Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

QUOTE(Sejle @ 2008 11 10, 13:37)
informuok, kokia ten spalva.. nes as maciusi tik vienus geltonus, tarpuose su baltu auksu.. o su akmenukais net nemaciau realiai  g.gif

buvo triju rusiu, balto aukso, geltono, ir geltono su baltais smile.gif man su akmenukais labiausiai patiko daug ispudingiau atrode blush2.gif
bet bendrai tai as juos siek tiek iskilesnius isivaizdavau, man noretusi, kad jie butu storesni, t.y. didesni iskilimai
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 11 14, 00:37)
Mes žiedus užsisakėm pas moteriškę kuri veža iš Rusijos.
O atrodo jie va kaip:

user posted image

kiek mokėjot?
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2008 11 05, 00:32)
g.gif  idomu kodel nerodo, bandau dar karta idet  ax.gif

kaip ir pries tai minejau, pirmieji labiausiai patinka  blush2.gif

Sveikutė, kadangi mano vestuvinis žiedas būtent toks, norėčiau pasidalinti patirtimi.4u.gif Maniškis geltono aukso, o tie grioveliai - balto. Iš tiesų ten nėra jokio balto aukso, o tik nupurkšta radžiu. Taip kad jis nusitrina ir lieka tik geltonas metalas, o tas gražus šlifuotas paviršius susibraižo ir tampa paprastu. Žiedas visiškai praranda išvaizdą, grožį ir ypatingumą. Jau du kartus (per 5 m.) nešiau juos šlifuoti ir vėl pripurkšti radžio, kad gražiai atrodytu. Anot juvelyro, dar kokie 3, maximum 4 kartai, ir nebebus ką šlifuoti... ax.gif Neatkalbinėju nuo šių žiedų, nes man ir pačiai jie buvo labai gražūs, bet geriau žinoti, kaip iš tikrųjų jie nešiojasi ir ar verta taip vargti. Dabar jau rinkčiaus tik tokį žiedą, kuris, jei yra kelių spalvų, tai ir pagamintas iš kelių metalų, o jokiais būdais ne purkštas.. Tikiuosi, tai padės jums vienaip ar kitaip apsispręsti drinks_cheers.gif Beje, maniškis žiedas be deimančiukų.
Atsakyti
QUOTE(saulelyyyte @ 2008 09 12, 10:37)
Grazus, bet visi tokie kaip ne auskiniai g.gif

Siaip is tikruju atrodo kaip auksiniai, cia tik nuotraukose netikroviski biggrin.gif Mes pirkom is sitos kolekcijos ziedukus, abu patenkinti: ir kokybe, ir isvaizda, verta, kreiptis i "Aukso gija" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Korra @ 2008 11 16, 21:16)
Sveikutė, kadangi mano vestuvinis žiedas būtent toks, norėčiau pasidalinti patirtimi.4u.gif  Maniškis geltono aukso, o tie grioveliai - balto. Iš tiesų ten nėra jokio balto aukso, o tik nupurkšta radžiu. Taip kad jis nusitrina ir lieka tik geltonas metalas, o tas gražus šlifuotas paviršius susibraižo ir tampa paprastu. Žiedas visiškai praranda išvaizdą, grožį ir ypatingumą. Jau du kartus (per 5 m.) nešiau juos šlifuoti ir vėl pripurkšti radžio, kad gražiai atrodytu. Anot juvelyro, dar kokie 3, maximum 4 kartai, ir nebebus ką šlifuoti... ax.gif Neatkalbinėju nuo šių žiedų, nes man ir pačiai jie buvo labai gražūs, bet geriau žinoti, kaip iš tikrųjų jie nešiojasi ir ar verta taip vargti. Dabar jau rinkčiaus tik tokį žiedą, kuris, jei yra kelių spalvų, tai ir pagamintas iš kelių metalų, o jokiais būdais ne purkštas.. Tikiuosi, tai padės jums vienaip ar kitaip apsispręsti  drinks_cheers.gif Beje, maniškis žiedas be deimančiukų.

sveika, mes irgi issirinkom tos pacios serijos ziedus, tik raudono ir balto aukso. Dabar perskaicius tavo atsiliepima suabejojau ar verta pirkti... kur jus pirkot savo ziedus? as radau vilniuj 'ziedu valdovuose'.
Atsakyti
QUOTE(smiltesmama @ 2008 11 19, 00:35)
sveika, mes irgi issirinkom tos pacios serijos ziedus, tik raudono ir balto aukso. Dabar perskaicius tavo atsiliepima suabejojau ar verta pirkti... kur jus pirkot savo ziedus? as radau vilniuj 'ziedu valdovuose'.

