Įkraunama...
Įkraunama...

receptai su nuotraukomis

Lašišos kepsneliai su garstyčiomis ir medumi
4 porcijoms reikės:
4 lašišos pjausnių,
Marinatui:
2 valg. šaukšt. garsyčių,
1 valg. šaukšt. medaus,
1 citrinos sultys ir tarkuota žievelė.
Marinatui sumaišyti medų su garstyčiomis, supilti šviežiai išspaustos citrinos sultis ir tarkuotą žievelę. Sumaišyti iki vientisos masės.
Kiekvieną pjausnį iš abiejų pusių ištepti garstyčių – medaus marinatu ir palikti pusvalandžiui pasimarinuoti.
Pasiruošti 4 dvigubus folijos lapus kiekvienam kepsneliui, ištepti juos aliejumi, uždėti lašišos gabalėlį, pabarstyti jį druska ir užlankstyti folijos kraštus kaip voko. Orkaitę įkaitinti iki 190С, sudėti “vokelius” ant grotelių ir kepti maždaug 20 min.

Dariau šitus šnd.... ax.gif

user posted image

nu ką aš žinau.... rolleyes.gif savotiškas toks skonis.... rolleyes.gif man labiau patinka tradiciškai paruošta, tai daugiau taip sakiau nebedarysiu... biggrin.gif
nor šiaip, visai nieko buvo.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2008 09 21, 18:22)
o picos pada pati darei ar koks pirktinis? smile.gif
as kartais malsenos perku ta kur jau buna paruosta, tik vandens bereikia smile.gif
o is keliu kiausiniu iseina tas blynas smile.gif  g.gif


perku paruostus padus ( saldyta mase)
isnaudojau 6 kiausinius
QUOTE(Ulė @ 2008 09 21, 18:31)
jei cia tik toks receptas,tai neajsku niekas smile.gif
is ko ta kiausiniene,tik kiausinai,taj keliu ju reik tokiam kiekiui blink.gif
grybu padazas smulkiau kaip?
kiek laiku uzpylus kept?

o is ko kepi kiausiniene? as dedu kiausinius,grietine/piena,kartais miltus,dar druska,pipiriukus biggrin.gif Kiekis priklauso nuo desreliu skaiciaus,as dejau 6kiaus.
grybu padazas tradicinis - pakepinti spirgai,svogunai,grybai,miltai ir uzpilta pienu,tada maisyti,kol nesutirsties.(geriau,kad butu kuo tirstesnis)
kept,kol graziai apskrus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintibutė: 21 rugsėjo 2008 - 19:04
QUOTE(brashke77 @ 2008 09 21, 19:04)
ten prie to recepto, kur parasyta FakOcia- tai ten nei pavadinimas nei patiekalas neatitinka. Ne fakocia, o FOKACIA- italiskas uzkandis, kai tarp plonu teslos lakstu dedamas pelesinis suris arba vytintas kumpis, kepama orkaiteje, pjaustoma trikampeliais. Tai labai plonytis, pikantiskas uzkandis. Tame recepte tikrai ne FOKACIA, jau greiciau FAKOCIA  lotuliukas.gif
nueikit i cili picerija ir paragausit fokacia, gal ir dar kur kepa- nezinau...

kapiau pagal sonatinos recepta!
Atsakyti
Kątik išsikepiau pagal čia nurodytą receptą - „Grietiniečiai“. Receptas čia, o man gavosi šitaip:
user posted image
Nežinau ar blogai padariau, bet aš tešlą iškočiojau plonai, o ne 5cm storio kaip recepte nurodyta. O šiaip gavosi thumbup.gif
Atsakyti
MINTIBUTE,megstu naujoves thumbup.gif
Pas mane, tai senienos, nieko naujo ax.gif ,kepta sonine,ant groteliu(paprieskoniuota su prieskoniais ir cesnakais ir palaikyta, po to uzpilta su obuoliu sultimis,citrinos sultimis ir svogunu pjaustytu)
Ir saltiena, taip pasiilgus buvau, kad staigiai i greitpuodi sumeciau 2kiaul.kojytes, nedidele karka,kalakuto kakliuka,slaunele ir isviriau koseliena lotuliukas.gif Pries baigiant virti dejau svoguna,cesnako,lapeliu,pipiru.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 09 21, 20:54)
Ir saltiena, taip pasiilgus buvau, kad staigiai i greitpuodi sumeciau 2kiaul.kojytes, nedidele karka,kalakuto kakliuka,slaunele ir isviriau koseliena lotuliukas.gif Pries baigiant virti dejau svoguna,cesnako,lapeliu,pipiru.
user posted image

O į šaltieną nededi morkų?
Aš dedu smile.gif Paskui su virtom bulvėm ir Hellman's majonezu smile.gif Mmmm, kaip skanu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoshka: 22 rugsėjo 2008 - 01:06
Labas rytas
Kibinai
Teslai reikes
1.4 kg miltu, 400 g sviesto ar 500 g margarino
0.5 l grietines
3 kiausiniai
Sviesta su miltais sukapoti, kad pasidarytu vientisa mase, kiausinius isplaktus ir greitine supylti viska gerai isminkyti.
500 g mesos smulkiai kapotos
prieskoniai ( pagal savo nuoziura)
svogunu ( dedu tiek kiek mesos )
user posted image
suformvus sudeti i skarda ir uztepti kiausinio plakiniu, kepti 200C apie 1.5 val
user posted image
Atsakyti
Oi kokie kibinai thumbup.gif Vis neprisiruošiu pagaminti blush2.gif Pas mane vakar cepelinai.Darau tradiciškai, tik nededu virtų bulvių.Vietoj jų varškės pokelis.Gaunasi balti, minkšti, skanus.Padažas grybai + svogūnai+ grietinė.Faršas jautiena/kalakutiena 4u.gif

user posted image
Atsakyti
kiek skanumynu thumbup.gif thumbup.gif


as kepiau cukinija su farsu, si syki keptuveje biggrin.gif didele cukinija isdorojau lotuliukas.gif -nulupau oda, supjausciau griezineliais ir vidu isemiau, tada pamerkiau i biski pasudyta ir parugstinta vandeni -pabuvo per nakti. Uzmaisiau blynine tesla tirstesne. Ir tada i cukinijos griezineli ar pusgriezineli dejau farso, pamirkiau i blynine tesla ir ant keptuves kepiau. Salia matos ir griezineliai be nieko kepti -cia man biggrin.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Kibinai skaniai atrodo... 4u.gif
siuo metu ir as kepu...pirmas bandymas, tik siek tiek pagal kitoki receptuka...jei gausis - pasirodysiu blush2.gif

Cepelinai niam niam.....as irgi vietoje virtu bulviu dedu varske.....tik patarkite ka daryti, kad neissileistu...nes kartais keli issileidzia sad.gif

Cukinija skanu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
noreciau ir kibinu ir cepelinu thumbup.gif

o as vakar kepiau mielines bulkutes su desrele thumbup.gif

user posted image

mieline tesla supjausciau juostelemis ir ivyniojau desreles gabaliuka.Aptepiau kiausinio plakiniu ir kepiau 200 laipniu orkaiteje apie 20 min mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia pasiziurejus tai taip visko norisi wub.gif
O as tai su tokiu klausimeliu kaip i bulves prikimsi farso, o su kuom isgremzti ta bulve, nes manau kad su peiliu ir kita puse skyle padaryciau blush-anim-cl.gif
Atsakyti