uoj ir vel kiek skanumynu
vakar dariau
kiaulienos troskinukas -buvo mente, berods mazais gabaleliais ir paprieskoniuot -bet paprieskoniuota pabuvo per nakti (nebutina, aisku), i verdanti vandeni ir virt virt virt o keptuveje susmulkinti grybai (buvo zali ir 4 dideli dziovinti -juos reikejo pamirkyt), svogunai, cili pipiriukas, prieskoniai pakepinti ant vos aliejaus. paskui abi dalis sumakaluot ir valgyt
kiaulienos troskinukas -buvo mente, berods mazais gabaleliais ir paprieskoniuot -bet paprieskoniuota pabuvo per nakti (nebutina, aisku), i verdanti vandeni ir virt virt virt o keptuveje susmulkinti grybai (buvo zali ir 4 dideli dziovinti -juos reikejo pamirkyt), svogunai, cili pipiriukas, prieskoniai pakepinti ant vos aliejaus. paskui abi dalis sumakaluot ir valgyt
QUOTE(indria @ 2008 09 20, 22:31)
saunu kad gavos
o as siandien tokiu kaip ir paprastu kotletu prikepiau, tik va laaabai skaniai gavos, nes pakepus keptuvej, po to dar sudejau i orkaite, apdejau nedidukais gabaleliais supjaustytas paprikas ir uztarkavau suriu valgem su ryziais juos isvirus, visada pridedu sviestos, truputi druskos ir truputi cukraus
oij jau kotletukai kokie skanus atrodo taip dabar uzsimaniau ju
QUOTE(Mintibutė @ 2008 09 21, 15:43)
niam niam ir sito noreciau
Dariau vakar vistyte Marinavau majoneze ir arabiskuose prieskoniuose 3 valandas, tada dejau i kepimo inda ir uzpyliau naminem obuoliu sultim ir kepiau kol mesyte suminkstejo ir pradejo "lipt" nuo kaulo. Labai skanu. O bulvytes apvirtos ir paskuj apkeptos keptuvej. Vista
[attachmentid=159302]
[attachmentid=159302]
QUOTE(Karpeace @ 2008 08 18, 20:33)
Sparneliai
Sparnelius įtrinu prieskoniais ir palieku kelioms valandoms, kartais, kai nėra laiko tai nepalieku iškarto kepu. Kepu orkaitėj, nors originalas to recepto rekomenduoja kepti keptuvėj. Aš orkaitėj kepu gal kokią 40 minučių ir tada užpilu padažu, kuris daromas taip: 4 šaukštai pomidorų padažo (bet kokio), 1 šaukštas medaus, 1 šaukštas garstyčių ir aš dar priedu įpjaustau svogūno. Viską išmaišau ir užpilu ant sparnelių, tada dar pakepu - troškinu orkaitėj apie 15 minučių. Šiap kadangi visada darau didesnį kiekį sparnelių, tai to padažo padarau dvigubai daugiau, galima medučio daugiau įdėti. kas ragavo beveik viesiem labai patiko
Bulvytes 10min. pavirtos, o po to orkaiteje keptos, o lekstes viduryje baltuoja kastinys...
Sparnelius įtrinu prieskoniais ir palieku kelioms valandoms, kartais, kai nėra laiko tai nepalieku iškarto kepu. Kepu orkaitėj, nors originalas to recepto rekomenduoja kepti keptuvėj. Aš orkaitėj kepu gal kokią 40 minučių ir tada užpilu padažu, kuris daromas taip: 4 šaukštai pomidorų padažo (bet kokio), 1 šaukštas medaus, 1 šaukštas garstyčių ir aš dar priedu įpjaustau svogūno. Viską išmaišau ir užpilu ant sparnelių, tada dar pakepu - troškinu orkaitėj apie 15 minučių. Šiap kadangi visada darau didesnį kiekį sparnelių, tai to padažo padarau dvigubai daugiau, galima medučio daugiau įdėti. kas ragavo beveik viesiem labai patiko
Bulvytes 10min. pavirtos, o po to orkaiteje keptos, o lekstes viduryje baltuoja kastinys...
