Įkraunama...
Įkraunama...

receptai su nuotraukomis

Help mamytės, žinau, kad ne į temą, bet čia turbūt greičiausiai sulauksiu atsakymo 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Darant guliašą, kai sudedi mėą į puodą, reikia užpilti šaltu vandeniu ar karštu ?? blush2.gif blush2.gif blush2.gif Pirmą kartą darau, bijau nesugadint 4u.gif
Papildyta:
ir kiek laiko troškinti ?
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2008 09 19, 16:35)
Ir kepiau baklazanus pagal

Jamu visus biggrin.gif

QUOTE(Srove @ 2008 09 19, 18:55)
Ir dar, kai turi laiko pasidarai vista nelauktiems sveciams



Jergutėliau kaip skanu bigsmile.gif .Mano mamka tai dar pila acto truputuką-apsiryjimas doh.gif
QUOTE(lapute33 @ 2008 09 19, 19:13)
As tai va gaminau kroketukus  blush2.gif


essen.gif
QUOTE(indria @ 2008 09 19, 19:36)
o as dariau fakoca rolleyes.gif  ax.gif

Ir šitą jamu,alkana vis dar biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2008 09 20, 13:45)
Help mamytės, žinau, kad ne į temą, bet čia turbūt greičiausiai sulauksiu atsakymo  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Darant guliašą, kai sudedi mėą į puodą, reikia užpilti šaltu vandeniu ar karštu ??  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Pirmą kartą darau, bijau  nesugadint  4u.gif
Papildyta:
ir kiek laiko troškinti ?

Jokio skirtumo kokį pilsi mirksiukas.gif .Jei šaltą tai lauksi kol užvirs ir tiek.O troškint reik tiek kol mėsa suminkštės 4u.gif .Kokį pusvalandį(mažiausiai) tai tikrai
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

idedu siandieninius mus pietus ax.gif Kimsta paprika su virtom bulvytem. Receptelio gal nedesiu, nes jau kelis kartus jis buvo idetas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Zuvies kotletukai.... sumaliau pengasiju file, imusiau pora kiausiniu, zuvies prieskoniu, svoguno, krakmolo....viska sumaisiau ir kepiau kaip blynukus mirksiukas.gif
Pries valgant apipyliau citrinu padazu thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 09 20, 13:43)
Baklazanu vaizdelis neblogas. idomu, kas ten ieina?  g.gif


Idejau su nuorodele mirksiukas.gif bet galiu ir parasyti biggrin.gif
baklazanus padruskinau ir palikau neziurejau kiek laiko bet tikrai ilgam, veliau nuploviau ir su saukstu isgramdziau vidu, supjausciau smulkiai sudejau i pakepinta alyvuogiu aliejuje svoguna, cesnako kelias skilteles , supjausciau ir keliata pievagrybiu (5-6 nedidelius), kepiau ant silpnos keptuves dejau dziovintu prieskoniu zoleliu( neturejau kur greitai nuspirkti zaliu)kelis pomidorus ipjausciau ( be skureliu) troskinau apie 20 min. i pabaiga sudejau kelis saukstus dziuveseliu ir sutarkuoto fermentinio surio, viska mase sudejau i baklazanus, apibarsciau dziuveseliais ir kepiau apie val orkaiteja 190C temp. i pabaiga nuemiau folija kad apskrustu smile.gif
QUOTE(JoanaS @ 2008 09 20, 13:58)
taigi nuorodą mamytė davė į receptą, pagal kurį gamino  smile.gif

drinks_cheers.gif
bet tikrai labai skanu smile.gif
o rytoj zadu kepti kibinus tai idesiu nuotraukyte su receptuku blush2.gif
Atsakyti
ui, kaip suviliojo paprika..pasiilgau matyt rolleyes.gif 4u.gif
zuvyte irgi niam rolleyes.gif ..ash vakar stintom skanavau..laukit foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2008 09 18, 13:26)
"separdo pyragas"... rolleyes.gif  (siaip jis daromas su vistiena, as dariau su mesyte)
pekepinam mesa, supjaustyta kubeliais, morkytes, porus, pievagrybius, dedam para saukstu miltu, pakepiman. pilam grietinele, sauksta garstyciu, viska dar truputi patroskinam... mase kreciam i kepimo inda, isklojam bulviu kose pagal megiama recepta, apibarstom fermentiniu suriu (neturejau, todel nedejau), ir pakepam orkaitej. smile.gif

pataisysiu.

