Gal cia kas nors pagelbes mamytes pasidalinkit recepteliu kaip gaminti virtu bulviu cepelinus su varske
QUOTE(lapute33 @ 2008 09 30, 16:50)
Gal cia kas nors pagelbes mamytes pasidalinkit recepteliu kaip gaminti virtu bulviu cepelinus su varske
tiesiog vietoj virtu bulviu dedi varskes.... zalios bulves, prieskoniai, kiausinis ir varske...
QUOTE(lapute33 @ 2008 09 30, 14:50)
Gal cia kas nors pagelbes mamytes pasidalinkit recepteliu kaip gaminti virtu bulviu cepelinus su varske
na išvirt bulves, atšaldyt ,permalt jas, aš dedu kiaušinį ,biški kraklomo, na kad neišplauktu ir miltų, išminkau kad tešla neliptu prie rankų aišku dar druskos reik, o tada formuot cepelinus ir įdarą dėt koks patinka. tikiuosi suprantamai parašiau
skanaus
QUOTE(lilia @ 2008 09 30, 16:34)
o tu kepei tokį kiekį kiek recepte?
QUOTE(Evuška @ 2008 09 30, 16:45)
o tu kepei tokį kiekį kiek recepte?
Taip
tik liko įdaro, bet gal po mažiau dėjau, kad "neišsižiotų" bijojau
Labai uzsimaniau baklazano ir kugelio...
Sveikutes norit Zemaitisku blynu? Jei taip tai prasom:
Zemaiciu blynai kitaip [/i]
[i]8 virtos bulves,
kiausinis,
krakmolo 3 saukstai
druskos
Bulves sumaliau,sudejau visa kita ir suminkiau
Zalio farso
svogunas
druska, pipirai
Blynelius dariau mazesnius ir plonesnius, kad farsas iskeptu. kepiau ilgai, ant mazos ugnies
labai patiko,labiau nei su virta mesa
Zemaiciu blynai kitaip [/i]
[i]8 virtos bulves,
kiausinis,
krakmolo 3 saukstai
druskos
Bulves sumaliau,sudejau visa kita ir suminkiau
Zalio farso
svogunas
druska, pipirai
Blynelius dariau mazesnius ir plonesnius, kad farsas iskeptu. kepiau ilgai, ant mazos ugnies
labai patiko,labiau nei su virta mesa
QUOTE(brashke77 @ 2008 09 30, 08:41)
Sveikutes norit Zemaitisku blynu? Jei taip tai ptasom:
Zemaiciu blynai kitaip [/i]
[i]8 virtos bulves,
kiausinis,
krakmolo 3 saukstai
druskos
Bulves sumaliau,sudejau visa kita ir suminkiau
Zalio farso
svogunas
druska, pipirai
Blynelius dariau mazesnius ir plonesnius, kad farsas iskeptu. kepiau ilgai, ant mazos ugnies
labai patiko,labiau nei su virta mesa
Zemaiciu blynai kitaip [/i]
[i]8 virtos bulves,
kiausinis,
krakmolo 3 saukstai
druskos
Bulves sumaliau,sudejau visa kita ir suminkiau
Zalio farso
svogunas
druska, pipirai
Blynelius dariau mazesnius ir plonesnius, kad farsas iskeptu. kepiau ilgai, ant mazos ugnies
labai patiko,labiau nei su virta mesa
ash noriu , gaila, toli gyveni...
Atsiusciau, tik jau abejoju, ar skanus bus Aciu 6663
Praeitam puslapyje maciau, kad gaminai SB virtas ausis. O tiesa, kad amerikonai nevalgo ausu, liezuviu, koju ir pan? (Mama sake)
Tarp kitko, ziurejau amerikieciu Baimes faktoriu, tai jiems isbandymas buvo... valgyti virta kiaules liezuvi!!! Tai kol jie ziaugciojo, man seiles tyso... tyso...
Sorry uz offtopic, tiesiog smalsu...
Praeitam puslapyje maciau, kad gaminai SB virtas ausis. O tiesa, kad amerikonai nevalgo ausu, liezuviu, koju ir pan? (Mama sake)
Tarp kitko, ziurejau amerikieciu Baimes faktoriu, tai jiems isbandymas buvo... valgyti virta kiaules liezuvi!!! Tai kol jie ziaugciojo, man seiles tyso... tyso...
Sorry uz offtopic, tiesiog smalsu...
QUOTE(brashke77 @ 2008 09 30, 17:41)
Sveikutes norit Zemaitisku blynu? Jei taip tai prasom:
Zemaiciu blynai kitaip [/i]
[i]8 virtos bulves,
kiausinis,
krakmolo 3 saukstai
druskos
Bulves sumaliau,sudejau visa kita ir suminkiau
Zalio farso
svogunas
druska, pipirai
Blynelius dariau mazesnius ir plonesnius, kad farsas iskeptu. kepiau ilgai, ant mazos ugnies
labai patiko,labiau nei su virta mesa
Zemaiciu blynai kitaip [/i]
[i]8 virtos bulves,
kiausinis,
krakmolo 3 saukstai
druskos
Bulves sumaliau,sudejau visa kita ir suminkiau
Zalio farso
svogunas
druska, pipirai
Blynelius dariau mazesnius ir plonesnius, kad farsas iskeptu. kepiau ilgai, ant mazos ugnies
labai patiko,labiau nei su virta mesa
bet kaip tu laiku mieloji,kaip tik verdu bulves žemaičiam pirmą kart gyvenime tai bandysiu,gal gausis
QUOTE(silsta @ 2008 09 30, 08:09)
Sveika, Srove, nu šitokį kepsnį geriausiu atveju "išspausčiau" tik švenčių proga.
Aciu, labai labai , nu bet primeskim, kiek laiko tai uzimtu Koki kila bulviu nuskusti, sutarkuoti per burokine tarka 15min., susitaisyti farsa 10min. ir padazo gamybai max 15 min., viso gaunas 40min., neskaitant kepimo ne taip jau ir sventiskai , valandike pietums, kaip ir paprastai
Papildyta:
QUOTE(enrika82 @ 2008 09 30, 15:00)
Labai labai skaniai atrodo
Dekui, man labiau patiktu su sprandine mesa(vist.krutineliu nelabai megstu )Liko nuo 2 vistu, reikejo sunaudoti kazkaip
Sian apsinuodijau nuo 6663 voverusku, ausu, stintu, neragaukit ir net geriau neziurekit, nes paliks bloga
Braskes77 zemaiciai, tik zemaiciams , o as kadangi tokia esu, tai viskas man ir tik man