QUOTE(eglooti @ 2008 12 19, 18:33)
Nieko nerodo
QUOTE(Austoma @ 2008 12 22, 14:48)
mūsų žiedai atrodo kaip 2 atskiri.
Plati dalis - balto aukso su deimantuku, siaura - geltono. Tarp tų tarpelis, todėl atrodo kaip atskiri žiedai.
Darė draugas juvelyras
Plati dalis - balto aukso su deimantuku, siaura - geltono. Tarp tų tarpelis, todėl atrodo kaip atskiri žiedai.
Darė draugas juvelyras
O galima foto
QUOTE(aaSTaa @ 2008 12 16, 17:16)
Musu ziedukai mums labaaaai patinka, nes primena klasikinius, bet kartu yra ir isskirtiniai, bei vienetiniai
Ziedukus daremes Artogea Bryoni salone, esame tikrai labai patenkinti aptarnavimu, bei grazia svente, kuria jie dovanoja.
Ziedukus daremes Artogea Bryoni salone, esame tikrai labai patenkinti aptarnavimu, bei grazia svente, kuria jie dovanoja.
Jūsiškiai tikrai labai gražūs Bus ne tik vestuvinis žiedelis, bet ir puoš ranką visada.
QUOTE(vilma_marti @ 2008 12 16, 18:12)
Kadangi jau nusprendeme pasipuosti klasikiniais ziedais, tai ilgokai teko paieskoti, kol radome uzsisakyti storesniu, daugiau gramu. Nes visur dazniausiai eina plonos aukso juosteles. Bet tikrai esame patenkinti. Klasika visada lieka klasika, o kiekvienas pasirenka tai, kas jam labiausiai patinka
Mes irgi uz klasika...tik perbege juvelyrinius salonus neradom tokiu kokiu norim: storesniu (turio prasme), isgaubtu vidinej pusej, suapvalintais krasteliais...
Vilma_marti, kur jus daretes? koks bendras ziedu svoris? savo auksa naudojot ar emet "viskas iskaiciuota"? ir asiku kaina domintu...
QUOTE(25gelyte @ 2008 12 28, 17:04)
Kaip su ta monodija kaune, daro ar nedaro jie is zmoniu aukso?
Merginos visas jus su šventėmis
Mes kaip tik šiandien Monodijoje užsisakėme žiedelius, ir jie tikrai daro iš atsinešto aukso.
mano įspūdžiai iš šio salono, tik geriausi, nes labai patiko aptarnavimas, labai malonūs ten dirbantys žmonės, kai jau tik turėsime žiedelius būtinai parodysiu foto
QUOTE(fragolla @ 2008 12 29, 21:25)
Mes kaip tik šiandien Monodijoje užsisakėme žiedelius, ir jie tikrai daro iš atsinešto aukso.
mano įspūdžiai iš šio salono, tik geriausi, nes labai patiko aptarnavimas, labai malonūs ten dirbantys žmonės, kai jau tik turėsime žiedelius būtinai parodysiu foto
mes ir siandien buvome Monodijoje....labai mielai bendravo, parode modeliuku, papasakojo apie kainas ir visa kita...man patiko ir vienas ju modeliukas labai, bet MB abejoja, sako labao moteriskas....
QUOTE(gala @ 2008 12 19, 18:27)
nuotraukoj neblogai atrodo
QUOTE(fragolla @ 2008 12 29, 20:25)
QUOTE(Minosa @ 2008 12 30, 17:25)
mes ir siandien buvome Monodijoje....labai mielai bendravo, parode modeliuku, papasakojo apie kainas ir visa kita...man patiko ir vienas ju modeliukas labai, bet MB abejoja, sako labao moteriskas....
merginos, o kokios darbo kainos?