Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

Aš su panašia bėda - iškrito brilijantukas iš žiedo verysad.gif
Visai pasimečiau - kokia būtų jo paties ir įstatymo kaina? Gal kas gali patarti ir kur nešti taisyti?...Vilniuje...
Atsakyti
QUOTE(rutuliuxaz @ 2008 12 08, 13:40)
Aš su panašia bėda - iškrito brilijantukas iš žiedo verysad.gif
Visai pasimečiau - kokia būtų jo paties ir įstatymo kaina? Gal kas gali patarti ir kur nešti taisyti?...Vilniuje...

O kokio dydzio buvo brilijantukas? Istatymo kaina yra 10% paties akmens vertes.
Jei domins, galiu i az parasyti, kas gerai pataisytu ax.gif
Atsakyti
Ilgą laiką nebuvau čia pasisakiusi, bet jau ištikrųjų trūko kantrybė gun_bandana.gif .
Kas nežino priminsiu kad jau nuo rugsėjo mėnesio bandau susisiekti su Artogeia Bryoni salonu, bet man taip ir nepavyksta. Tad darau išvadas arba jie mane ignoruoja arba ten pas juos kažkas negerai su el.pašto sistema arba su spamu(ju sistema mano laiškus automatiškai blokuoja), arba su duomenų baze. Žinau kad tu Neringiux juos pažįsti ir jau jiems sakei, kad atsakytų į laiškus, bet nuo tada aš jiems jau išsiunčiau 4 laiškus ir neiįveiną negavau atsakymo.
Aš nieko blogo neturiu prieš ten dirbančius žmones, bet toks galbūt būsimo kliento ignoravimas man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 12 08, 16:00)
O kokio dydzio buvo brilijantukas? Istatymo kaina yra 10% paties akmens vertes.
Jei domins, galiu i az parasyti, kas gerai pataisytu ax.gif

geras klausimas g.gif tiksliai nepamenu, "iš akies" sakyčiau, kad 0.05. Būčiau dėkinga už info ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fragolla @ 2008 12 08, 15:28)
Ilgą laiką nebuvau čia pasisakiusi, bet jau ištikrųjų trūko kantrybė  gun_bandana.gif .
Kas nežino priminsiu kad jau nuo rugsėjo mėnesio bandau susisiekti su Artogeia Bryoni salonu, bet man taip ir nepavyksta. Tad darau išvadas arba jie mane ignoruoja arba ten pas juos kažkas negerai su el.pašto sistema arba su spamu(ju sistema mano laiškus automatiškai blokuoja), arba su duomenų baze. Žinau kad tu Neringiux juos pažįsti ir jau jiems sakei, kad atsakytų į laiškus, bet nuo tada aš jiems jau išsiunčiau 4 laiškus ir neiįveiną negavau atsakymo.
Aš nieko blogo neturiu prieš ten dirbančius žmones, bet toks galbūt būsimo kliento ignoravimas man nepatinka schmoll.gif

Nu zinok nezinau ka ir atsakyti. Sakiau jiems ne viena karta, zadejo atrasyti.
Tavo vietoj nusispjauciau ir uzsisakyciau ziedus pas kita juvelyra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 12 08, 13:59)
Nu zinok nezinau ka ir atsakyti. Sakiau jiems ne viena karta, zadejo atrasyti.
Tavo vietoj nusispjauciau ir uzsisakyciau ziedus pas kita juvelyra mirksiukas.gif

Tai mes manau kad taip ir padarysi, nors mums labai patinka Artogeia Bryoni darbai.
Atsakyti
QUOTE(fragolla @ 2008 12 08, 16:13)
Tai mes manau kad taip ir padarysi, nors mums labai patinka Artogeia Bryoni darbai.

Tai nuvaziuokit grize pas juos i salona ir uzsisakykit. Dabar apmazeje uzsakymu, juk ziema. Padarys greit jums ziedelius.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 12 08, 14:41)
Tai nuvaziuokit grize pas juos i salona ir uzsisakykit. Dabar apmazeje uzsakymu, juk ziema. Padarys greit jums ziedelius.

Aišku jei būsim Vilniuje būtinai pas juos užsuksim, kadangi būsime tik 2svaites Lietuvoje tai mums ir buvo vienas iš klasuimų kaip jie dirbs šventiniu laikotarpiu. Tad tavęs norėčiau paprašyti, gal tu galėtum sužinoti ar jie dirbs 22,23 ir 29,30 dienomis ir koks darbo laikas.
Būčiau labai dėkinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fragolla @ 2008 12 08, 16:28)
Ilgą laiką nebuvau čia pasisakiusi, bet jau ištikrųjų trūko kantrybė  gun_bandana.gif .

Laba... žinok jie tavęs neignoruoja... paprasčiausiai jie turi du paštus ir vieną naudoja dažniau... mes ir gi daromės žiedus Artogeia Bryoni salone, nors dar neturiu žiedų, darbo atlikimo negaliu komentuot (po kelių dienų atsiimsiu). Aš manau, kad gamintis žiedus pas bet kurį geresnį juvelyrą išeitų trigubai pigiau... bet mes buvom įtraukti į tam tikrą euforiją.... doh.gif ir va turėsime jau greit šio salono juvelyres gamintus žiedus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo negara: 08 gruodžio 2008 - 16:52
QUOTE(negara @ 2008 12 08, 14:51)
Laba... žinok jie tavęs neignoruoja... paprasčiausiai jie turi du paštus ir vieną naudoja dažniau... mes ir gi daromės žiedus Artogeia Bryoni salone, nors dar neturiu žiedų, darbo atlikimo negaliu komentuot (po kelių dienų atsiimsiu). Aš manau, kad gamintis žiedus pas bet kurį geresnį juvelyrą išeitų trigubai pigiau... bet mes buvom įtraukti į tam tikrą euforiją.... doh.gif ir va turėsime jau greit šio salono juvelyres gamintus žiedus  4u.gif

matai mes todėl ir norime artogeia žiedų, kad jie yra išskirtiniai, įdomūs, vienetiniai, o kaina atitinkama už visa tai.
O dėl el.pašto, tai tegul jie įdeda į web puslapį abu paštus ir aš jiems parašysiu, nes kitaip nematau prasmės kam reikalingas web puslapis, kuriame įdėta info, kuria negali interesantas pasinaudoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fragolla: 08 gruodžio 2008 - 17:22
QUOTE(fragolla @ 2008 12 08, 16:48)
Aišku jei būsim Vilniuje būtinai pas juos užsuksim, kadangi būsime tik 2svaites Lietuvoje tai mums ir buvo vienas iš klasuimų kaip jie dirbs šventiniu laikotarpiu. Tad tavęs norėčiau paprašyti, gal tu galėtum sužinoti ar jie dirbs 22,23 ir 29,30 dienomis ir koks darbo laikas.
Būčiau labai dėkinga  ax.gif

Pakalusiu jei nepamirsiu biggrin.gif Siaip ju ziedai nera jau tokie isskirtiniai. Tokius pat daro ir Odemas, parodzius nuotrauka padarytu ir keletas Vilniaus juvelyru.
Nuotraukose kai Artogeios kurie ziedai atrodo daug graziau nei realybej ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 11 23, 23:04)
gaila nepasididina nuotrauka sunku iziureti visa grozi

pasididina tongue.gif
Atsakyti