AS PASKUTINI KART

(daugiau pazadu nesileisti i diskusijas)
QUOTE(ingridukas @ 2008 09 10, 07:49)
Visciukas tabaka.
Visciuka padruskinau papipirinau ir iskepiau keptuvei,valgem su bulviu kose ir pomidorais.
QUOTE(Briliantas @ 2008 09 10, 12:03)
Zemaiciu blynai:
Bulves, farsas...prieskoniai...svoguniukai
QUOTE(Briliantas @ 2008 09 13, 15:08)
Burokeliu sriubyte:
burokai, bulves, morkos, svogunas, cesnakai, prieskoniai
kokia nauda is tokiu postu? po ju dar seka 5 postai "oi kaip saunu" oi kaip grazu". tikrai ir saunu ir grazu. bet:
a) jei as pradedanti, tai man toks receptas - naudos 0 (nes paprastai pradedanciam tik sudetiniu produktu isvardijimas nelabai daug naudos)
b ) o jei esu asas ir jau esu kada nors kepus visciuka ar macius burokeliu sriuba, tai tikriausiai pasakymas padruskinau, papipirinau, arba sudetis - burokelis, morkyte... irgi nenaudinga.
nesu ir as pati asas, ir pati paieskau kas ten dedasi i tuos varskecius, ale tam yra spec temos, kur gali nueiti ir pasiskaityti apie varškėčių darymo subtilybes. mano akimis šita tema skirta daugiau idejoms pasisemti, o ne mokytis kepti bulvinius blynus, virti kiausinius ar kazka tokio.
zodziu as manau sita tema yra labai liuks, bet jau nebeatitinka savo pavadinimo... todel siulau gerinti jos kokybe