Bulviniai makaronai su keptos sonines padazu.Virtas bulves sumalam, dedam pora kiausiniu, dedam miltu tiek, kad tesla neliptu prie ranku, bet butu minksta.Gerai isminkome, iskociojame plonai, pabarstome miltais virsu ir apacia ir susukame i rulona, tada plonai supjaustome,pabarstome miltais ir ispurename.Dedame i verdanti vandeni, ar sultini ir verdame.Padazas, kepta sonine su svogunais, arb.saukstelis miltu, puse stiklines magi kostilija sultinio, ir grietineles.
Kazkur vaiku temoje rastas varskes apkepas, labai isgirtas buvo, tai pabandziau, tikrai labai skanu, tik as dar konservuotu mandarinu dejau.
500gr.varskes,4 kiausiniai,3 saukstai cukraus,3saukstai manu, uzmerktu pusej stiklines pieno, 3 saukstai sviesto,druskos.Kiausinio trynius issukti su cukrumi,deti sviesta(tik ne atkaitinta) ir viska gerai issukti.Baltymus suplakti iki standumo.Sudeti likusius produktus, ismaisyti, baltymus pabaigoje atsargiai imaisyti ir kepti apie 45 min.180l.As is puses normos bandziau, tai man gavosi plonas, bet vistiek labai skanus.
Kazi, o kaip apkepas, prie kokiu receptu, ar varskeciai?