedrius dirba? gal kas jo kontaktus gali duoti?
Giedrius dirba AMETISTE, Sv. Gertrudos g. 18, galeciau ir numeriuka rasti, jei reikia..