QUOTE(indria @ 2008 09 30, 14:45)
sudomino tavo samakliakas
kadangi esu dar tik pradedancioji konservuotoja tai gal gali tiksliau parasyt...? kiek to aliejaus ten reikia? tik troskinimui ar iri stiklainius uzpilt? priekoniu nereikia? ar nieko jei vietoj svoguno pora desiu?
mazdaug: vienas nedidelis kopustas, kokios 6 morkos, 3 pomidorai, 3 svogunai, tinka ir poras...dar galima deti ir petrazoliu ir krapu.... viska susmulkinus dedu i puoda su trupuciu vandens, prieskoniai druska ir darzoviu arba troskiniu prieskoniai is Santa Marija.....o aliejaus tiek, kad susitroskintu, pilasi kai iski vanduo nugaruoja......taip riebiau biski
tada troskinu maisydama kol viskas suminksteja ir i sloikus.....kai atvesta laikau rusi arba saldytuve.... skanaus