QUOTE(Srove @ 2008 09 24, 18:32)
Siaip restoranuose dazniausiai juk buna isvardinta: sriubos;mesos patiekalai,bulviu patiekalai,miltu patiekalai,varskes ir pan., kai kas darzoves laiko pirmu patiekalu, ar misraine, kai kam patinka sriuba, kaip pirmas patiekalas, bet manau, kad varskes apkepas vistik ne desertas, ne koks gerimas, o paprasciausias valgis, ir visai nesvarbu, ar jis su mandarinais, ar apelsinais

Sveciuose as valgiau jautiena su svogunais, uzskasdama saldziu ananasu, nu tai ir tai reiktu iskraustyti i saldzius patiekalus.As taip nemanau, bet tai tik mano nuomone
Yra kazkokie standartai,kurie priskiria patiekalus prie tinkamos kategorijos.savaime aisku esam laisvi zmones ir saltibarscius restorane galim uzsisakyti desertui,ale vistiek tai bus sriuba ir liks pirmas patiekalas
man jautiena su ananasais skiriasi nuo varskes apkepo su razinom,bet cia tik mano nuomone
mano minties,kaip matau,nesupratot : argi ne lengviau pacioms butu,jei sriubas detumem prie sriubu,salotas prie uzkandziu,ledus prie desertu? Juk taip ir patogiau butu surast patikusi recepta...nemanau,kad kuri is musu,prie kisieliu iesko marinuotos lasisos aprasymo