Aciu visoms
Vaisinu farsiruota paprika:
farsas suprieskoniuotas, su kiausiniu, su cesnaku...viska sukisau i paprika ir i orkaite....salia fri bulvytes....
skanaus
QUOTE(semke @ 2008 09 10, 13:18)
Atsiprašysiu už klausimą- kur gaunat pirkt tų viščiukų tokių mažų, čia juk ne visa didele višta...
Pirkau akropolio maximoi,bet manau daugumoje maksimu turetu but
Mamamija-nu ir tempai, jau nauja tema!O toj temoj tiek skaniu ''potemiu'' Retai begaminu, del laiko stokos, ale vis uzsuku pas jus pasistiprinti.Skanu
Pietukai-keptos kalakutu slauneles su farsu ir agurku, cesnaku ir kastinio salotos.
Ipjauti kalakuto slaunele ir prikimsti farso, pries tai istrynus ir palaikius kalakutiena prieskoniais ir kepti.O salotas taisyti: i stikline vir.vandens deti du arb.saukst.cukraus,druskos,pipiru,2 skilteles smulkiai pjaustyto cesnako, krapu,valg.sauksta acto ir du saukstus aliejaus, uzpilti nuluptus plonai pjaustytus agurkus ir laikyti bent valanda.Pries naudojima nusunkti, uzdeti kastinio gabaliuku.
Man mesos kaip ir nereikejo, taip skaniai prikirtau bulviu su salotom
Pietukai-keptos kalakutu slauneles su farsu ir agurku, cesnaku ir kastinio salotos.
Ipjauti kalakuto slaunele ir prikimsti farso, pries tai istrynus ir palaikius kalakutiena prieskoniais ir kepti.O salotas taisyti: i stikline vir.vandens deti du arb.saukst.cukraus,druskos,pipiru,2 skilteles smulkiai pjaustyto cesnako, krapu,valg.sauksta acto ir du saukstus aliejaus, uzpilti nuluptus plonai pjaustytus agurkus ir laikyti bent valanda.Pries naudojima nusunkti, uzdeti kastinio gabaliuku.
Man mesos kaip ir nereikejo, taip skaniai prikirtau bulviu su salotom
QUOTE(6663 @ 2008 09 09, 23:03)
oi tu Nafania, ash gi parashiau be ironijos..Ish ties- DEKUI.
as cia del viso pikto
QUOTE(mammka @ 2008 09 10, 08:55)
***** ziurejau, ziurejau as tuos kukulius sonatinos puslapyje, bet tingejau prasidet o dabar kai pamaciau toookia viliojancia foto tai jau tikrai bandysiu beje, o suris baltas ar fermentinis?
oijojoijojoi...
..kukuliai, zemaiciai, kalakuto leshka, blynai, agurkeliai..- taip noriuuuuuuuuuu...
..kukuliai, zemaiciai, kalakuto leshka, blynai, agurkeliai..- taip noriuuuuuuuuuu...
Štai ir mano žuvies kepsneliai su baltu padažu.
Iš pradžių pasidariau tešlą - 2 kiaušiniai, pienas, miltai ir įvairiausi prieskoniai kokius tik turėjau po truputį Citrinpipiriai, druska, pipiriukas, bulvių priesk., troškinių, spageti, vegeta ir dar ką turėjau. Na, aš žinokit šitaip eksperimentuodama gaunu nerealų skonį. Viską sumaišiau, gavosi grietinės tirštumo tešla. Pamirkiau tešloje žuvį ir pakepinau. Tada pasidariau baltą padažą. Išviriau bulvių, padariau agurkų, pomidorų salotas su grietine.
Iš pradžių pasidariau tešlą - 2 kiaušiniai, pienas, miltai ir įvairiausi prieskoniai kokius tik turėjau po truputį Citrinpipiriai, druska, pipiriukas, bulvių priesk., troškinių, spageti, vegeta ir dar ką turėjau. Na, aš žinokit šitaip eksperimentuodama gaunu nerealų skonį. Viską sumaišiau, gavosi grietinės tirštumo tešla. Pamirkiau tešloje žuvį ir pakepinau. Tada pasidariau baltą padažą. Išviriau bulvių, padariau agurkų, pomidorų salotas su grietine.
QUOTE(- Ryški - @ 2008 09 10, 21:34)
Štai ir mano žuvies kepsneliai su baltu padažu.
o gal ir balto padazo recepteli parasysi?
QUOTE(indria @ 2008 09 10, 20:42)
***** ziurejau, ziurejau as tuos kukulius sonatinos puslapyje, bet tingejau prasidet o dabar kai pamaciau toookia viliojancia foto tai jau tikrai bandysiu beje, o suris baltas ar fermentinis?
Fu galvojau,kad apsižioplinau .Fermentinio reik
Srove niam niam .Agurkėliai tai super.
Ryški labai skaniai atrodo žuvytė .Kažkada bandžiau aulaus tešloje tai vyras visą žuvį surijo .Šiaip tai mes mėsėdžiai .
Neryte nerandu receptuko risoto,mačiau,kad tu gaminai
QUOTE(mammka @ 2008 09 10, 13:26)
Neryte nerandu receptuko risoto,mačiau,kad tu gaminai
zuvis atrodo super..o risoto nu tiesiog myliu..Pas Giedriu paieshkok, jis ir skaniai pagamino...niam...
QUOTE(mammka @ 2008 09 10, 08:55)
jau išbandžiau šiandien.skonis superinis, tik mano manymu druskos visai nereikėtų.aš dėjau labai mažai ir buvo biški per sūru.
QUOTE(- Ryški - @ 2008 09 10, 21:34)
jau ryt lėksiu pirkti žuvelės.