Siandien toki kepsniuka isbandziau su vistos krutinele.Dviems dideliems kepsniams reiks:
Vistos krutineles didesnes;
Ryziu apvaliuju du saukstus:
Baklazano;
Svoguno didesnio;
Kiausinio;
Grietineles 150gr.;
Sonines zalios 150gr;
Pipiru;
Baziliko;
Druskos;
Arb.saukstelio miltu.
Vistos krutinele padalinam isilgai pusiau.Po to kiekviena pusele dar perpjaunam pusiau isilgai, bet ne iki galo, kad eitu ismusti.Abi krutineles nestorai ismusam, pabarstom druska,pipirais ir baziliku dziovintu.Imam folijos, isklojam ja nedideli dubeneli ir isklojam krutinele.Tada pasiruosiam idara: issiverdam ryzius, kad nebutu birus.Sonine susmulkinam kubeliais pakepam, kai iskepa suberiam smulkinta svoguna ir dar pakepam.Baklazanas turi buti is anksto supjaustytas riekutemis ir valanda palaikytas su druska, kad nutrauktu aitruma.Po to ji nuplauname ir susmulkiname kubeliais ir dedame I pakepinta sonine su svogunais ir kepame, kol baklazanas graziai parus.Tada padaliname mase beveik pusiau(mazesne dali paliekame keptuveje), o kita puse padaliname dar pusiau ir sudedame I vistos krutinele.Isplakame kiausini, pilame 50gr,grietineles ir supilame ant idaro, tada uzlankstome krutineles krastus, uzsukame folija ir I orkaite valandai.Baigiant kepti, praveriame folija, kad apskrustu.Likusi keptuveje baklazana su sonine apibarstome sauksteliu miltu, dar truputi pakepame pilame pieno 100gr.ir likusia grietinele ir uzverdame.Galima ideti zalumynu.