Shepards pie yra tradicinis britų patiekalas, kuris daromas tik su aviena (neveltui shepard yra piemuo). visi kiti variantai, kurie daromi su bet kokios kitos mėsos faršu vadinama cottage pie.
o jau ko pridėsi į vidų, jau fantazijos reikalas, bet tradiciškai įeina:
faršas
morkos
žirneliai
smulkiai pjaustytas svogūnas, bet čia daugiau jau dėl mėsos
ir gravy - padažas rudas, specialus, kuris ir suteikią visą skonį.
bulvių košė dedami ant vrišaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 09 20, 12:33)
Ai man butu gerai buve ir taip bigsmile.gif Ten radau parasyta-bomba gibi fakoca ''fanatik taraftar''yapisi. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu, tai kaip supratau, taip issiverciau litovskai, bet man gerai gavos thumbup.gif
O tavo patiekaliukas ir gerai gavos thumbup.gif .

hihihi.gif
saunu kad gavos thumbup.gif

o as siandien tokiu kaip ir paprastu kotletu prikepiau, tik va laaabai skaniai gavos, nes pakepus keptuvej, po to dar sudejau i orkaite, apdejau nedidukais gabaleliais supjaustytas paprikas ir uztarkavau suriu rolleyes.gif valgem su ryziais smile.gif juos isvirus, visada pridedu sviestos, truputi druskos ir truputi cukraus ax.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2008 09 20, 23:23)
pataisysiu.

pastebejau kad labai cia uzkliuvo separdo pyragas biggrin.gif tiesa sakant, as net ir nezinojau kokios tai tautos patiekalas, koks jo originalus receptas ir pan blush2.gif tiesiog dariau pagal sonatinos recepteli, tik dejau mesyte tokia kokia turejau (jos variantas buvo su vistiena) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indria: 20 rugsėjo 2008 - 22:32
QUOTE(indria @ 2008 09 20, 22:31)

pastebejau kad labai cia uzkliuvo separdo pyragas biggrin.gif  tiesa sakant, as net ir nezinojau kokios tai tautos patiekalas, koks jo originalus receptas ir pan blush2.gif  tiesiog dariau pagal sonatinos recepteli, tik dejau mesyte tokia kokia turejau (jos variantas buvo su vistiena) 4u.gif

neužkliuvo,tiesiog ką tik suvedinėjau receptus ir pamačiau tai ir pacitavau.
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2008 09 20, 13:47)
Jergutėliau kaip skanu  bigsmile.gif .Mano mamka tai dar pila acto truputuką-apsiryjimas  doh.gif
essen.gif

As acto pilu, kai zuvi kepu ir dedu su zele i stiklainius, su mesa nebandziau, gal skanu, reiks kada pabandyti. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2008 09 20, 13:45)
Help mamytės, žinau, kad ne į temą, bet čia turbūt greičiausiai sulauksiu atsakymo  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Darant guliašą, kai sudedi mėą į puodą, reikia užpilti šaltu vandeniu ar karštu ??  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Pirmą kartą darau, bijau  nesugadint  4u.gif
Papildyta:
ir kiek laiko troškinti ?

Labai jau nesugadinsi, i koki bedetum, bet, jei mesa bus apkepta ir desi i salta vandeni, ji truputi gali pakieteti, geriau i karsta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(6663 @ 2008 09 20, 18:55)
..ash vakar stintom skanavau..laukit foto mirksiukas.gif

Aha, kai jau stintu neber, tai tenkinkites foto cool.gif
Atsakyti
Kiaulienos ir darzoviu troskinys - ryzius paviriau atskirai. Tuo tarpu supjausciau kiaulienos kumpi gabaliukais, pridejau prieskoniu, idejau i orkaite trumpam, tuo tarpu supjausciau stambokai darzoves - svogunus, paprikas, kalafijora, morka, cesnaka, imbiera....tada mesa istraukiau, suberiau apvirtus ryzius, visas darzoves, viska sumaisiau ir i orkaite...kai viskas iskepe, ant virsaus uzbarsciau suri smile.gif

Skanaus smile.gif

user posted image
Atsakyti
be recepto - Balandeliai
user posted image

user posted image
Papildyta:
Galiciskas pyragas
saldyta tesla
konservuotas tunas
marinuotos paprikos
sampinjonai
suris
svogunai
cukinija

Labai skanus ir karstas ir saltas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintibutė: 21 rugsėjo 2008 - 14:55