Įkraunama...
Įkraunama...

receptai su nuotraukomis

QUOTE(fainamama @ 2008 09 18, 06:51)
As praeita svaitele kepiau zuvi, bet fotikas issikrove ir galutinio varianto nefotografavau... blush2.gif
  Tiesiog MB buvo prigaudes sviezios zuvies: skumbres ir menkes. Tai viska vyriskis isvale, man liko tik suprieskoniuoti, sudeti i orkaite, dar morkyciu uzpjausciau, svoguniuko, sukaisiojau tarp zuvies ir i pacia zuvi prikisau....Na o prie zuvies keptos bulves irgi pasudytos bulviu prieskoniais....Paprasta ir skanu...

Soriukas, kad neturiu jau iskeptos zuvytes foto blush2.gif

Zuvis atrodo ish ties fainai 4u.gif !!

o tas piemeneliu pyragas - irgi...niammm, koks viliojantis.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2008 09 18, 21:49)
Šiaip ant viršaus košė klojasi mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2008 09 18, 13:26)
"separdo pyragas"... rolleyes.gif  (siaip jis daromas su vistiena, as dariau su mesyte)
pekepinam mesa, supjaustyta kubeliais, morkytes, porus, pievagrybius, dedam para saukstu miltu, pakepiman. pilam grietinele, sauksta garstyciu, viska dar truputi patroskinam... mase kreciam i kepimo inda, isklojam bulviu kose pagal megiama recepta, apibarstom fermentiniu suriu (neturejau, todel nedejau), ir pakepam orkaitej. smile.gif

Atsiprasau, bet Shepard Pie( separdo pyragas) tradicinis agliskas patiekalas ir gaminamas su aviena ax.gif Mano kaimynes kartais pagamina ir pavaisina, visada sako, kad cia tradicinis patiekalas. Aisku galima bet kokia kita mesyte deti, bet tai jau nebus tikrasis Shepard pie ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Greita vakariene: Bulves/pievagrybiai/silke
Ishvirtas su lupyna bulves greitai pakepam keptuveje su keliais pievagrybiais..Beriam dziovintu zoleliu ir kitu skaniu prieskoniu..Shalia: silkute, svoguncikai, pomidorai..su padaziuku ish: jogurto, ciut majonezo, svogunu ar cesnaku laishku..Aishku papirinam..pgl skoni smile.gif..

user posted image

Cukinija su pievagrybiais:

Cukinijos ir pievagrybiu griezinelius pamirkom tokiam mishiny: kiaushinis, raudonosios paprikos prieskoniai, shaukshtas majonezo, dziovintos zoleles ir pora minuteliu kepam alyvuogiu aliejuje..

user posted image

Pusryciu blynas:)

keptuveje pakepinam mazyti gabaleli rukytu lashinuku ar shonines, galima svogunelio su cesnaku, tada itarkuojam viena virta bulve ir apkepus uzliejam ishpaktu kiaushiniu su trupuciu pieno. Aishku , paprieskoniuojam..

user posted image

Tortiliju blyneliai:

Virta mesyte sumalam ir sumaishom su suriu, ishtepam byna ir arba suvyniojam i "ruloneli" arba dengiam kitu blynu ir tepam dar karteli..Viska pakepam truputyje sviesto..Skanu su salsa ir grietine..

user posted image

Zuvyte pgl sm recepta, nesikartosiu.., bet ieina baltas (riebokas) padazas, zuvyte, bulves, suris-kepama orkaitej.. (man buvo per riebu blush2.gif ):

user posted image

Kepeneliu kepsneliai:

Kepeneles ishverdam kartu su keliom morkom, viska sumalam. I mase dedam trinto cesnako, kiaushini, prieskoniu, truputi manu. Kepam keptuveje..Niam..

user posted image

Ryziai (tinka prie ivairiu patiekalu arba tiesiog shiaip smile.gif):

Ikaitinam nedideli kieki aliejaus, beriam ryzius: shiuo atveju triju rushiu- balti (jasmine), rudieji ir ryziu su ivariom kruopom mishinys..Ryziams paskrudus beriam megiamu prieskoniu ir uzpilam nedideliu kiekiu vandens..Baigiant troshkintis, imetam gniuzte azijietishku ar japonishku "stikliniu" makaronu..Dar 5 minutes ir skanaus..

user posted image

Vishtienos farsho kotleciukai:

Vishtienos farshas su prieskoniais, kiaushiniu, trintu cesnaku, trupuciu mirkytos bulkytes. I kotletuko vidu dedam pievagrybio ir truputi kietai virto kiaushinio- suformuojam kamuolelius ir i orkaite..Baigiant kepti apiberiam smulkiai pjaustytais pievagrybiais ir pomidorais..

user posted image 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas...

6663 bigsmile.gif essen.gif good.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2008 09 18, 20:28)
Labas rytas...

6663  bigsmile.gif  essen.gif  good.gif  swoon.gif

smile.gif nu ir nemiegale 4u.gif tongue.gif
tada dar ir shaltu uzkandziu nueik pakrimst..

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 09 19, 05:46)

paragaučiau visko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarrra @ 2008 09 18, 12:00)
na reik pirkt neuzsaldytas,o tas kur tokios atitirpusios jau,parduotuvej kur saldytuvuose lentynose guli,ir kaip minejau minute palaikyt karstam vandenyj ir tada tikrai labai lengvai atsivynioja,ne karta dariau smile.gif

tikrai ne visos ir neuzsaldytos krabu lazdeles issivynioja, juk jos neskirtos isvyniojimui nono.gif
Atsakyti
Atėjau iš šaltų užkandžių čia..ir ką aš matau..vėl 6663 blink.gif
Nu negalima gi taip žiauriai lotuliukas.gif
Atsakyti
Ieskau, ka siandien pietums gaminti...na bet is tokios gausybes sunku ir kanors issirinkti blink.gif blink.gif
6663, tai gal be zodziu .... swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2008 09 18, 14:26)
Cili sriuba....
is vakaro uzmerkiau pupeles, kad isbrinktu....tada i puoda vandens, pupeles, svoguna stambiai pjaustyta....cesnako, tada farsa....prieskonius, pamidoro....ir viska verdi....tada i pabaiga pomidoru padazo....ir supili i lekste, ant virsaus surio...skanaus smile.gif
user posted image

nesu valgius tokios sriubos, bet manau - butu verta pabandyt...astrumynus visgi lb megstu wub.gif
Atsakyti
Grįžau iš pardės 4u.gif nusipirkau lašišos, tai ryt ką nors bandysiu iš jos gaminti.... ax.gif
Atsakyti