Įkraunama...
Įkraunama...

Privatus ginekologas Kaune

Mielosios

Gal kas žinot tokį gydytoją Kaune, kuris sutiktų privačiai prižiūrėti ir nereikalautų prisiregistruoti oficialiai? g.gif

Dėl tam tikrų priežasčių aš negaliu persiregistruoti į kitą polikliniką ax.gif .

Labai lauksiu atsakymų smile.gif .
Atsakyti
Aš galiu rekomenduoti gyd. Kildą (Kildos klinika ortopedijos centre). Man jis patinka ir kaip žmogus ir kaip gydytojas. thumbup.gif
Atsakyti
Sveika,Kauno klinikuose yra gyd. Jurate Gembickiene, thumbup.gif ,ir registruotis nereikia. Labai profesionali gydytoja.Jei noresi,duosiu jos tel.numeri.
Atsakyti
Gali pabandyti pas gyd. Jauniškienę, dirba pašilės g. , berods "jalvitoj", pagyvenus, patyrus, o kai moki pinigus tai ir maloni
Atsakyti
Sveikos:)

Nesu kaunietė, nesu nėščia, bet reikėtų nueiti pas ginekologą/ę. Gal galėtumėt kažką patarti? Skaičiau daug gerų atsiliepimų apie "Mažylį". Gal galėtumėt parašyti šitos klinikos koordinates? Būčiau labai dėkinga:)
Atsakyti
QUOTE(syte @ 2005 09 08, 20:42)
Sveikos:)

Nesu kaunietė, nesu nėščia, bet reikėtų nueiti pas ginekologą/ę. Gal galėtumėt kažką patarti? Skaičiau daug gerų atsiliepimų apie "Mažylį". Gal galėtumėt parašyti šitos klinikos koordinates? Būčiau labai dėkinga:)

Mažylyje rekomenduoju gyd. Kapūstienę thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Žiauriai gera gydytoja. Ji dirba ketvirtadieniais ryte. Pirma užsiregistruok
Atsakyti
As siulyciau Gyd. Tumelioniene ji dirba Mazylyje labai silta ir maloni...
Papildyta:
Jei ka galiu ir telefoniuka i az parasyt...
Atsakyti