Mes pirkom-darėmės Klaipėdoj: pamatėm parduotuvėj, pasimatavom ir pagamino pagal mūsų pirštukus smile.gif Iš tiesų gal pagalvokit dar prieš pirkdami, nuoširdžiai sakau. Neminėjau berods, kad aš jo namie nenešioju ir darbų nedirbu - tik parėjusi nusiimu, ir tai labai nusitrina ir radis, ir šlifavimas. O kai pabandžiau nenusiiminėti, tai vyko kosminiu greičiu.. doh.gif Iš tiesų verta rinktis tik gryno metalo žiedus ir geriau nešlifuotu paviršium, nes bet kurie šlifuoti ilgainiui susibraižo - mūsų žiedus taisiusio juvelyro žodžiai, kuriems aš, deja, pritariu iš patirties.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Korra @ 2008 11 19, 12:35)
Mes pirkom-darėmės Klaipėdoj: pamatėm parduotuvėj, pasimatavom ir pagamino pagal mūsų pirštukus  smile.gif Iš tiesų gal pagalvokit dar prieš pirkdami, nuoširdžiai sakau. Neminėjau berods, kad aš jo namie nenešioju ir darbų nedirbu - tik parėjusi nusiimu, ir tai labai nusitrina ir radis, ir šlifavimas. O kai pabandžiau nenusiiminėti, tai vyko kosminiu greičiu..  doh.gif Iš tiesų verta rinktis tik gryno metalo žiedus ir geriau nešlifuotu paviršium, nes bet kurie šlifuoti ilgainiui susibraižo - mūsų žiedus taisiusio juvelyro žodžiai, kuriems aš, deja, pritariu iš patirties.. ax.gif

bet tai iseina,kad jus apgavo ar ne? jeigu sake, kad balto ir geltono aukso, o padare nupurkstus?
Atsakyti
QUOTE(smiltesmama @ 2008 11 19, 17:07)
bet tai iseina,kad jus apgavo ar ne? jeigu sake, kad balto ir geltono aukso, o padare nupurkstus?

man irgi atrodo, kad apgavo, negali gi sakyti, kad balto aukso doh.gif
nes kalbejau jau ne su vienu asmeniu turinciu siuos ziedus g.gif
bandysiu pardaveju paklaust kaip vis delto ten yra g.gif
bet vistiek man jie patys paciausi ir rinksiuos juos.. gal tiesiog is kitur ar reikia prasyti, kad pagal uzsakyma pagal norus padarytu... kad nenupurskinetu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(viktorija09 @ 2008 11 15, 19:12)
buvo triju rusiu, balto aukso, geltono, ir geltono su baltais smile.gif man su akmenukais labiausiai patiko daug ispudingiau atrode  blush2.gif
bet bendrai tai as juos siek tiek iskilesnius isivaizdavau, man noretusi, kad jie butu storesni, t.y. didesni iskilimai

o jei balto, tai vien baltas? g.gif
o su akmenukais tai geltonas su baltu, ar gali i bet kuriuos akmenukus istatyti? blush2.gif

as taip pagalvojau, Korra minejo, kad slifuoti pavirsiai nusibraizo.. bet jei ten bus akmenukai nebus kam nusibraizyti... (turiu 2 ziedus abu is priekio su akmenukais.. tai jau kiek metu, o atrodo kaip nauji) tik nugarines puses visu ziedu nusibraizo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2008 11 19, 20:00)
o jei balto, tai vien baltas?  g.gif
o su akmenukais tai geltonas su baltu, ar gali i bet kuriuos akmenukus istatyti?  blush2.gif

as taip pagalvojau, Korra minejo, kad slifuoti pavirsiai nusibraizo.. bet jei ten bus akmenukai nebus kam nusibraizyti... (turiu 2 ziedus abu is priekio su akmenukais.. tai jau kiek metu, o atrodo kaip nauji) tik nugarines puses visu ziedu nusibraizo...  doh.gif

kiek klausiau tai akmenukus i bet kurios spalvos auksa deda, kuri issirenki pati smile.gif kiek supratau, kad ir i kiekviena dalele tu ziedu, bet aisku, kaina nuo to auga biggrin.gif
bent jau Klaipedos buvisiam buitiniam, na tas kuris priesais I.Simonaitytes bibloteka, labai maloni pardaveja, pakonsultuoja, atsako i visus klausimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2008 11 19, 21:29)
kiek klausiau tai akmenukus i bet kurios spalvos auksa deda, kuri issirenki pati  smile.gif kiek supratau, kad ir i kiekviena dalele tu ziedu, bet aisku, kaina nuo to auga  biggrin.gif
bent jau Klaipedos buvisiam buitiniam, na tas kuris priesais I.Simonaitytes bibloteka, labai maloni pardaveja, pakonsultuoja, atsako i visus klausimus  ax.gif

na nuo delno puses ju ten nereikia, niekas nematys lotuliukas.gif irnesakyk.gif
is tikruju manau uztenka tiek, kiek siulo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2008 11 19, 22:35)
na nuo delno puses ju ten nereikia, niekas nematys  lotuliukas.gif  irnesakyk.gif
is tikruju manau uztenka tiek, kiek siulo  g.gif

drinks_cheers.gif
is tiesu ziedai su deimantukais man labiau patiko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(C`est_la_vie @ 2008 11 05, 13:10)
musu ziedai

user posted image

tikrai atrodo super smile.gif
ir rodos nieko stebuklingo nereikia ax.gif
Atsakyti