Įkraunama...
Įkraunama...

receptai su nuotraukomis

Aciu visoms 4u.gif

Vaisinu farsiruota paprika:
farsas suprieskoniuotas, su kiausiniu, su cesnaku...viska sukisau i paprika ir i orkaite....salia fri bulvytes....
skanaus smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2008 09 10, 13:18)
Atsiprašysiu už klausimą- kur gaunat pirkt tų viščiukų tokių mažų, čia juk ne visa didele višta...  blush2.gif  ax.gif

Pirkau akropolio maximoi,bet manau daugumoje maksimu turetu but smile.gif
Atsakyti
na ir ka tik prikepiau bulviniu blynu....sutarkuoju bulves, idedu kiausiniu, prieskoniu, cesnako arba svaoguno ir selenu....ir kepame smile.gif

user posted image
Atsakyti
Mamamija-nu ir tempai, jau nauja tema!O toj temoj tiek skaniu ''potemiu'' bigsmile.gif Retai begaminu, del laiko stokos, ale vis uzsuku pas jus pasistiprinti.Skanu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pietukai-keptos kalakutu slauneles su farsu ir agurku, cesnaku ir kastinio salotos.
Ipjauti kalakuto slaunele ir prikimsti farso, pries tai istrynus ir palaikius kalakutiena prieskoniais ir kepti.O salotas taisyti: i stikline vir.vandens deti du arb.saukst.cukraus,druskos,pipiru,2 skilteles smulkiai pjaustyto cesnako, krapu,valg.sauksta acto ir du saukstus aliejaus, uzpilti nuluptus plonai pjaustytus agurkus ir laikyti bent valanda.Pries naudojima nusunkti, uzdeti kastinio gabaliuku.
user posted image
user posted image
Man mesos kaip ir nereikejo, taip skaniai prikirtau bulviu su salotom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 09 09, 23:03)
oi tu Nafania, ash gi parashiau be ironijos..Ish ties- DEKUI.

as cia del viso pikto blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(mammka @ 2008 09 10, 08:55)
Dėkui Indria už naują inteligentišką temelę  thumbup.gif .

Balti kukuliai

4u.gif

***** ziurejau, ziurejau as tuos kukulius sonatinos puslapyje, bet tingejau prasidet doh.gif o dabar kai pamaciau toookia viliojancia foto tai jau tikrai bandysiu bigsmile.gif thumbup.gif beje, o suris baltas ar fermentinis? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indria: 10 rugsėjo 2008 - 19:46
oijojoijojoi...
..kukuliai, zemaiciai, kalakuto leshka, blynai, agurkeliai..- taip noriuuuuuuuuuu...
verysad.gif
Atsakyti
Štai ir mano žuvies kepsneliai su baltu padažu. rolleyes.gif

Iš pradžių pasidariau tešlą - 2 kiaušiniai, pienas, miltai ir įvairiausi prieskoniai kokius tik turėjau po truputį thumbup.gif Citrinpipiriai, druska, pipiriukas, bulvių priesk., troškinių, spageti, vegeta ir dar ką turėjau. Na, aš žinokit šitaip eksperimentuodama gaunu nerealų skonį. bigsmile.gif Viską sumaišiau, gavosi grietinės tirštumo tešla. Pamirkiau tešloje žuvį ir pakepinau. Tada pasidariau baltą padažą. rolleyes.gif Išviriau bulvių, padariau agurkų, pomidorų salotas su grietine. essen.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(- Ryški™ - @ 2008 09 10, 21:34)
Štai ir mano žuvies kepsneliai su baltu padažu.  rolleyes.gif

o gal ir balto padazo recepteli parasysi? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2008 09 10, 20:42)
***** ziurejau, ziurejau as tuos kukulius sonatinos puslapyje, bet tingejau prasidet doh.gif  o dabar kai pamaciau toookia viliojancia foto tai jau tikrai bandysiu bigsmile.gif  thumbup.gif beje, o suris baltas ar fermentinis? ax.gif

Fu karsta.gif galvojau,kad apsižioplinau biggrin.gif .Fermentinio reik 4u.gif

Srove
niam niam thumbup.gif .Agurkėliai tai super.

Ryški labai skaniai atrodo žuvytė bigsmile.gif .Kažkada bandžiau aulaus tešloje tai vyras visą žuvį surijo doh.gif .Šiaip tai mes mėsėdžiai blush2.gif .
Atsakyti
Neryte nerandu receptuko risoto,mačiau,kad tu gaminai g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2008 09 10, 13:26)
Neryte nerandu receptuko risoto,mačiau,kad tu gaminai  g.gif  4u.gif

zuvis atrodo super..o risoto nu tiesiog myliu..Pas Giedriu paieshkok, jis ir skaniai pagamino...niam... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2008 09 10, 08:55)
.
Balti kukuliai

jau išbandžiau šiandien.skonis superinis, tik mano manymu druskos visai nereikėtų.aš dėjau labai mažai ir buvo biški per sūru.
QUOTE(- Ryški™ - @ 2008 09 10, 21:34)
Štai ir mano žuvies kepsneliai su baltu padažu.  rolleyes.gif

jau ryt lėksiu pirkti žuvelės.
Atsakyti