Įkraunama...
Įkraunama...

receptai su nuotraukomis

uoj ir vel kiek skanumynu thumbup.gif
Atsakyti
vakar dariau blush2.gif
kiaulienos troskinukas -buvo mente, berods g.gif mazais gabaleliais ir paprieskoniuot -bet paprieskoniuota pabuvo per nakti ax.gif (nebutina, aisku), i verdanti vandeni ir virt virt virt tongue.gif o keptuveje susmulkinti grybai (buvo zali ir 4 dideli dziovinti -juos reikejo pamirkyt), svogunai, cili pipiriukas, prieskoniai pakepinti ant vos aliejaus. paskui abi dalis sumakaluot ir valgyt drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2008 09 20, 22:31)
hihihi.gif
saunu kad gavos thumbup.gif

o as siandien tokiu kaip ir paprastu kotletu prikepiau, tik va laaabai skaniai gavos, nes pakepus keptuvej, po to dar sudejau i orkaite, apdejau nedidukais gabaleliais supjaustytas paprikas ir uztarkavau suriu rolleyes.gif  valgem su ryziais smile.gif  juos isvirus, visada pridedu sviestos, truputi druskos ir truputi cukraus ax.gif
user posted image



oij jau kotletukai kokie skanus atrodo wub.gif taip dabar uzsimaniau ju blush2.gif


QUOTE(Mintibutė @ 2008 09 21, 15:43)
Vietoj blynu,iskepam kiausinienes:


niam niam ir sito noreciau thumbup.gif
Atsakyti
Dariau vakar vistyte ax.gif Marinavau majoneze ir arabiskuose prieskoniuose 3 valandas, tada dejau i kepimo inda ir uzpyliau naminem obuoliu sultim ir kepiau kol mesyte suminkstejo ir pradejo "lipt" nuo kaulo. Labai skanu. O bulvytes apvirtos ir paskuj apkeptos keptuvej. Vista
[attachmentid=159302]
Atsakyti
QUOTE(Karpeace @ 2008 08 18, 20:33)
Sparneliai
Sparnelius įtrinu prieskoniais ir palieku kelioms valandoms, kartais, kai nėra laiko tai nepalieku iškarto kepu. Kepu orkaitėj, nors originalas to recepto rekomenduoja kepti keptuvėj. Aš orkaitėj kepu gal kokią 40 minučių ir tada užpilu padažu, kuris daromas taip: 4 šaukštai pomidorų padažo (bet kokio), 1 šaukštas medaus, 1 šaukštas garstyčių ir aš dar priedu įpjaustau svogūno. Viską išmaišau ir užpilu ant sparnelių, tada dar pakepu - troškinu orkaitėj apie 15 minučių. Šiap kadangi visada darau didesnį kiekį sparnelių, tai to padažo padarau dvigubai daugiau, galima medučio daugiau įdėti. kas ragavo beveik viesiem labai patiko  essen.gif
Bulvytes 10min. pavirtos, o po to orkaiteje keptos, o lekstes viduryje baltuoja kastinys...
user posted image


Kaip skaniai atrodo thumbup.gif einu darytis thumbup.gif
Atsakyti
Siandien vaziuodama namo uzsimaniau kazko jausmus gaivinancio, tai sumasciau stai toki troskini- Cili troskinio interpretacija: biggrin.gif
reikia: 5 parukytu desreliu, pomidoru keleto, paprikos anksties, svoguno, cesnako, morkytes, pupeliu 2 skardiniu, kario prieskoniu, prieskoniu troskiniams, pomidoru padazo
user posted image
pirmiausia iskepiau desreles, sudejau smulkiai pjaustyta svoguna, cesnaka, tarkuota morka, paprika siaudeliais. kai viskas apkepe, sudejau pjaustytus pomidorus, kiek veliau pomidoru padaza ir nupiltas pupeles. Kaitinau ant mazos ugnies vis maisydama, kad skysciai nugaruotu. Tada dejau prieskoniu. Druskos nereikia, vegetos irgi- as arsi jos priesininke
user posted image
Skanaus!!!
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2008 09 23, 17:30)
Dariau vakar vistyte  ax.gif  Marinavau majoneze ir arabiskuose prieskoniuose 3 valandas, tada dejau i kepimo inda ir uzpyliau naminem obuoliu sultim ir kepiau kol mesyte suminkstejo ir pradejo "lipt" nuo kaulo. Labai skanu. O bulvytes apvirtos ir paskuj apkeptos keptuvej. Vista
[attachmentid=159302]

kokia apetitinga vistyte bigsmile.gif
Papildyta:
O as va kepiau alia Ceburekus , pagal kazkurios mamytes receptuka.
Kur reikia paimti vafliu lakstus, pertepti juos jau paruostu kaip kotletams farsu ( tik be kiausinio) supjaustyti gabaliukais, pamakaluoti tesloje, tokioje kaip lietiniams blynams ir kepti aliejuje, labai skaniai gavosi thumbup.gif [attachmentid=159324]
Atsakyti
Viriau siandien barsciu sriuba su sonkauliukais ax.gif nieko "blatno", viskas paprasta. Sonkauliukus keptuvej pakepiau truputi ir tada i verdanti vandeni, o toliau tikriausiai zinot kas ir kaip daroma g.gif
[attachmentid=159327]
Papildyta:
Merginos 4u.gif Turiu laaabbaiii dideli prasyma blush2.gif Ar galit papasakot kaip ir per kur sukeliat nuotraukas? Nes cia is SM leidzia tik apie 30 KB, tai man nepakanka tiek blush2.gif blush2.gif norisi ir procesa idet gaminimo blush2.gif Kalbeta buvo kazkur apie tai, bet niekur nerandu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2008 09 23, 08:30)
Dariau vakar vistyte  ax.gif  Marinavau majoneze ir arabiskuose prieskoniuose 3 valandas, tada dejau i kepimo inda ir uzpyliau naminem obuoliu sultim ir kepiau kol mesyte suminkstejo ir pradejo "lipt" nuo kaulo. Labai skanu. O bulvytes apvirtos ir paskuj apkeptos keptuvej. Vista


nu tu bulviu apskrudimo grozis, tai..nibigaliu doh.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri žinote kur LT nusipirkti gatavą (šaldytą) mielinę tešlą? 4u.gif
kiek peržiūrėjau pc tai ten tik sloksniuotos tešlos kelių rūšių yra, o man paprastos reikėtų blush2.gif noriu bandučių su dešrelėmis išsikepti, o su sluoksniuota ne taip skanu ir tas trupinimas nervuoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 09 23, 20:04)
merginos, gal kuri žinote kur LT nusipirkti gatavą (šaldytą) mielinę tešlą? 4u.gif
kiek peržiūrėjau pc tai ten tik sloksniuotos tešlos kelių rūšių yra, o man paprastos reikėtų blush2.gif  noriu bandučių su dešrelėmis išsikepti, o su sluoksniuota ne taip skanu ir tas trupinimas nervuoja blush2.gif


Visuose prekybos centruose šaldytuvuose, ten, kur radai sluoksniuotą tešlą, turėjo būti ir mielinė - ji raudonoje pakuotėje mirksiukas.gif

Paspausk ant šitos nuorodos http://www.mantinga....ex.php?cid=4303
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linucia: 23 rugsėjo 2008 - 19:12
Brashke thumbup.gif
Atsakyti