Issikepiau siandien SONATINOS beliasiu... pasakysiu tik viena: kaip pas mama...
Brashke77 - taip..panashu i tiesa..Uztai mums kaip smagu- visi tavo mineti produktai kainuoja labai pigiai, kai Lt plodavom gan daug ..
Tik tu tikruju amerikonu nera labai daug, visu cia tautos maishytos..
Srove- och tu abzoriukas ..
Tik tu tikruju amerikonu nera labai daug, visu cia tautos maishytos..
Srove- och tu abzoriukas ..
Sveikos. Gaminau siandien tokius kepsniukus. Kiaulienos sprandine (lyg tai...nezn.) supjausciau pora sentimetro storio karbonadus, padruskinau mesa minkstinancia druska, pipiru nepagailejau, baziliko, isspaudziau cesnako ir itryniau kepsniukus. Gerai ikaitinau keptuve, ipyliau truputi aliejaus ir sudejau mesa, kepiau apie 15 - 20 min... gavosi sultinga ir skani. Tikrai iskepe (jei gali kilti klausimas ar nebuvo zalia), mesa nebuvo nei sausa, nei kieta. Kitoje keptuveje kepiau saldytas darzoves su italiskais prieskoniais, dar priplesiau salotu lapu ir tas raudonas tamsiai dalykelis yra brukniu dzemas (labai pagerina skoni mesytes). Tai tiek. Labai skanu, baigiu dorot dabar kaip tik
QUOTE(aguonele @ 2008 09 30, 10:35)
labai grazios
QUOTE(6663 @ 2008 09 30, 20:10)
labai grazios
oi aciu...sedziu tiek prisveitus,kad net pajudet negaliu
beje,man taip patiko tavo lekste "lapas" kad ir as sau ju prisipirkau net skaniau is ju valgos man..
QUOTE(aguonele @ 2008 09 30, 11:16)
oi aciu...sedziu tiek prisveitus,kad net pajudet negaliu
beje,man taip patiko tavo lekste "lapas" kad ir as sau ju prisipirkau net skaniau is ju valgos man..
geras ..ash ju nepirkau, dovanojo maisto parduotuvej, nes daug $$$ ishleidau..Ash kartais kaip prisiperku maistiako, kasininkai tikriausiai galvoja, kad kokia daugiavaike sheima , o mes tik 2-iese...
QUOTE(6663 @ 2008 09 30, 20:23)
geras ..ash ju nepirkau, dovanojo maisto parduotuvej, nes daug $$$ ishleidau..Ash kartais kaip prisiperku maistiako, kasininkai tikriausiai galvoja, kad kokia daugiavaike sheima , o mes tik 2-iese...
nu ten amerika...mums nedovanoja cia nieko brangiai tenka patiems pirktis
QUOTE(aguonele @ 2008 09 30, 11:35)
nu ten amerika...mums nedovanoja cia nieko brangiai tenka patiems pirktis
ech, niekur uz dyka neduoda..cia tik gudrybe..
Aguonele,beliasai liuks,as daznai situos kepu,man jie toookie skanus,praryjam is karto visus
QUOTE(Briliantas @ 2008 09 30, 07:08)
Silke:
silke supjaustome mazais gabaliukais ir sudedame i lekste...ant virsaus dedame smulkiai pjaustytus svogunus, ant ju - virta ir smulkinta kiausini, o pabaigoje - bulviu kose.... skanaus
silke supjaustome mazais gabaliukais ir sudedame i lekste...ant virsaus dedame smulkiai pjaustytus svogunus, ant ju - virta ir smulkinta kiausini, o pabaigoje - bulviu kose.... skanaus
oho čia man buvo naujiena, kad silkė su bulvių koše
QUOTE(aukselisr @ 2008 09 30, 09:43)
Labas rytas
va idedu ir as nuotraukyciu, vakar gaminau idaryta baklazana
Gal kam bus idomu parasysiu receptuka,
va idedu ir as nuotraukyciu, vakar gaminau idaryta baklazana
Gal kam bus idomu parasysiu receptuka,
įdomu ar ne visada rašyk viską kartu su foto
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.