Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

QUOTE(_saulyte_ @ 2008 09 15, 13:03)
prasau neisizeisti, bet man tai jie nelabai...  g.gif

ir aš prašau nįisižeisti, bet ir man jie nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 09 16, 11:59)
ir aš prašau nįisižeisti, bet ir man jie nelabai  ax.gif

nėra čia ko įsižeisti.. o man jie labai labai ax.gif
man nepatinka tradiciniai geltono aukso žiedai, kuriuos gali pamatyti kiekvienoje juvelyrinėje parduotuvėje doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Sugarlee @ 2008 09 16, 11:19)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  o man tai "žiauriai "gražūs  wub.gif  man tai jau atsibodę visokie "marmalai" su baltai-geltonais  pagraviravimais  lotuliukas.gif  .Kiek žiūri tai vienas nuo kito beveik nesiskiria  ax.gif
Labai gražūs  4u.gif

Ačiū, Sugarlee 4u.gif beje, juvelyrui, kuris juos gamins taip pat labai patiko ''subtilūs ir niekur dar nematyti'' bigsmile.gif
Atsakyti
gal galite parekomenduoti rpofesionala juvelyra, kuris uz patrauklia kaina pagamintu ziedukus?
Atsakyti
Mes irgi jau uzsisakem savo ziedukus smile.gif Uz darba ir 4 miniatiurinius brilianciukus ( auksas buvo musu ) mokejom 760 LT . Salonas : Odemas -Ziedu Valdovai , Vilniuje . Musu modeliukas toks : http://www.artogeiab.../catalog/24.jpg , tik musu ziedukai abu vienodi ( didesni ) , manajam akmenukai .
Atsakyti
QUOTE(Darjana83 @ 2008 09 18, 01:09)
Mes irgi jau uzsisakem savo ziedukus smile.gif Uz darba ir 4 miniatiurinius brilianciukus ( auksas buvo musu ) mokejom 760 LT .  Salonas : Odemas -Ziedu Valdovai , Vilniuje .  Musu modeliukas toks : http://www.artogeiab.../catalog/24.jpg , tik musu ziedukai abu vienodi  ( didesni )  , manajam akmenukai  .

Labai grazus 4u.gif o gal zinot kokia kaina butu jei ir su auksu juvelyro ir su darbu kiek kainuotu abu?
Atsakyti
QUOTE(Darjana83 @ 2008 09 18, 01:09)
Mes irgi jau uzsisakem savo ziedukus smile.gif Uz darba ir 4 miniatiurinius brilianciukus ( auksas buvo musu ) mokejom 760 LT .  Salonas : Odemas -Ziedu Valdovai , Vilniuje .  Musu modeliukas toks : http://www.artogeiab.../catalog/24.jpg , tik musu ziedukai abu vienodi  ( didesni )  , manajam akmenukai  .

tokie idomus. o cia je stori ar tik foto taip atrodo

Papildyta:
QUOTE(prox579 @ 2008 09 14, 22:54)
Musu ziedai bus netradiciniai:

http://www.furthers....dding-rings.htm

patys apatiniai desineje puseje. Tik juos gaminsime Lietuvoje pas juvelyra ir bus ne is titano, o balto aukso.

man tai patiko thumbup.gif
Atsakyti
ką manote apie Ibrahim'e dirbančius juvelyrus - kaip kainos ir kokybė? 4u.gif
Atsakyti
[quote=saulelyyyte,2008 09 18, 06:47]
Labai grazus 4u.gif o gal zinot kokia kaina butu jei ir su auksu juvelyro ir su darbu kiek kainuotu abu?
[/quote]

Kazkur forume skaiciau , kad vieno gramo kaina dabar apie 80 LT , bet nesu tikra , nes pati neklausiau ten , nebuvo aktualu ..Abiem Ziedams vidutiniskai reikia apie 12-14 gr aukso ...

