Sveikos.
Na, jau karpis rūgštynių padaže. Skaniai atrodo labai, tik mes kadangi žuvies valgom kartą per mėnesį gal, tai nebedarysiu jau žuvytės.
Galvoju ką šiandien sumeistravus skanaus savo šeimynėlei.
QUOTE(Srove @ 2008 09 12, 19:26)
karpis rugstyniu padaze
as turbut niekada neismoksiu tai graziai patiekt super
as cia truputi ne i tema ( ) bet gal kuri zinot kaip skaniai petiekt pleksnes?? seniai darinedavau, ir darydavau ka nors is file, o dabar jos tokios nedidukes, kad beprasmiska dar jas darinet... keptos miltuose jau atsibodo...
Briliante, labai skaniai viskas atrodo
toks kvailas klausimas, kokio skonio baklazanas?
toks kvailas klausimas, kokio skonio baklazanas?
QUOTE(indria @ 2008 09 13, 17:15)
Briliante, labai skaniai viskas atrodo
toks kvailas klausimas, kokio skonio baklazanas?
toks kvailas klausimas, kokio skonio baklazanas?
aciu
na net nezinau kaip paaiskinti kokio skonio...jis susitroskino...suminkstejo....ir tiek...
pirma mesa patroskinau, tada sudejau svoguna ir baklazana, kai viskas suminkstejo sudejau ir grietine...kartais toki troskini darau su slyvomis dziovintomis vietoje baklazano...
QUOTE(tasha @ 2008 09 12, 14:12)
Na man asmeniskai jie i pirktinius irgi panasus, tiesiog nutylejau tada, be to niekada neteko girdeti, kad kas nors farsa detu i zemaiciu blynus farsas tiesiog neiskeptu ir tiek. Turi buti deta arba virta sumalta mesyte arba keptas farsas
siaip tai as irgi kepta farsa dedu arba malta mesa jau virta, bet galima ir su zaliu farsu kepti tik reikia ant silpnos ugnies kepti ir dangti uzdengti
QUOTE(Briliantas @ 2008 09 13, 16:08)
Burokeliu sriubyte:
Labai taip dietiskai skaniai atrodo
Viret visos jus cia makaraskas, nu taip siandien uzsimaniau, kad buvo isvirti zaibiskai su keptom frikadelkom.
Puse kg. farso,2saukst majon.,svogunas,saukstas krakmolo, 2 kiausiniai-vienas, be trynio,druskos, pipiru.Pasidarom mazutes frikadeles ir kepam pamaisant, kai apskrunda truputi, dedam cesnako skilti,svoguna siaudeliais pjaustyta ir morka taip pat pjaustyta, kai pakepa truputi sauksta nep.miltu pabarstom, pakepam, pilam puse ltr.pieno su isplaktu tryniu ir grietinele ir truputi patroskinam.Tiek to darbo
QUOTE(Briliantas @ 2008 09 13, 15:08)
kaip idomiai ir česnakas ir svogūnas kažkur buvu skaičiusi kad jei sudedi juos abu i vieną patiekalą, patiekalas praranda skonį, tai niekada jų kartu ir nededu
QUOTE(Srove @ 2008 09 13, 19:38)
Žiūriu žiūriu ir nesuprantu kas ten per garnyras???Makaronai..kruopos?Baisiai įdomiai atrodo .
Frikadelkios liuks
QUOTE(lotute @ 2008 09 13, 21:19)
kaip idomiai ir česnakas ir svogūnas kažkur buvu skaičiusi kad jei sudedi juos abu i vieną patiekalą, patiekalas praranda skonį, tai niekada jų kartu ir nededu
Aš svogūną visada dedu į sriubą,bet nepjaustau,o cielą įmetu..česnaką kaip kada.Po to tik išgriebiu.O kepinu tai visad abu kartu.Skanu man
QUOTE(mammka @ 2008 09 13, 23:03)
Žiūriu žiūriu ir nesuprantu kas ten per garnyras???Makaronai..kruopos?Baisiai įdomiai atrodo .
Mano megstamiausi makaroncikai
Srove,pas tave kaip visad,nors imk ir per ekrana laizyk,o makaroncikai tai sudomino,jie panasus i ryzius???
QUOTE(daividija @ 2008 09 14, 00:02)
Srove,pas tave kaip visad,nors imk ir per ekrana laizyk,o makaroncikai tai sudomino,jie panasus i ryzius???
Va imetu pakeli, jei domina, yra norfoj pirkti, nedideli apvalus, skanus labai