Įkraunama...
Įkraunama...

receptai su nuotraukomis

QUOTE(Myja @ 2008 09 22, 13:07)
sveikos.. kaip ten ta tesla sukapoti kibinams, niekaip neisnesa mano smegenine biggrin.gif  labai noriu nustebinti MB..

nezinau kaip reikia tiksliai, tai sutarkavau margarina i ji sumeciau kiek reikia miltu ir tiesiog minkiau kol gavosi vientisa mase tada sudejau kas dar priklauso pagalrecepta ir viskas.... g.gif
man kaip pirmam kartui gavosi skaniai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2008 09 22, 13:07)
sveikos.. kaip ten ta tesla sukapoti kibinams, niekaip neisnesa mano smegenine biggrin.gif  labai noriu nustebinti MB..

As siuo metu kapoju su kombainu, bet kaip neturejai tai peiliu zodziu i miltus sudedavau sviesta nedideliais gabaliukais ir kapojau, labai greitai susikapoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia iš SM receptukas
Bulves ant farso

Ikaitiname orkaite iki 180 laipsniu, i skarda istepta trupuciu aliejaus dedame paruosta farsa, ji istepame saukstu per visa (mazdaug) skarda (priklausomai kiek daug norima pagaminti), apie 1,5cm storio sluoksniu...farsa paruosti galite kaip kotletams ar kaip kitaip, kaip jums patinka....ant jo dedame nuskustas, nevirtas ir supjaustytas griezineliais storesniais bulves, pries tai jas susipjaustom i dubeni, kur apibarstom prieskoniais ar bulvem ar tiesiog vegeta ar tik druska ir rankom graziai jas visas ismaisom, kad prieskoniai vienodai pasiskirstytu...taigi sudedame bulves ant farso....dedame skarda i orkaite ir kepame apie 1h tada jau prisitarkuojam gausiau fermentinio megstamo surio ir apibarstom ta visa musu kepini....dar pakepame kol suris graziai apskrus....patiekiame karta su darzovemis zaliomis
[attachmentid=159106]
[attachmentid=159107]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 22 rugsėjo 2008 - 12:20
QUOTE(Agniska @ 2008 09 22, 13:12)
bulves ant farso....dedame skarda i orkaite ir kepame apie 20min....tada jau

tik 20 min? ir iskepa? ir farsas, ir bulbos? man tai kazkaip orkaitej bulves ilgai kepa doh.gif
Atsakyti
bonda,ačiū už pastebėjimą,receptą tai nukopnau is SM,o laiko nepakeičiau,dabar sutvarkiau,tikrai per 20 min,niekas neiškepa,kepiau apie valandą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2008 09 22, 13:21)
bonda,ačiū už pastebėjimą,receptą tai nukopnau is SM,o laiko nepakeičiau,dabar sutvarkiau,tikrai per 20 min,niekas neiškepa,kepiau apie valandą 4u.gif

o as jau buvau pagalvojus, kad nemoku kept tongue.gif tongue.gif ne sir farsa as kepu apie 40 min ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 09 22, 14:30)
o as jau buvau pagalvojus, kad nemoku kept tongue.gif  tongue.gif ne sir farsa as kepu apie 40 min ax.gif  ax.gif

Bendroj sumoj apie valandą gavosi,nes faršo nėra storas sluoksnis,aš dar pridėjau svogūno ant bulvių,šaiaip sūrio daugiau galima dėt.nes labai skonį gerą duoda drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos gelbekit, kuri kepe bulves su farsu (Kur i bulviu vidu farsas)orkaiteja, nerandu receptuko blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 09 22, 09:17)
Pas mane vakar cepelinai.
[/color]

Ryte įsijungiau SM,tik pamačiau cepus ir teko išjungt doh.gif .Visą dieną galvoju apie tavo cepus doh.gif

QUOTE(*Spyglė* @ 2008 09 22, 10:01)
o as vakar kepiau mielines bulkutes su desrele  thumbup.gif

Oi kaip skanu bigsmile.gif
QUOTE(Agniska @ 2008 09 22, 13:12)
Čia iš SM receptukas
Bulves ant farso 

Vsio..einu įrankių atsinešt essen.gif .Alkana kaip žvėris doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 09 22, 06:17)
[color=darkviolet]Oi kokie kibinai  thumbup.gif Vis neprisiruošiu pagaminti  blush2.gif Pas mane vakar cepelinai.Darau tradiciškai, tik nededu virtų bulvių.Vietoj jų varškės pokelis.Gaunasi balti, minkšti, skanus.Padažas grybai + svogūnai+ grietinė.Faršas jautiena/kalakutiena  4u.gif

O kokiam bulviu kiekiui pakelis varskes?As kepu is mazdaug 2,5kg bulviu,tai ar pakelio uztektu g.gif

QUOTE(Myja @ 2008 09 22, 09:07)

As tarkuoju,pirmiausia susipilu i bliuda miltus,tada tarkuoju ten margarina ar sviesta(paskutini karta dariau su sviestu,gavosi ypac skanus),supilu grietine ir isminkau,tada tesla atsaldau bent val,geriau kociojasi ir graziai uzsilipdo krasteliai.
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 09 21, 17:17)
RUGSTYNIU SRIUBA

I vandeni kuriame vire vistiena ( gavosi sultinys ) idejau pjaustyta svoguna, 3 bulves, supjaustytus 3 virtus kiausinius, rugstyniu negailedama ( nes mums patinka kai rugsciau ) bei druska ir 2 kubeliai vistienos sultinio "Magi".

user posted image

rugstyniu sriuba - mano megstamiausia wub.gif
Atsakyti
sriubyte:)
Ryziai, morka, bulves, pomidorai ir svogunas

user posted image
Atsakyti