Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

QUOTE(upsikaz @ 2008 12 31, 00:57)
nuotraukoj neblogai atrodo ax.gif
merginos, o kokios darbo kainos?

mums tas jau ju patinkancio modeliuko abieju ziedu kaina butu apie 850lt. plius 30lt graviravimas ir 30lt prabavimas smile.gif
Atsakyti
Merginos reikia patarimo is tu, kurios daresi ziedukus pas juvelyra pagal foto... Patarkit koki gera juvelyra, kuris padaro tokius pacius ziedukus kaip atnestoj nuotraukoj, o ne panasius blush2.gif Radom interne tokius, kokiu norim, dabar reikia tik rasti demesio verta vieta kur tokius pacius padarytu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukasss82 @ 2008 12 31, 11:27)
Merginos reikia patarimo is tu, kurios daresi ziedukus pas juvelyra pagal foto... Patarkit koki gera juvelyra, kuris padaro tokius pacius ziedukus kaip atnestoj nuotraukoj, o ne panasius blush2.gif Radom interne tokius, kokiu norim, dabar reikia tik rasti demesio verta vieta kur tokius pacius padarytu thumbup.gif

Idek nuotrauka, paziurejusi gal ir pasakyciau kas galetu padaryti.
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2008 12 19, 19:27)

Pirmieji neblogai atrodo, tik kazin, ar patogus, o antrieji wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Minosa @ 2008 12 31, 11:16)
mums tas jau ju patinkancio modeliuko abieju ziedu kaina butu apie 850lt. plius 30lt graviravimas ir 30lt prabavimas smile.gif

nesiorientuoju tose kainose, bet man brangu atrodo doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(eglooti @ 2008 12 19, 14:33)
cia musu  smile.gif

http://www.ipix.lt/images/70915395.jpg

baltas auksas, gaminta anglijoje  smile.gif

Sveika,kiek mokejote? 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
norėjau paklausti, jūsų nuomonės apie tokį žiedų variantą:

user posted image

mano žiedelis būtų balto aukso, nes kažkaip manau geltonas nesiderintų prie kitų mano papuošaliukų, kurie yra arba balto aukso arba sidabriniai... g.gif O jaunikis "visom keturiom už" klasikinį geltono aukso žiedelį ax.gif

sau dar dairiausi žiedo is balto ir gelt. aukso kartu, bet jų visų forma arba kvadratinė, arba ne taip išgaubta kaip klasikinių, tu paprastų standartinių žiedelių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sannda @ 2009 01 04, 21:42)
sveikos  smile.gif

user posted image

mano žiedelis būtų balto aukso, nes kažkaip manau geltonas nesiderintų prie kitų mano papuošaliukų, kurie yra arba balto aukso arba sidabriniai...  g.gif  O jaunikis "visom keturiom už" klasikinį geltono aukso žiedelį  ax.gif

sau dar dairiausi žiedo is balto ir gelt. aukso kartu, bet jų visų forma arba kvadratinė, arba ne taip išgaubta kaip klasikinių, tu paprastų standartinių žiedelių  doh.gif

man tai grazu, tik MB uzsispyre darytis imantresni, idomesni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sannda @ 2009 01 04, 20:42)
sveikos  smile.gif

Man labai labai gražu wub.gif Tik aš daryčiausi tokį patį kaip MB, t.y. arba abu balto aukso, arba geltono wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sannda @ 2009 01 04, 20:42)
sveikos  smile.gif

user posted image

mano žiedelis būtų balto aukso, nes kažkaip manau geltonas nesiderintų prie kitų mano papuošaliukų, kurie yra arba balto aukso arba sidabriniai...  g.gif  O jaunikis "visom keturiom už" klasikinį geltono aukso žiedelį  ax.gif

sau dar dairiausi žiedo is balto ir gelt. aukso kartu, bet jų visų forma arba kvadratinė, arba ne taip išgaubta kaip klasikinių, tu paprastų standartinių žiedelių  doh.gif

Esu ne karta maciusi skirtingos spalvos jaunavedziu ziedus, buna ir skirtingos isvaizdos. biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Nemazai pavyzdziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 12 31, 13:55)
Idek nuotrauka, paziurejusi gal ir pasakyciau kas galetu padaryti.

Va sitie butu... smile.gif
http://www.sirowa.co...l...=52&lang=en

Atsakyti