Įkraunama...
Įkraunama...

receptai su nuotraukomis

QUOTE(mammka @ 2008 09 22, 16:01)
Vsio..einu įrankių atsinešt  essen.gif .Alkana kaip žvėris  doh.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif dar liko biggrin.gif
Atsakyti
kaip noriu cepelinu, nu nusisausiu doh.gif tenkinsiuos tik kugeliu siandien cool.gif
Atsakyti
Cepelinai..... essen.gif essen.gif Reiks man bulviu tinkamu cepelinam pasisieskoti, nes jau taip pasiilgau cepelinuku ax.gif
Atsakyti
Siandien toki kepsniuka isbandziau su vistos krutinele.Dviems dideliems kepsniams reiks:
Vistos krutineles didesnes;
Ryziu apvaliuju du saukstus:
Baklazano;
Svoguno didesnio;
Kiausinio;
Grietineles 150gr.;
Sonines zalios 150gr;
Pipiru;
Baziliko;
Druskos;
Arb.saukstelio miltu.
Vistos krutinele padalinam isilgai pusiau.Po to kiekviena pusele dar perpjaunam pusiau isilgai, bet ne iki galo, kad eitu ismusti.Abi krutineles nestorai ismusam, pabarstom druska,pipirais ir baziliku dziovintu.Imam folijos, isklojam ja nedideli dubeneli ir isklojam krutinele.Tada pasiruosiam idara: issiverdam ryzius, kad nebutu birus.Sonine susmulkinam kubeliais pakepam, kai iskepa suberiam smulkinta svoguna ir dar pakepam.Baklazanas turi buti is anksto supjaustytas riekutemis ir valanda palaikytas su druska, kad nutrauktu aitruma.Po to ji nuplauname ir susmulkiname kubeliais ir dedame I pakepinta sonine su svogunais ir kepame, kol baklazanas graziai parus.Tada padaliname mase beveik pusiau(mazesne dali paliekame keptuveje), o kita puse padaliname dar pusiau ir sudedame I vistos krutinele.Isplakame kiausini, pilame 50gr,grietineles ir supilame ant idaro, tada uzlankstome krutineles krastus, uzsukame folija ir I orkaite valandai.Baigiant kepti, praveriame folija, kad apskrustu.Likusi keptuveje baklazana su sonine apibarstome sauksteliu miltu, dar truputi pakepame pilame pieno 100gr.ir likusia grietinele ir uzverdame.Galima ideti zalumynu.
user posted image
user posted image
user posted image



Atsakyti
Mano nuo vaikystes labiausiai megstamas patiekalas - plovos. kurias visada verdu greitpuodyje 4u.gif

Sio vakaro vakariene rolleyes.gif

user posted image
user posted image


user posted image
user posted image
Atsakyti
sveikos 4u.gif
zuikis biggrin.gif

paruošti maltą mėsą, įtarkuoju bulvę, įdedu išmirkyto batono, prieskoniai, kiaušinisi, tada suformuoti zuikį , aš tą darau iš karto skardoje , nuskustas bulves perpjaunu per pusę ir aliejaus ir prieskonių mišinyje šiek tiek palaikau, tada nebereikia jų laistyti ir prieskonių užtenka, tada į orkaitę ant 200 laipsnių apie 1-1,5 val, kepti, tik kažkaip fotkėse apdegęs atrodo, nors iš tikrųjų labai gavsosi minkštas ir tuo pačiu traškus thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2008 09 22, 10:04)
na va mano pirmas blynas....forma ne labai kibiniska...dar nemoku gerai smile.gif


man labiau bandeles primena,o ne kibinus, bet atrodo tikrai labai viliojančiai bigsmile.gif
Atsakyti
Nu prasikeikiau galutinai shi vakara..
ner ramybes...
nors kiekviena vakara prashau, kai meldziuosi: "..ir neleisk musu gundyti, bet gelbek mus nuo pikto..."...

vis tiek visi gundo ir vilioja..

mad.gif

(o shiaip- ziauriai skaniai jus cia per tas pora dienu pasireishket 4u.gif smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 09 23, 00:33)
man labiau bandeles primena,o ne kibinus,  bet atrodo tikrai labai viliojančiai  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif blush2.gif
bet dar nezinau kaip tiksliai reikia uzlankstyti g.gif



skanu ir zuikis ir vistiena thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Ale Ceburekai...recepto gal nekartosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2008 09 22, 08:09)
Labas rytas
Kibinai

oj kaip skaniai atrodo bigsmile.gif viskas, bandysiu ir as biggrin.gif

QUOTE(zuika12 @ 2008 09 22, 14:18)
Merginos gelbekit, kuri kepe bulves su farsu (Kur i bulviu vidu farsas)orkaiteja, nerandu receptuko  blush-anim-cl.gif

kazkada buvau idejus savo recepta, bet nezinau ar mano turi omeny blush2.gif as darau visai paprastai, isgremziu bulves su skustuku, prikemsu prieskoniuoto farso, sustatau i karsciui atsparu inda (kad normaliai stovetu, dar apacia truputi nupjaunu smile.gif ), izpilu iki puses mazdaug (gal truputi maziau) vandeniu ir kepu smile.gif kepa apie 40min.. gal kiek ilgiau... smile.gif i pabaiga dar galima surio uztarkuot... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indria: 23 rugsėjo 2008 - 09:54
Vakar pas mus buvo vistienos krutinele...Tiesiog nutariau paprastai iskepti.Vistienos krutinele perpjoviau pusiau, padauziau su plaktuku,kad butu dar plonesne, paprieskoniavau vistienos prieskoniais, pamirkiau i kiausinio plakini, paskui i miltus ir vel i kiausinio plakini. Tada dejau tiesiai i ikaitusi alieju ir kepiau, kol apskrus...Paprasciau nei paprasta smile.gif Valgeme su virtais ryziais, kuriu virsuje uzbarsciau dar plovo prieskoniuku. Taip pat pasudytame vandenyje virtas darzoviu misinys ir plius tarkuota morkyte su truputeliu cesnako ir majonezu. Mesa apslaksciau majonezu ir kepsniu padazu.Skanaus!!!!

user posted image
Atsakyti