Kaip skaniai atrodo einu darytis
Siandien vaziuodama namo uzsimaniau kazko jausmus gaivinancio, tai sumasciau stai toki troskini- Cili troskinio interpretacija:
reikia: 5 parukytu desreliu, pomidoru keleto, paprikos anksties, svoguno, cesnako, morkytes, pupeliu 2 skardiniu, kario prieskoniu, prieskoniu troskiniams, pomidoru padazo
pirmiausia iskepiau desreles, sudejau smulkiai pjaustyta svoguna, cesnaka, tarkuota morka, paprika siaudeliais. kai viskas apkepe, sudejau pjaustytus pomidorus, kiek veliau pomidoru padaza ir nupiltas pupeles. Kaitinau ant mazos ugnies vis maisydama, kad skysciai nugaruotu. Tada dejau prieskoniu. Druskos nereikia, vegetos irgi- as arsi jos priesininke
Skanaus!!!
reikia: 5 parukytu desreliu, pomidoru keleto, paprikos anksties, svoguno, cesnako, morkytes, pupeliu 2 skardiniu, kario prieskoniu, prieskoniu troskiniams, pomidoru padazo
pirmiausia iskepiau desreles, sudejau smulkiai pjaustyta svoguna, cesnaka, tarkuota morka, paprika siaudeliais. kai viskas apkepe, sudejau pjaustytus pomidorus, kiek veliau pomidoru padaza ir nupiltas pupeles. Kaitinau ant mazos ugnies vis maisydama, kad skysciai nugaruotu. Tada dejau prieskoniu. Druskos nereikia, vegetos irgi- as arsi jos priesininke
Skanaus!!!
QUOTE(Eileitija @ 2008 09 23, 17:30)
Dariau vakar vistyte Marinavau majoneze ir arabiskuose prieskoniuose 3 valandas, tada dejau i kepimo inda ir uzpyliau naminem obuoliu sultim ir kepiau kol mesyte suminkstejo ir pradejo "lipt" nuo kaulo. Labai skanu. O bulvytes apvirtos ir paskuj apkeptos keptuvej. Vista
[attachmentid=159302]
[attachmentid=159302]
kokia apetitinga vistyte
Papildyta:
O as va kepiau alia Ceburekus , pagal kazkurios mamytes receptuka.
Kur reikia paimti vafliu lakstus, pertepti juos jau paruostu kaip kotletams farsu ( tik be kiausinio) supjaustyti gabaliukais, pamakaluoti tesloje, tokioje kaip lietiniams blynams ir kepti aliejuje, labai skaniai gavosi [attachmentid=159324]
Viriau siandien barsciu sriuba su sonkauliukais nieko "blatno", viskas paprasta. Sonkauliukus keptuvej pakepiau truputi ir tada i verdanti vandeni, o toliau tikriausiai zinot kas ir kaip daroma
[attachmentid=159327]
Papildyta:
Merginos Turiu laaabbaiii dideli prasyma Ar galit papasakot kaip ir per kur sukeliat nuotraukas? Nes cia is SM leidzia tik apie 30 KB, tai man nepakanka tiek norisi ir procesa idet gaminimo Kalbeta buvo kazkur apie tai, bet niekur nerandu...
[attachmentid=159327]
Papildyta:
Merginos Turiu laaabbaiii dideli prasyma Ar galit papasakot kaip ir per kur sukeliat nuotraukas? Nes cia is SM leidzia tik apie 30 KB, tai man nepakanka tiek norisi ir procesa idet gaminimo Kalbeta buvo kazkur apie tai, bet niekur nerandu...
QUOTE(Eileitija @ 2008 09 23, 08:30)
Dariau vakar vistyte Marinavau majoneze ir arabiskuose prieskoniuose 3 valandas, tada dejau i kepimo inda ir uzpyliau naminem obuoliu sultim ir kepiau kol mesyte suminkstejo ir pradejo "lipt" nuo kaulo. Labai skanu. O bulvytes apvirtos ir paskuj apkeptos keptuvej. Vista
nu tu bulviu apskrudimo grozis, tai..nibigaliu
QUOTE(Čerčikas @ 2008 09 23, 20:04)
merginos, gal kuri žinote kur LT nusipirkti gatavą (šaldytą) mielinę tešlą?
kiek peržiūrėjau pc tai ten tik sloksniuotos tešlos kelių rūšių yra, o man paprastos reikėtų noriu bandučių su dešrelėmis išsikepti, o su sluoksniuota ne taip skanu ir tas trupinimas nervuoja
kiek peržiūrėjau pc tai ten tik sloksniuotos tešlos kelių rūšių yra, o man paprastos reikėtų noriu bandučių su dešrelėmis išsikepti, o su sluoksniuota ne taip skanu ir tas trupinimas nervuoja
Visuose prekybos centruose šaldytuvuose, ten, kur radai sluoksniuotą tešlą, turėjo būti ir mielinė - ji raudonoje pakuotėje
Paspausk ant šitos nuorodos http://www.mantinga....ex.php?cid=4303
Brashke