QUOTE(Briliantas @ 2008 09 19, 12:47)
isviriau visa kopusta...atvesinau...nuemiau lapus....
sumaisiau virtus ryzius, zalia farsa, prieskonius, pora zaliu kiausiniu....sita masae suvyniojau i kopusto lapus....tada sudejau atgal i puoda....ir troskinau ant silpnos ugnies....uzpyliau grietines, morkyciu ir kecupo....skanaus
sumaisiau virtus ryzius, zalia farsa, prieskonius, pora zaliu kiausiniu....sita masae suvyniojau i kopusto lapus....tada sudejau atgal i puoda....ir troskinau ant silpnos ugnies....uzpyliau grietines, morkyciu ir kecupo....skanaus
o čia ar ne balandėliai
QUOTE(Briliantas @ 2008 09 19, 11:47)
isviriau visa kopusta...atvesinau...nuemiau lapus....
o aš žinokit visada maišau nevirtus ryžius su žaliu faršu, ir visada puikiai gaunasi juk troškinant balandėlius ir žyžiai išverda, kam juos du kart virt čia mane močiutė taip pamokino....
QUOTE(advoco @ 2008 09 19, 14:11)
o aš žinokit visada maišau nevirtus ryžius su žaliu faršu, ir visada puikiai gaunasi juk troškinant balandėlius ir žyžiai išverda, kam juos du kart virt čia mane močiutė taip pamokino....
gal ir logiska....ka zinau...visada su maam virdavome...ne ilgai, bet pavirdavome....aciu...kita karta bandysiu
QUOTE(indria @ 2008 09 18, 14:26)
"separdo pyragas"...
Gavosi nerealiai - dariau su vistiena, daugiau biski garstyciau pridejau, nes megstu jas, na, super.
QUOTE(Sirana @ 2008 09 19, 14:24)
Gavosi nerealiai - dariau su vistiena, daugiau biski garstyciau pridejau, nes megstu jas, na, super.
o mus kas pavaisins
Sorry, kad cituoju su visom foto , bet cia aprasymas dariau situs a la ceburekus
gavos
nu tikrai turi to cebureko skonio vyrui ir dukrytei labai patiko dekui uz priminta ideja
QUOTE(lotute @ 2008 09 16, 13:08)
Na vakar pavakariams pasidarėm čeburėkų, greita ir mums labai skanu
reikės vaflių, kiausinio, miltu, truputis druskos, vandens arba pieno, faršo, į tešlą dar dedu majonezo šaukštą.
tešlą padarau tokią pat kaip blynams
tada vaflius sutepu su faršu
ikaitinu aliejų ir kepu
reikės vaflių, kiausinio, miltu, truputis druskos, vandens arba pieno, faršo, į tešlą dar dedu majonezo šaukštą.
tešlą padarau tokią pat kaip blynams
tada vaflius sutepu su faršu
ikaitinu aliejų ir kepu
gavos
nu tikrai turi to cebureko skonio vyrui ir dukrytei labai patiko dekui uz priminta ideja
QUOTE(Mintibutė @ 2008 09 18, 15:16)
Dabar ikelsiu senai zadetas fotkes patiekalu is austriu... receptu,nemanau,kad prireiks,cia tik akim paganyti
Visus receptus zinau,jei kam reikia,parasysiu
Visus receptus zinau,jei kam reikia,parasysiu
wow! koks ten padazas naudojamas prie austriu antroj fotkej
6663, pasiilgus jau buvau tavo gaminiu saunuole! kai nesirodai tai nesirodai, o po to kai prikrauni tai skrandis vartaliojas
QUOTE(advoco @ 2008 09 19, 12:11)
as irgi dedu zalius ryzius
QUOTE(advoco @ 2008 09 19, 09:11)
As visada isverdu pries dedant i farsa, tik neperverdu, jie tokie nedavire pilnai buna.Niekada nebandziau zaliu deti,kazkaip bijau,kad neisvirs
QUOTE(fainamama @ 2008 09 19, 13:42)
As visada isverdu pries dedant i farsa, tik neperverdu, jie tokie nedavire pilnai buna.Niekada nebandziau zaliu deti,kazkaip bijau,kad neisvirs
nereikia bijoti juk ryžiai verda 15-20min., tai pilnai užtenka kol išsitušina
QUOTE(fainamama @ 2008 09 19, 13:42)
As irgi visada taip darau ir tikrai skanu gaunasi