mes tokius gaminomes aukso centre (kalvariju gatvej), likom labai patenkinti. auksa turejome savo, darbas ten kainuoja (bent jau lapkricio menesi kainavo) - 150 LTL , graviravimas - 20 LTL, ir mums dar truputi aukso pridejo, tai sumokejom viso 240 LTL uz abu ziedukus.
Dalius Kudaba dirba J.Basanaviciaus g. 22/2, o Remigijus Kazlauskas Ibrahime Kalvarijų g. Ibrahime dirba keli juvelyrai, tai pasikalusk kuris yra Kazlauskas.
Dalius Kudaba dirba J.Basanaviciaus g. 22/2, o Remigijus Kazlauskas Ibrahime Kalvarijų g. Ibrahime dirba keli juvelyrai, tai pasikalusk kuris yra Kazlauskas.
Mes ziedelius pasidarem per 3 dienas Esu labai patenkinta meistru. Pirmiausiai nuejau pas Giedriu Sv.Gertrudos gatvej, paskui pas juvelyra Silainiuose "IKI". Abu be problemu apsieme daryt zieda pagal musu atsinesta nuotrauka. Bet kai nuejom pas auksakali Metropolio viesbutyje, pirmiausiai issake visus + ir visus - to pavyzdzio, o tada leido patiems sprest. Kita diena atsinesem dar 5 pavyzdzius, kuriuos irgi aptarem ir ten pat vietoje nusipiesem savo varianta. 8mm raudono aukso pagrindas su balto aukso juostele ant virsaus. Kolkas labai dziaugiames
sweikutes gal kuri girdejote toki dalyka kad ziedam gaminti tinkamas auksas gali buti ir auksiniai dantys? man paciai tai nelabai jaukiai skamba bet drauge pasakojo kad jos mociute kai dejosi protezus tai atliko auskiniai dantys keli pas ja sudeti tai mociute atidave juos draugei ir ji juos dadejo i ziedu gamyba.... atseit jie gan nemazai sveria... gal kas girdejote? Papildyta: P.S. gal zinote kaune gera juvelyra ir kiek mazdaug kainuoja gramas aukso?
sweikutes gal kuri girdejote toki dalyka kad ziedam gaminti tinkamas auksas gali buti ir auksiniai dantys? man paciai tai nelabai jaukiai skamba bet drauge pasakojo kad jos mociute kai dejosi protezus tai atliko auskiniai dantys keli pas ja sudeti tai mociute atidave juos draugei ir ji juos dadejo i ziedu gamyba.... atseit jie gan nemazai sveria... gal kas girdejote? Papildyta:
P.S. gal zinote kaune gera juvelyra ir kiek mazdaug kainuoja gramas aukso?
Aisku, skamba nelabai viliojanciai bet kas zino, is kur tas pirktinis auksas, ar tik ne kokio protezo na, jeigu dantys auksiniai, manau, kad teoriskai - juos lydyti imanoma. Zinau tiek, kad mano mama senais laikais daresi ir aukso danti, tai tada atitinkamai ir atvirkstinis variantas, matyt, galimas
sweikutes gal kuri girdejote toki dalyka kad ziedam gaminti tinkamas auksas gali buti ir auksiniai dantys? man paciai tai nelabai jaukiai skamba bet drauge pasakojo kad jos mociute kai dejosi protezus tai atliko auskiniai dantys keli pas ja sudeti tai mociute atidave juos draugei ir ji juos dadejo i ziedu gamyba.... atseit jie gan nemazai sveria... gal kas girdejote? Papildyta:
inoma galima darytis ziedus is dantu aukso, bet ar verta? Dantis apmauna tik labai aukstos prabos - 999 auksu, tai tavo ziedas bus 999 prabos Zinoma jei nesumaisys su kuo nors kitu, tuomet praba gali zymiai pazemeti.
As pirkau po 42Lt. Kiek ziurinejausi, tai cia buvo pigiausiai...
O del juvelyru matyt kiekvienai savo... Visos gyre Giedriu is Ametisto, o man patiko musiskis. Tik jis deja ima daug brangiau...