[quote=loretita2,2008 09 18, 13:37]
tokie idomus. o cia je stori ar tik foto taip atrodo

Zinau kad bus platus , o storis kaip ir visu ziedu panasus smile.gif

[quote=Novis,2008 09 19, 20:33]
ką manote apie Ibrahim'e dirbančius juvelyrus - kaip kainos ir kokybė? 4u.gif
[/quote]

Kai rinkausi juvelyra ir vieta kur darytis ziedus , sedejau visa vakara siame forume skaitydama atsiliepimus .. buvau issirinkus 4 vietas , kur kainos buvo geros parasytos ir kad gerai padaro ..
I kai kurias iejau ir iskart noras pradingo kazka ten uzsisakinet ... Ibrahime irgi buvau .. sake , kad lb profesionalus juvelyras ten dirba , vazineja i uzsienio seminarus , dalyvauja paruodose .. bet kainos pas ji uzlenktos .. as klausiau su nuotrauka is interneto , kiek kainuos ziedai visuose 4 vietose , visur kaina buvo lb panasi , o Ibrahime pora simtu brangiau ... Del to pasirinkau "Ziedu valdovus "
Atsakyti
QUOTE(Darjana83 @ 2008 09 20, 15:47)
Kai rinkausi  juvelyra  ir vieta kur darytis ziedus , sedejau visa  vakara  siame forume skaitydama atsiliepimus  .. buvau issirinkus 4  vietas  , kur kainos  buvo  geros parasytos  ir kad gerai padaro .. 
I kai kurias  iejau  ir iskart  noras pradingo kazka ten uzsisakinet ...  Ibrahime irgi buvau .. sake , kad lb profesionalus juvelyras ten  dirba  ,  vazineja  i  uzsienio seminarus , dalyvauja paruodose .. bet  kainos pas ji  uzlenktos  .. as  klausiau su nuotrauka is interneto , kiek kainuos  ziedai  visuose 4 vietose , visur kaina buvo lb panasi , o  Ibrahime    pora simtu brangiau  ... Del to pasirinkau "Ziedu valdovus "

o Ibrahime juvelyras turi realių savo darbo pavyzdžių?
Atsakyti
QUOTE(Novis @ 2008 09 20, 15:21)
o Ibrahime juvelyras turi realių savo darbo pavyzdžių?

Turi . Bet pardaveja , kuri dirba ten jau daug metu lb pikta ir nemaloni ...Kiso man kataloga ... Negirdejo klausimu , pati tik uzsivede ... tai net nesinorejo ilgai ten but ... Bet vistiek manau , reikia tau paciai ten nueiti ir pakalbeti su jevelyru, o ne su ja , nes kai as buvau jis buvo isvaziaves i uzsieni ( paroda) . rolleyes.gif
Nemanau , kad "levas" juvelyras i parodas vaziuotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darjana83 @ 2008 09 20, 18:06)
Turi  . Bet  pardaveja  , kuri  dirba  ten jau daug metu lb pikta ir nemaloni ...Kiso man kataloga  ...  Negirdejo klausimu , pati tik uzsivede  ... tai  net nesinorejo ilgai ten but ... Bet  vistiek manau , reikia  tau paciai  ten nueiti ir pakalbeti su jevelyru, o ne su ja  , nes kai as buvau jis  buvo isvaziaves i uzsieni ( paroda)  .  rolleyes.gif
Nemanau , kad "levas" juvelyras i parodas vaziuotu smile.gif

labai ačiū 4u.gif žinosiu maždaug ko tikėtis, reiks pas juos užsukti - esu ne vilnietė, tikiuosi pavyks "užtaikyti" kai pats juvelyras bus smile.gif kai ieškojau informacijos apie juvelyrus, radau keletą apie Ibrahim, tai kažkaip sudomino mastau.gif o dabar ir tavo atsiliepimai gan teigiami apie juvelyro profesionalumą, bandysiu, gal pavyks ką sutarti su jais smile.gif
Atsakyti
Sekmes smile.gif
Atsakyti