Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

QUOTE(absinthfaerie @ 2008 11 07, 00:30)
Musu ziedukai
Uzsakinejome Lietuvoje (Vilniuje), Aukso Centre ir visai nebrangiai gavosi mums, dairemes panasiu modeliu bet susidureme su beprotiskom kainom ir be deimanciuku ("Europoje" pvz, kiekvienas ziedukas mums pasake kainuos po 600 euru ir reikia uzhsisakinet is Vokietijos  doh.gif ) - cia turbut tam, kad poto ispute akis galetume visems girtis... tipo va is Vokietijos....   cool.gif

poster_offtopic.gif jaunieji tiesiog shvyt.. o jau nuotrauk grazumas.. thumbup.gif kas fotografavo? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villga: 07 lapkričio 2008 - 12:06
QUOTE(Ridikute @ 2008 11 07, 10:52)
Ajajajaj kokios grazios nuotraukos!! bigsmile.gif  Visas paziurejau blush2.gif Labai grazus jaunieji ir nuotraukos man labai labai patiko - spalvingos ir subtilios smile.gif Ir ziedai grazus nors deimanciukai ir ne is Vokietijos laugh.gif
P.S. Matau tu Ediburge gyveni. Seniai jau ten? ax.gif

blush2.gif aciu uz grazius zodzius
nea, atvaziavom studijuoti su vyru - tai tik nuo siu mokslo metu pradzios
Papildyta:
QUOTE(villga @ 2008 11 07, 13:06)
poster_offtopic.gif jaunieji tiesiog shvyt.. o jau nuotrauk grazumas..  thumbup.gif  kas fotografavo?  ax.gif

dekui! ax.gif
Linas ir Inesa fotografavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(absinthfaerie @ 2008 11 07, 10:39)
nea, atvaziavom studijuoti su vyru - tai tik nuo siu mokslo metu pradzios

Na va kaip gaila biggrin.gif As rugseji kaip tik ten mokslui baigiau, butume gal kur prasilenke bigsmile.gif Atsiprasau uz offtopic blush-anim-cl.gif
Atsakyti
musu ziedeliai.. tikiuos gerai nuotraukytes sukeliau, viska gerai padariau, ir matysit ax.gif
http://picasaweb.goo...874194411437234
Atsakyti
QUOTE(fragolla @ 2008 11 06, 09:20)
taip gražu susikurti, bet aš jau nusivyliau šituo salonu, nes jie nelabai linke bendrauti telefonu, arba apskritai neatsako y skambučius, o jau kiek elektroninių laiškų esu išsiuntusi dėl info tai neskaičiuoju.
Nežinau gal čia tik man taip pasitaikė g.gif

Man neteko su jais dar bendrauti, bet mastėme pas juos gamintis patys žiedukus, net nemaniau kad jie toki "pasikėlę" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fuggi @ 2008 11 07, 16:30)
Man neteko su jais dar bendrauti, bet mastėme pas juos gamintis patys žiedukus, net nemaniau kad jie toki "pasikėlę"  ax.gif

Visai jie nepasikele, pazistu klientus aptarnaujanti personala, tikrai mieli zmones, patariantys is sirdies... Tik vis uzmirstu paklausti kodel neatsako i emeilus doh.gif
Atsakyti
nesuprantu, kodel nesimato nuotrauku g.gif
idedu nuoroda, tai dabar tikrai turetumet matyt 4u.gif

http://picasaweb.goo...902055041868370

Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 11 07, 17:07)
Visai jie nepasikele, pazistu klientus aptarnaujanti personala, tikrai mieli zmones, patariantys is sirdies... Tik vis uzmirstu paklausti kodel neatsako i emeilus doh.gif

Oi aš tikrai nesakau kad jie pasikėlę, bet papraščiausiai gavosi tokia situacija, mes su jais jau nuo rugsėjo mėnesio bandom susisiekti, nes mums jų informacija praverstų, tuo labiau kai Kalėdom gryžim į Lietuvą, nesinori be reikalao nuvažiuoti į Vilnių.
O jų žiedeliai tai man labai patinka, bet turime daugybę klausimų, suprantu į kalusimus gal ir visus neis atsakyti per el.paštą, bent bent jau keletą iš jų tikrai galėtų. Todėl Neringiux labai tavęs prašau paklausk jų kodėl neatsako į klausimus, ir ar tas telefono numeris anglijoje teisingas, nes man paskambinus niekas neatsako g.gif
Atsakyti
QUOTE(fragolla @ 2008 11 07, 19:53)
Oi aš tikrai nesakau kad jie pasikėlę, bet papraščiausiai gavosi tokia situacija, mes su jais jau nuo rugsėjo mėnesio bandom susisiekti, nes mums jų informacija praverstų, tuo labiau kai Kalėdom gryžim į Lietuvą, nesinori be reikalao nuvažiuoti į Vilnių.
O jų žiedeliai tai man labai patinka, bet turime daugybę klausimų, suprantu į kalusimus gal ir visus neis atsakyti per el.paštą, bent bent jau keletą iš jų tikrai galėtų. Todėl Neringiux labai tavęs prašau paklausk jų kodėl neatsako į klausimus, ir ar tas telefono numeris anglijoje teisingas, nes man paskambinus niekas neatsako g.gif

Neisivaizduoju kodel jie neatsako i emeilus ir nekelia ragelio. doh.gif Butinai paklausiu kita savaite ir pranesiu tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 11 07, 18:11)
Neisivaizduoju kodel jie neatsako i emeilus ir nekelia ragelio. doh.gif Butinai paklausiu kita savaite ir pranesiu tau mirksiukas.gif

Oi labai labai lauksiu iš taves žinių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2008 11 07, 20:50)
nesuprantu, kodel nesimato nuotrauku  g.gif
idedu nuoroda, tai dabar tikrai turetumet matyt  4u.gif

http://picasaweb.goo...902055041868370

mes irgi situ norim wub.gif
ir daug kur juos pardavineja.. bet kiek suprantu pagrindinis gamintojas Klaipedoje.
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2008 11 08, 11:35)
mes irgi situ norim  wub.gif
ir daug kur juos pardavineja.. bet kiek suprantu pagrindinis gamintojas Klaipedoje.

Siuos ziedus tikrai daro Artogeia, Odemas Vilniuj, tad jei jus is Vilniaus, nebutina grustis i Klaipeda smile.gif
Atsakyti